Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Új fiúk Újpesten - 2.

2008.07.31. 16:00 | Bozár Jóska | 8 komment

Címkék: újpest változások felkészülés igazolások játékoskeret

Ahogy azt az utehoki.hu is leközölte, a közelmúltban újabb játékosok bukkantak fel nagycsapatunk környékén. Bejegyzésünkben róluk teszünk említést, illetőleg egy régóta húzódó igazolásról, melynek úgy tűnik, hamarosan pont kerül a végére.

Indítsuk a posztot egy fiatal tehetségünkkel, aki - ahogy azt több fórumon is megpendítették már - kedd óta Sommer Tamásékkal egyetemben készülhet a felnőttek között. Pichler Ádám eddig kizárólag az Újpest színeiben szerepelt, és nem is akárhogyan, ugyanis idén az U18-as válogatott keret tagjává lett. Ennek apropóján reményeink szerint ő is be fog mutatkozni nemsokára Kedves Olvasóinknak.

A sort egy új igazolással folytatjuk: az U20-asok ellenében lejátszott edzőmérkőzés-sorozat során egy alkalommal a liláknál is megfordult Roczanov Dezső a legutolsó mérkőzésen győztes góllal hívta fel magára a figyelmet. Ahogy arra már a meccsbeszámolóban is utaltunk, a tavalyi szezon előtt már majdnem ideigazolt a fiatal csatár, végül mégis nevelőegyesületénél, az Alba Volánnál folytatta pályafutását. A junior válogatott játékos ifjú kora ellenére harmadik OB I-es szezonjára készül; az eddigiekben 62 meccsen játszott, amelyeken 9 pontot szerzett. Vele és Szepessyvel együtt immáron két játékosunknak is lehetősége van arra, hogy decemberben Aalborgban küzdjön a magyar színekért a Divízió I-es U20-as világbajnokságon.

A Hüffner Adrián ügyében hetek óta tartó hercehurca úgy tűnik, a végéhez ért: az Újpest vezetői sikeresen megegyeztek id. Azari Zsolttal, így végre kijelenthetjük, hogy öt idén távozott válogatott-kerettagunk helyére máris igazoltunk egyet.

A végére egy számunkra meglepő hírt tartogattunk olvasóinknak: Információink szerint Orsó László ma járt a Megyeri úton, hogy ideszerződéséről tárgyaljon a vezetőséggel. A 87-szeres válogatott csatár egy fél szezon erejéig magára öltötte már a lila-fehér mezt, ám akkor rejtélyes okokból kifolyólag távozni kényszerült. Kíváncsian várjuk a folytatást...

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr7594358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azzal. hogy a Zombi, meg az Ádám a felnőttel edz, az Nekik használ, nem a felnőtt csapatnak, hiszen ők 16 évesek!
Most akkor nem a felnőtt csapat van szuaréban?
Kerusz!
Te, mint moderátor azért néha mulathatsz azon, ami itt történik.:)
Pl. joggal letiltottad a beírásomat, mert valaki lekezelően mosolygott, nyelvét öltögette, a nick neve rejtvény:) egyébként szóra emelkedése nem ér annyi fáradtságot, mint arányaiban az én észrevételem megérdemelne és ezt leírta.

Nos sajnálatos módon Ádám már nem edz a felnőttel sérülés miatt!
Fityisz, hogy mulatok-e az egy másik kérdés.

Küldtem egy mailt is arra a címre, amivel ide írsz.
Nahát, itt is van moderáció?
Kendőzetlenül :)
Fityisz, azt kérdezted, hogy indul-e a felnőtt csapat? Hogy lehet ilyet kérdezni? :)
Miért ne indulna? Nevezett a bajnokságba.

Utána te kezdtél el személyeskedni...
Dugó: van bizony! és be is valljuk, kendőzetlenül. :-)
Csak itt tudok a kedves készítőknek írni.
Nézzetek utána mi lett Ancsin Lacival érdekes körülmények
üdv.
Miért, mi van a Lacával??
süti beállítások módosítása