Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Mi akartuk a győzelmet jobban

2009.01.19. 01:46 | Fehér Lilla | Szólj hozzá!

Címkék: bajnokság újpest dab mol liga

Elkergettük a gyanú árnyékát is: a kimondott, vagy ki nem mondott előzetes vádaskodásokra, gyanúsítgatásokra rácáfolva nem voltunk partnerek ahhoz, hogy kigolyózzuk az NZ Stars csapatát a Mol Liga rájátszásából, és megvertük a Dab.Doclert.

Pedig a mérkőzés nem úgy indult, hogy ekkora arányú győzelmet aratunk. A harmadik harmad elejéig kiegyenlített csatát láthatott a sajnos nem túl nagy létszámú publikum, és a játék sem tudta nagyon lázba hozni. Egy emberhátrányos gól itt, egy emberelőnyös gól (kettős előny után az egyik kiállítás leteltekor) ott, ez volt a termés. A második harmad vége előtt pár másodperccel Ďubek estében ütötte a második gólunkat, majd a harmadik harmad kezdetén Berta teljesen egyedül a kapussal szemben állva a harmadikat. Sok kimaradt helyzetünk után Ďubek lőtt be egy ajtó-ablak helyzetet, az 54. percben pedig a veterán játékmester, Ján Zlocha egyéni alakítása adta meg a kegyelemdöfést a vendégeknek. Ebben az utolsó gólban benne volt a két csapat közti minden különbség is. Zlocha az ellentámadással visszakorcsolyázva hason csúszva bevetődve fülelt le egy újvárosi passzt, majd felpattant, a kapu felé indult és a három vele szemben védekező újvárosi játékos mellett elkorcsolyázva kilőtte a kaput.

Alázatos, türelmes játékot bemutatva győztünk tehát az újvárosiak fölött, ezáltal bebiztosítva az OB I. alapszakasz első helyét is. Mivel ma az SC Csíkszereda is nyert, a harmadik helyen végeztünk a Mol Ligában és január 24-én és 25-én Csíkszeredában játsszuk le a Mol Liga elődöntő első két meccsét, remélhetőleg számunkra kedvező eredménnyel. Úgy hírlik, Csíkba számos szurkolónk is elkíséri a fiúkat, reméljük, ez is erőt ad nekik a bravúrhoz.

Köszönjük a csapatnak az eddigieket, hajrá Lilák!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr37886544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása