Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Játékosvándorlás újpesti szemmel

2008.07.25. 20:40 | Bozár Jóska | 30 komment

Címkék: válogatott újpest változások korábbi játékosok

Javában zajlik az átigazolási időszak, így gondoltuk, gyorsan összeszedjük, hogy a közelmúltban milyen, az Újpesttel kapcsolatos hírek láttak napvilágot. Hallani korosztályos válogatott játékosaink klubváltásáról, illetőleg egy új igazolásról.

Kezdjük a tutival: Ahogy azt a Jégkorongblogon is olvashattuk, az újpesti nevelésű Rusznyák Szilárd Miskolcra szerződött. A nagy termetű csatár a 2003/2004-es szezonban ifjúsági, míg a 2004/2005-ös idényben junior korosztályú bajnokcsapatunk tagja volt. Bár elég későn, 15 évesen vágott bele a sportágba, szorgalmának és kitartásának köszönhetően ez ma már meg sem látszik rajta. 2004 óta a felnőtt keret tagja volt, és a 2005 decemberi Divízió I-es U20-as világbajnokságon is játszott. A tavalyi szezont a lengyel Naprzód Janów csapatánál töltötte, a nyáron pedig csapatunkkal kezdte meg a szárazedzéseket.

Maklári Erik 1998-ban nálunk kezdte pályafutását, egy ideig hálóőrként is tevékenykedett. Két idény után eligazolt, és előbb a zöld-fehéreknél, majd a MAC-nál játszott. Öt év után tért vissza Újpestre, majd újabb két szezon után kölcsönbe került Székesfehérvárra. Mint arról már a második edzőmeccs alkalmával is szóltunk, Maklári ezen a nyáron leszerződött az Alba Volán csapatához, így most már hivatalosan is megszakadt kapcsolata a lilákkal. A 19 éves védő mindeddig rendszeresen szerepelt korosztálya válogatott csapataiban, a legutóbbi U20-as vb-n ő is részt vállalt a Divízió I-ben való bentmaradás kiharcolásában. Idén is jó esélyekkel indul az utazó keretbe kerülésért.

A tavaly Dunaújvárosban szintén kölcsönben szerepelt, ám azelőtt egyedül Újpesten játszó Virág Tamás ügyében még tart a huzavona, folynak a tárgyalások. Ő mindenesetre szívesen visszatérne a Fejér megyei alakulathoz, ahol fiatal kora ellenére rengeteg lehetőséget kapott az elmúlt szezonban. Virág élt a bizalommal, az Acélbikák szeretnék őt a most kezdődő szezonban is a soraik között tudni. Az ifjú csatár meccsenkénti egy pontos átlagával tevékeny részese volt az U18-as válogatott idei feljutásának a Divízió I-be.

Szintén egyesületünkhöz kapcsolódó hír, hogy a Rusznyákhoz hasonlóan ifi- és juniorbajnok Szappanos Dávid a mostanra mindenhonnan terjengő információk szerint aláírt az NZ-Stars együtteséhez. Játékjogának megszerzésével immáron két sornyi rutinosabbnak mondható, tehetséges, és nem mellékesen az utánpótlás válogatottakat végigjárt játékosa van a Sztárok csapatának. Szappanos 2002 és 2005 között szerepelt lila-fehérben, előtte a Ferencvárosnál, szülővárosában, Jászberényben, valamint a MAC-nál fordult meg. Miután innen távozott, csak a Zöld Sasoknál jégkorongozott.

Mindezek után következzék legfrissebb hírünk az UTE nyári igazolásairól.

Mint azt nemrég megtudtuk, új játékos érkezett csapatunkhoz Szepessy Gergő (a belinkelt oldalon tévesen szerepel Gergelyként) személyében. A fiatal védő a héten lezajlott mérkőzéssorozaton két alkalommal is magára ölthette a lila-fehér mezt, és úgy tűnik, olyannyira megtetszett neki, hogy a minap el is kötelezte magát csapatunkhoz. A dolgot a játékos nyílt titokként kezeli, erről meg is bizonyosodhatnak Kedves Olvasóink, ha meglesik az iwiw-adatlapját. Amennyiben valaki nem lenne regisztrálva a közösségi oldalon, álljanak itt onnan a leglényegesebb infók:

A "magamról" részben imígyen ír Szepessy: "13 évet jégkorongoztam Dunaújvárosban! De játszottam a Fradiban is! És idén az Újpestben játszom!" Munkahelye weboldalának pedig az Újpesti TE Jégkorong Szakosztályának hivatalos honlapját jelölte meg.

Szepessy Gergőről korábban már írtuk, hogy pályafutása kezdetén, mini (U10) korosztályban egy szezon erejéig már játszott a Megyeri úton, ám ezután kizárólag Dunaújvárosban kergette a pakkot. Az MJSZ adatbázisa alapján pontosan tíz év után tér vissza egyesületünkhöz. A játékos korosztályos világbajnoki kerettag is volt, 2007 áprilisában részt vett a Miskolcon rendezett Divízió II-es U18-as tornán. Reményeink szerint idén újból magára öltheti majd világeseményen a címeres mezt.

Sok sikert kívánunk neki Újpesten, akárcsak a többieknek új klubjuknál! Reméljük, eredményesen és odaadóan fognak játszani, felszántják majd a jeget csapatuk sikeréért.

 

Posztunkat egy szép üzenettel zárnánk, melyet csapatunk a nyilatkozatstopot átugorva kíván eljuttatni olvasóinknak. A játékosok azt szeretnék, ha mindenki tudná, hogy igaz, benne van a pakliban, hogy a szezonra kialakuló kerettel nagy arányú vereségeket is szenvedhetnek, de egy biztos: ők az utolsó leheletükig küzdeni fognak az Újpestért.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr37585060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bozár Jóska, grat, jó, hogy higgadtan tudsz ilyenekről beszámolni. jó a stílusod.
Köszönöm, mindig jól jön az elismerés a nagyoktól. :)
A Szappanost és a Rusznyákot nem csak egy napon, de egy lapon sem lenne szabad emliteni. Kettőjük között a különbség ég és főőőőőd, mig az egyik a tehetségének a másik nemí kis "szerencséjének" köszönheti a bajnoki cimeket és a válogatott szerepléseket. Ettől függetlenül Dávidnak sok sikert Szilárdnak még több szerencsét kivánunk új egyesületkben.
Virág Tamáson nem csodálkozunk, jobb helye van ott, mint Újpesten, további sok sikert Neki is.
Volt Újpesti rajongók, hajrá Stars!!!!!!!
Helyesbités: "a másik nemí kis "szerencséjének" köszönheti" helyett - a másik nem kis szerencséjének köszönheti - akart a szöveg lenni, csak egy kis gépelési hiba volt.
Érdekes, hogy egyesek máris elfordultak a csapattól. Mi ez: "Volt Újpesti rajongók, hajrá Stars!!!!!!! "????
Amint egy kicsit bajban van a csapat, egyből el kell fordulni és az éppen aktuális csapat mellé odaállni? (akik lehet annyi ideig lesznek, mint a Gázszer)
Na ez a szánalmas!
Látsziik sűrün jársz UTE meccsre, mi legalább 15 éve jóban-rosszban kitartottunk az Ujpest mellett, amig ki nem csinált mindenkit a hozzáértő vezetőségünk.
Az elmúlt időszakban is már csak a srácok hozzátartozói, barátai ültek a lelátón, valamint az a pár szem "Ultra". Szerinted, ha másik csapatot választanak ennyi év után a barátaik kinek fognak szurkolni.
Számold már meg hány UTE olyan játékos maradt, akin eddig csak lila mez volt. Elárulom, nem lesz szükséged az összes ujjadra. A Starsba több szerethető fiatal "echte" lila lesz.
Mi nem elpártolunk, csak követjük az UTE nevelésű játékosokat, és legalább láthatjuk Őket játszani, nem pedig azt kell néznünk, hogy hogyan ülnek a kispadon.

Cagi: Teljes mértékben egyetértek legutóbbi hozzászólásoddal, mégis - ha megengeded - arra bíztatnálak, hogy ne fordulj el végleg a lila-fehér színektől, és ha Te is úgy érzed, alakul valami, térj vissza az Újpesthez. Minél többen velünk tartanak, annál kisebb lesz ez a hullámvölgy.
Majd, ha a távozóink visszatérnek egy új vezetőség égisze alá akkor mi is visszatérünk, ha nem addig azért küzdünk, hogy a ezeknek a fiataloknak minél sikeresebb legyen a pályája, és reméljük lesz köztük olyan, akivel jövőre svájcban is találkozhatunk.
Sok sikert az eddig távozott minden tehetségünknek új egyesületeikben, hajrá Szirányi Bence, Szajbert Patrik, Szajbert Kriszitán, Szappanos Dávid, Németh Attila, Virág Tamás, Kovács Viktor, Maklári Erik, Galló Illés, Hári János, Gyömbér Mónika, Gyömbér Tamás, Sájevics András, Szőke Attila, Fliszár Zalán ,íFodor Zoltán, Pleszkán József.... ....és a többiek. Ezek akik még aktiv és sikeres játákosok, és lehettek volna a "MI SZERETHETŐ FIATAL FELNŐTT CSAPATUNK".
És lássuk akik abbahagyták szintén a vezetőség miatt (a teljesség igénye nélkül): Konrád Márió, Tóth Gyula, Nemes István, Fehér Attila, Mezőcsáti Tamás, Léb Tamás, Korcsmáros Gábor, Fülöp Krisztián, Kepes Gábor, Keres András, Gergely Miklós, Galuska testvérpár,íBozzai Dániel......
Cagi: Tiszteletben tartom döntésed, és remélem, minél előbb lesz okod viszzatérni az Újpesthez Neked is, és az általad említett, még aktív játékosoknak is. Mi ezért dolgozunk. :)
cagi: akár törekedhetünk is a teljességre, érdekes lenne a teljes névsort látni.
Az UTE honlap arhivjában vagy a szövi. arhivjában valószinüleg felllehető az előző évek névsora, akinek van hozzá kedve bogarászhatja, nekünk elment a kedvünk
cagi Újpesten is láthattátok volna őket játszani. Idén meglett volna a lehetőségük, de ők távoztak. Meg lehet őket érteni, ha egy csapat többet ígér nekik, akkor szívük joga odaigazolni. De jövőre nálunk is legalább ugyanannyi lehetőséget kaptak volna. Sőt... Starsban jó ha a 3. sorba beférnek majd. Nekem nagyon nem szimpatikus a hozzáállásuk. Először egy új csapatról volt szó,főleg saját nevelésekkel, most pedig mindenkit összevásárolnak, valódi értéküknél jóval többet ajánlva (fizetvét direkt nem írok, mert szezon végén nézzék majd meg a távozók mikor kapják meg apénzüket). Mert nehogy azt mondja bárki, hogy a hazai bajnokságba egy 3. 4. soros játékos fizetésének reális a 3-400ezer...
ute!
Biztos vagy Te abban, hogy anyagi okok miatt távoztak?????
Az hogy jobb lehetőséget kaptak az nem feltétlen pénzt jelent, jelent játéklehetőséget, megbecsülést,elismerést, esetleg válogatottságot, mely az ekoru játékosoknak a legfőbb célja.
Úgy gondolod, hogy mazohizmust nem lehet kinőni?
- Szivatnak 5 éve - szeretek szivni maradok még pár évet. Belefér. - Szerinted ez lett volna a helyes??? Egyszer mindenkinek elfogy a türelme, az Övéké elég sokáig tartott. Ne itélkezz mások fizetési képessége fölött, amikor itt még a mai napig sem kapta meg mindenki az előző idényre esedékes fizetését.
De ne csak a távozókat nézd, hanem, hogy milyen magyar játékosokat tudtunk a következő idényre igazolni, talán nem véletlen.
De majd látjuk, amit látunk!!!!
Igen, biztos vagyok. Szajbertnek itt olvasható az egyik nyilatkozata. Abban is a pénzt jelöli meg egyedüliként. És ha ekkora "ősújpesti", akkor abban is biztos vagyok, hogy nem havi 10-20 ezer volt a különbség, hanem ennl jóval több. Az pedig hülyeség, hogy nem kaptak volna nálunk játéklehetőséget. Pont a következő szezonban lettek volna itt húzóemberek, 1-2. sorosok. Ahonnan ugyebár könnyebb bekerülni a válogatottba. De inkább eligazoltak újból 3. 4. sorosnak lenni ahol megint alig fognak játszani, igaz több pénzért.
De félre ne érts, megértem a távozókat, a pénz nagy úr. De akkor ne más körülményekre hivatkozzanak.
Szarsz pedig nálam kb a Fradi szintjén van. Kezdetben egy szinpatikus csapatnak indult, de mostanra a magyar HC lett belőle.
Szajbert Patrik egy igen udvarias, kulturált fiatalember, aki inkább hivatkozik anyagi okokra minthogy bárkit megsértsen. Az, hogy 1-2. soros lehetne, ez-az, hogy csak lehetne. Az első sor echte szlovák, a második sorra kedves vezetőink a Starsba igazolt válogatott sort álmondták meg. A 3. sorra ott a Berta, Borbás Markó Pisti és még azok akiket csábitgattak mint pl. Szappanos, Németh Péter, Kocka stb. Patriknak esetleg jutott volna egy erős 4. sor, egy újabb szivatós évvel 8 havi fizetéssel. A többi 4 hónapot oldja meg. És mindezt kényszervállalkozóként. Valszeg erről álmodott.
Az,hogy másképp alakult és nem jön ide senki, ez kedves vezetőink tárgyalási eredménye. Hát egyék meg amit főztek,és nem a Starst kéne okolni a vezetőink hibája helyett. Egyszer az életben tükörbe nézhetnének és nem mindig máshol kéne a férget keresni. A saját almánkat kéne kipucolni, de rendesen.
ute: az is lehet, hogy Szajbert nem akar a saját fészkébe piszkítani... ???
kerusz akkor inkább hazudik? Ugyan már. Egyszerű pénzkérdés volt az igazolás. Aki pedig azt mondja, hogy az a reális fizetés amit ott kap az nincs tisztában a hazai viszonyokkal. Stars 2-3szoros pénz ajánl mindenkinek, de senki nem tudja honna fogják ezt valójában kifizetni.
Szajbert most igazolt el, miután kitisztult, hogy nálunk 2. soros lehetne és tisztában volt azzal, hogy náluk legjobb esetben 3.
Tudom, hogy itt az a nézet, hogy mindenért a vezetőség a hibás, de azért ne legyünk ennyire szűklátókörűek.Elsimerem, hogy rengeteg hibát követtek/követnek el, de az nehogy már az ő hibájuk legyen, hogy nem adnak irreális fizetéseket, vagy a nemzetközi és magyar gyakorlatnak megfelelően csak a szezon idejére fizetnek.
Cagi, ha 15 éve jársz valójában jégkorongra, akkor egy hullámvölgy miatt nem pártolnál át más csapathoz. Nem is olyan régen nem volt jégkorongcsapatunk. Akkor Fradinak szurkoltál? Vagy erre nem is emlékszel, mert akkor nem voltál a pálya közelébe.
Azért vicces lesz, hogy a bajnokikon az 50 fős szarsz tábor fele exújpesti lesz, és biztosan azok fogják leghangosabban szidni a csapatunkat...
ute: nem látom a hazugságot. Másrészt: ha a játékosok azt látják, hogy a csapaton belül az érték(sor)rend nem megfelelő (ennek egyik kifejeződési formája a fizetések nagysága a csapaton belül), akkor ugyancsak elmennek.

Meg kell mondjam, engem különösebben nem érdekel az, hogy a Bp. Stars miből fog fizetni. Ha jól sejtem, még eddig nem maradtak el a fizetésekkel. Az viszont elgondolkodtató, hogy ha beszélsz játékosokkal, akik játszottak már itt, vagy hallhattunk róla, hogy ide készülnek, miket mondanak négyszemközt.

Hogy játékos oda jutott, hogy kijelentse, ő még ellenfélként sem hajlandó a Megyeri útra betenni a lábát, vagy hogy azt halld tőlük, hogy velük olyan arcpirító módon klubvezető nem beszélt, mint az Újpest részéről... Hogy a vezetőink azt várják, hogy a játékos hívja őket, mert a játékos a fiatalabb, ők meg nem fognak maguknál fiatalabb embereket hívogatni telefonon és ezt meg is üzenik annak, akit szeetnének leigazolni...

És persze jöhetnek a fiatalok, csak azt lenne jó megtudni, hogy személy szerint kik is...? hány játékos maradt az 1988-1991-es korosztályokból Újpesten? És hányan mondják azt négyszemközt, hogy amíg ilyenek az állapotok a Megyeri úton, addig ők nem hajlandók idejönni.

Cseszegetheted Szajbert Patrikot azért, hogy elment a jobb fizetésért, ha beszéltél játékosokkal az elmúlt szezon során, hallhattad a saját szájukból, hogy mennyire rosszul érezték magukat Újpesten, mennyire megalázó helyzetbe kerültek sokszor, hogy milyen cinikus módon viszonyult a szakosztályvezetés a problémákhoz. Én az elmúlt szezonban elégedett újpesti játékossal nem találkoztam. És igen, van az a pénz, amiért az ember ezek után elmegy.
kerusz, nekem nincs bajom Patrikkal. Írtam is, hogy érthető a döntése. Csak nem szeretem, ha mást magyaráznak bele egyesek, mint amit ő nyilatkozott.
Most lett volna a megújulásra lehetőség a légióskorlátozás miatt (amibe az Újpest is belement), erre páran most igazolnak el. Most kezdődik egy új korszak, talán nem ilyenkor kellene a szurkolóknak is elpártolnia és egy új kedvenc után nézni, hanem az ittmaradtak mögé odaállni teljes vállszélességgel és mégjobban bíztatni őket. Nekem ez nem tetszik. Lehet a szarszért rajongani, de azt látni kell, hogy most ők próbálják visszaállítani a kétcsapatos bajnokságot. Volán mellett lecápázzák az összes csapatot, pedig az volt za ígéret, hogy saját játékosokat indítanak főleg. Így ahelyett, hogy lett volna több közel azonosan jó képességű csapat a Volán mögött, így lesz egy kiemelkedő Volán, egy jó szarsz és mögötte a többi közepes/gyenge csapat. Na ez biztos nem a hazai hoki érdeke, főleg, hogy vicces lesz az üres káposztásmegyeri pálya a döntő alatt...
Kezdetben örültem neki, hogy új csapat lesz és új játékosokat vonnak be. De sajnos csak egy magyar HC lett.

Egyébként Hüffner miért akar ennyire Újpestre jönni, ha itt ennyire rossz? Még szerződése van az újvárosiakkal, de ő mégis inkább ide jönne. Pedig az elmondottak alapján újvárosban jobb helye lenne.
Ute!
Kerusz irása tökéletesen fedi a valóságot. Itt senki nem szidta a csapatot és nem is fogja, csak a szakosztályvezetését. Te vagy az egyik vagy közülük, vagy annak hozzátartozója, különben nem irnál ennyi hülyeséget. Tettél-e bármit ezért az UTE hokiért? Milyen alapon vonod TE kétségbe azt, hogy MI (15-en) egy kis hullámvölgy miatt elpártolunk a csapattól. Mi nem a csapattól, hanem a szakosztályvezetéstől pártolunk ill határolódunk el. Egyébként jégkorong mérközésen 1981-ben voltunk először, lehet, hogy Te akkor még pirosmadzagon a kék lábast huzogattad magad után.
Honnan tudhatnád Te, hogy Patrik vagy bárki más mennyit kap a Starsban ill. mennyit kapott az UTE-ban?! Valószinüleg ezt nem Veled tárgyalták meg, vagy eseleg mégis?
Ute!
Ugyan Kerusznak irtál, de nem hagyhatjuk szó nélkül.
Nehogy már a szakosztályvezetésből mártirt csinálj. Eredetileg eszükben sem volt a saját nevelésü játékosokra támaszkodni, 5-1o perces megbeszélésen lekezelték Őket.
Fogd már fel, hogy Ők akarták azokat a játékosokat ideigazolni, akiket sikerese a Stars igazolt. Ha sikerült volna az "álomcsapatot" összeállitani, abban semmi keresnivalója a többieknek nem lett volna. Szajbert Krisztiánt már az elsők között Ők rugták ki még márciusban.
Azt, hogy Hüffner miért akar idejönni azt Ő biztosan tudja. De rajta kivül más épkézláb játékos nem akar idejönni. Talán nem véletlenül. Ezért gondolj el kicsit a dolgokon.
ute: Mert Újvárosban nem tudnak fizetni. A játékosok meglehetősen aránytalan bérezését már említették itt nemegyszer.
És ott többeknek a vezetőedzővel is gondjaik vannak.
cagi kicsit vicces vagy :) 15 személy nevében írsz egyszerre. Gondolom mindig összegyültök és úgy fogalmaztok véleményt.
Én annyit tettem az újpestért, hogy minden évben megvettem e bérletemet. Van pár játékos ismerősöm ők mondták milyen ajánlatokat kínál a szarsz.És igenis a csapattól pártoltatok el, nem a vezetőségtől. Mert a meccseken a játékosok ellen fogtok szurkolni, más csapat mellett. Nem vezetőségnek zurkolnak a pályákon. Ha igazi Újpest szurkolók lennétek, akkor továbbra is kijárnátok, csak a meccseken hangot adnátok annak, hogy nem tetszik amit a vezetőség csinál. De inkább csapatot váltotok. És ha sikerült volna a vezetőknek pár játékost ideigazolni még, akkor ugyanúgy tapsikolnál nekik. Az egyetlen bajod/bajotok az, hogy jövőre valószínűleg több vesztes meccset fogtok látni ezért új kedvenc után néztek. Klubbhűségből megbuktatok...

Újvárosban nem tudnak fizetni? Ugyanmár! Borsos épp azért igazolt el onna, mert a fiataloknak többet akartak adni, így neki kevesebb jutott volna. Da ha így is van, akkor is miért ide és miért nem az új sztárcsapathoz?
Ha megengeded, felhívnám rá a figyelmedet, hogy összesen 7 húzóember távozott eddig a nyár folyamán a Megyeri útról. És most talán jön egy. De saját bevallásuk szerint legalább még másfél sornyi minőségi játékos igazolt volna szívesen ide, ha...

És akkor még nem beszéltünk Gergely Csabi ügyéről...
Persze, akkor ezentúl senki se menjen az újpesti meccsekre? Mindenki járjon inkább káposztásmegyerre? Ez lenne a megoldás? Hogy az ittmaradókat cserbenhagyjuk?

Vagy az amit én mondok, hogy ugyanúgy ki kell járni, csak minden meccsen szótemelni a vezetőség ellen.

Vagy a blog célja valójában az, hogy az újpestieket szezonkezdetre átcsábítsa a starshoz?
Ezt csak 1 ember írta, én pl. sohasem fogok Stars-nak szurkolni! Továbbra is hajrá Újpest, a megmaradt srácoknak minden támogatásra szükségük van, amit a szurkolók csak nyújtani tudnak.
Azt én sem tudom elfogadni, ha valaki a csapata ellen fordul. A szurkolói hűség nem egy átmeneti kabát, amit évente lehet cserélgetni. De ahogy Tóni helyesen bevéste ide, ez egyetlen ember véleménye, nem a blog egészéé. Akik ide írnak, azok például a kápmegyeri gyakorlópálya mellett nézték végig a múlt héten, ahogy vergődik a csapat az u20-asok ellen. Ennyit arról, mennyire fontos nekik a csapat.
Patrikról annyit, hogy Joósék hülyegyerekként kezelték, nem csodálom, hogy mostanra besokalt. Elegáns, hogy nem teregeti a szennyest, bár ez nem segíti a viszonyok rendezésér.
Ute, szerinted most jött volna el a nagy lehetőség a számára: miért vagy te ebben olyan biztos?
Igen egy kicsit erős volt, hogy hajrá Stars, de sose fogunk azok ellen szurkolni, akik több évtizedet lilamezben játszottak és most a vezetőség miatt el kellett menniük.
Nem 15 ember nevében, hanem valóban 15-en összeülve megbeszélve, néha telefonon egyeztetve irjuk le a véleményünk. Természetesen maradtak olyan játékosok akik miatt továbbra is ki fogunk járni és azok nem az uj szerzeményű szlovákok lesznek.
Mi mint rajongók pártoltunk el, nem mint szurkolók. A kettő nem ugyanaz.
Mi azért 1 éves bérletnél sokkal többet áldoztunk már ezért a klubbért sokakkal egyetemben.
Csak bizni tudun abban, hogy szeretett játékosaink egyszer méltóan húzhatják magukra a lila mezt.
ute: Ez csupán egy kommentező véleménye volt, és én részemről tiszteletben tartom. Az előző hozzászólásomban egyedül amellett érveltem, amivel gondolom, Te is egyetértesz: mindenképp változásokra van szükség.
süti beállítások módosítása