Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Utazás a Mol Liga elődöntőre

2009.01.19. 14:02 | Fugeute | 33 komment

Címkék: utazás elődöntő sc csíkszereda szurkolói klub real újpest mol liga

A Real Újpest szurkolói csoportja a helyszínen, Csíkszeredán tekinti meg a Mol Liga elődöntőit. Remélhetőleg lesz alkalmunk megnézni majd egy meccset a Megyeri úton is, ám ehhez az kell, hogy a két nyertes meccsig tartó párharc első két, Erdélyben megrendezendő találkozójából egyet elcsípjünk. Persze azt sem bánnánk, ha azért nem kerülne sor itthon mérkőzésre, mert a Lilák mindkét kinti meccset behúzzák...

Akárhogy is lesz, mi megyünk, de jó lenne tudni, hogy kinek van még kedve velünk tartani. Indulás pénteken délután 17:43-kor a Corona Expresszel, a Keletiből, érkezés szombat reggel 07:15-kor. Az utazás költségeiről itt találtok részletes információt.

Szállásügyben forestjr. az illetékes, valószínűleg megint abban a diákkollégiumban szállunk meg, ahol a Magyar Kupa során 2007 decemberében.

A szombati meccsünk helyi idő szerint 21:15-kor (!) kezdődik, a vasárnapi 16:30-kor - írja a szövetség honlapja. A visszautazásra két időpont tűnik alkalmasnak: vasárnap este 20:49-kor, illetve hétfő reggel 07:16-kor. A vasárnapi időpontnál érdemes mérlegelni, hogy a másik ágon (HC – Dab.Docler v. NZ Stars) aznap 20:00-kor kezdődik a meccs, így akit ez érdekel, az csak másnap indulhat vissza Magyarországra.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr61888431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia!
Én mennék, már a stars meccs elején jeleztem neked, meg inferno-val is dumáltam.
Üdv: Tamás
Kérek mindenkit, hogy minél hamarabb jelezze, ha jönni akar, lehetőleg a visszautazás dátumával! Jó lenne ma estig letisztázni a dolgot, mert fel kellene hívnom a szállást. A Csíkszeredai Sportiskola sportszállójába mennénk, szerintem teljesen megfelelő a hely, bár kicsit messze van a csarnoktól. Másfél éve lett felújítva a sportszálló, új ikeás bútorok, külön fürdőszoba, két ágyas szobák. Tavaly emlékeink szerint kb. 1500-2000 Ft/fő/éj volt az ára. A tavalyi bandának megfelel, persze ha az újak közül van valaki, aki talált mást, az szóljon, de ma estig, max. holnap délelőttig el kellene dönteni, hogy hova és meddig. Köszi!
A többit (jegyvétel, találka időpontja, stb.) szerintem folytathatjuk köremail formájában is.
Tamás, igen, veled számoltunk.
Mi celebesszel egy éjszakát töltünk Szeredán, mert a vasárnap esti vonattal vissza kell jöjjünk.
Szállás szuper.
Én is vasárnap este jönnék vissza. (gondolom addigra véget ér a meccs)
gotse(kukac)frímél.hu
minden jót!

Üdv: T
Én is megyek! Pityus haverom viszont lemondta, ő nem tud jönni!
én viszont nem tudok menni... :(
Én is szeretnék menni mindenképp és támogatom a vasárnap esti hazautazást.
Szerintem az átszállásos járatokra nem érvényes a 66 eurós retúrjegy.

Megkérném a kedves szerkesztőt, hogy szóljon Barótinak, hogy vagy 10 tiszteletjegyet tétessen le nekünk.

Írjunk egy mailt a sportclubnak, hogy biztosítsanak vendégszektort? Azt hallottam, hogy buszos út is lesz és kb 30-a leszünk Újpest-szurkolók.
Sziasztok!

Szerintem ne mi küldjünk emilt az SC-nek, hanem az Újpest vegye fel velük a kapcsolatot hivatalosan, a különszektor, és a tiszteletjegyek ügyében! Hárman biztosan megyünk mi is, valószínűleg négyen! A csarnokban hidegebb van, mint Újpesten, ezt érdemes bekalkulálni! Ha valaki ott van, a jégpályával szinte szemben van a Csíki Székely Múzeum kiállítása, mindenkinek ajánlom, aki hagyományos, és szép székely szőtteseket szeretne megtekinteni!
Nem értem ezt a tiszteletjegyes dumát! Ha már odáig el tudunk menni pont nem lesz kb 300 forintunk a jegyre??? :O A vendégszektor meg ott lesz ahová állunk :D
Ne kolduljunk jegyeket, a Magyar Kupán kb 5 lejbe került a belépő, ez azért megfizethető ár.

Az itt, illetve más csatornán beérkezett jelzések alapján tehát 10 fővel vágunk neki az útnak. Én megveszem a vonatjegyeket, de ahhoz még kellene pár visszajelzés.
Fekvőhelyes kocsiba kért helyet forest, inferno, Gab szülei, celebesz, én. Nem nyilatkozott még LBogár és gotse, illetve Szabó úrék (2 fő) - ha valaki tudna velük beszélni, hogy ők maguk oldják meg a jegyvásárlást, vagy rám bíznák, az hasznos lenne.
Le van foglalva a szállás, 30 lei (kb. 2000 Ft.) / fő/éj. Vasárnap ott lehet hagyni a cuccokat, így nem kell magunkkal vinnünk a meccsre. 10 főre lett foglalva, ha változik, akkor szóljatok!
9 főre foglaltam, nem 10-re.
Szuper! Ne felejtsetek el előre lejt váltani!
Előre? Tavaly nem kint váltottunk?
Valóban itthon váltottunk.
Te :) Most néztem hogy nem lesz nagyon hideg, -2 és +6 fok között jósolnak szombatra, -1 és +2 között vasárnapra. Záporokra vagy havazásra viszont érdemes felkészülni!
Kavarás van a meccsidőpontokkal! Most ez szerepel a szövetség honlapján:

szombat
17.30 SC-UTE
21.15 HC-Alapszakasz 4.

vasárnap
17.30 HC-Alapszakasz 4.
20.00 (!!!) SC-UTE

Ha így marad, csak a hétfő hajnali vonattal tudnánk hazajönni...
Beszéltem Kovács Zolival, azt mondta, hamarosan kiadják közleményben az igazán végleges időpontokat. A tévésekhez kell igazodni.
Csak a második meccsünket adja a tévé vagy mindkettőt? Sport 1 vagy SportKlub?
@Fugeute: Amennyiben én vagyok "Szabó úr", (ez aranyos, de maradjunk a Gábornál vagy legyünk inkább Dínóék :)), akkor jelzem, hogy Attila barátom megvette a vonatjegyeket és szállást is intézett. A vonatnál tehát találkozunk, epicentrum - gondolom - a büfékocsi, kint meg minden rugalmas, de szívesen tartanánk a többiekkel. Vasárnap este szeretnénk visszajönni, tehát aznap valószínűleg nem látjuk a HC-meccset. Ha pedig mi játsszuk a másodikat, akkor marad a hajnali vonat... Brrrr, és egy nap szabit is bukunk...
Csíkszeredai, több fronton megerősített infók szerint mindkét nap 16.30 és 20.00 a kezdési időpont, mi az első nap a második, vasárnap pedig az első meccsen vagyunk érdekelve - vagyis haza tudunk jönni az esti vonattal.
Ezt megerősítette egy fórumtársunk is, aki beszélt Joós Zolival. Ő már Szeredában van, és utánajárt a dolognak: szombaton 20 órától, vasárnap pedig 16.30.-tól meccselünk.
Megvannak a vonatjegyek, oda-vissza fejenként 25380 forint, aki akarja, holnap odaadja a meccsen, aki utalni szeretne, az meg dobjon nekem egy mélt, és elküldöm a számlaszámot.
A tévéközvetítésre visszatérve:

www.sportklub.tv/programme/01/24

Valaki nem tudja véletlenül, milyen Mol Liga elődöntőt akar adni a SportKlub szombaton és vasárnap délelőtt élőben? És hogy miért a közvetítés a tolódás oka, ha szombaton este 22:45-től adják felvételről a meccset? Minden elődöntő-meccset adnak vajon?
Ha majd a magasságos blog.hu szerver is úgy akarja, kint lesz a jobb oldali "Szurkolói klub" dobozban ez a poszt. Jól bepörögtünk, nehogy elvesszen.

Egyébként az ugyanott található "Programok" menüpont is hasonló célt szolgál (anno ezt emeltem Celebesz javaslatára, de nem nagyon lett kihasználva), ne féljetek igénybe venni.
Jó utazást, én majd a következő szezonban tudok vállalni egy csíki utat.
Arra azért készüljetek fel, hogy rohadt hideg van a csarnokban...
Hajrá lilák!!!!!
Holnap 17.00-kor találkozó a Keleti pályaudvar főbejáratánál, fent a lépcsőlejárónál. Útlevelet érdemes magatokkal hozni, mert bár uniós országba megyünk, de nem tagja a schengeni zónának.
Fetyiszov, kösz a figyelmeztetést, de a gyergyói csarnoknál semmi sem lehet hidegebb, és azt is kibírtuk (köszönet Jamisonnak:)
Nem veszes a hideg a csarnokban amugy most plusz 8 es 10 kozott van a homerseklet a varosban(Csikszereda) es abban igaza van Fugenek hogy aki kibirta a gyergyoi csarnokot az mehet nyugodtan barhova . . . nalunk csak akkor van hideg a csarnokban ha kint is -20 alatt van na de erre a hetvegere viszonylag jo idot mondanak . . . jo utat nektek
Sziasztok!

Érvényes személyi igazolvány is elég, nem feltétlenül szükséges az útlevél, ha valakinek nincsen!
Szombaton találkozunk a csarnokban!
Elégségesnek kellene lennie, de nem mindig az, az osztrákok is szívatták ezzel a magyarokat néhányszor. Azért javasoltam az útlevelet, mert abba bizonyosan nem tudnak belekötni a határnál.
Már mindjárt induluuuunk!!! Aztán sör legyen!!! :)
10...
9...
8...
ÁLÉ :D
süti beállítások módosítása