Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

A tervezett szakosztálygyűlés elé

2008.08.08. 15:16 | Real Újpest | 48 komment

Címkék: újpest utánpótlás szakosztálygyűlés

A tájékozatlan ember gyakran tanácstalan és könnyen félrevezethető. Ezért - a dolgok tisztázása érdekében - szeretnénk a tagság elé tárni egy alternatívát, ami összefoglalja törekvéseinket és ami lehetne akár (ha az összegyűltek is jónak látják) a szakosztály programja is.

UTÁNPÓTLÁS FEJLESZTÉSI PROGRAM
AZ ÚJPESTI TORNA EGYLET JÉGKORONG SZAKOSZTÁLYA SZÁMÁRA
  1. Újpesti kötődésű és gyökerű bajnokcsapat kialakítása minden korosztályban, minél több játékos adása a korosztályos válogatottakba.
  2. Saját, minőségi utánpótlás biztosítása a mindenkori első csapat számára.
  3. A játékos-piacon jól értékesíthető játékosok kinevelése.
  4. A stabil sportági bázis érdekében a szakosztályhoz tartozó csapatok teljes keresztmetszetének kialakítása, ehhez a jó minőségű játékosbázis kinevelése.
  5. A kinevelt játékosokon keresztül, illetve a jégkorongozás általános népszerűsítésével, helyi kezdeményezések támogatásával és más közösségi rendezvények segítségével a jégkorong sporthoz elkötelezett, kulturált, újpesti érzelmű törzsközönség és bérletes bázis kialakítása.
  6. A játékosok fizikai képzésével, emellett amatőr jégkorong és más sportrendezvények felkarolásával, valamint közösségi programok szervezésével hozzájárulás az általános népegészségügyi célokhoz.
  7. A játékos-neveléssel teljes értékű közösségi ember kialakítása eljövendő életútjára, az iskolai oktatással szorosan koordinálva. 
  8. Rövid távon iskolai rendszerű utánpótlás-szerkezet kialakítása az érettségivel bezárólag.
  9. A valódi tehetségnevelés érdekében a sportolói esélyegyenlőség folyamatos biztosítása, egyéni karrierprogramok kidolgozása.
  10. Mindezzel – és főként az elért hazai és nemzetközi eredményekkel – öregbíteni Újpest hírnevét, ezzel megszolgálva, hogy sportágunkban szakosztályunk ismét elfogadottan Újpest meghatározó képviselője legyen mind az utnpótlás, mind a felnőtt csapat vonatkozásában.
  11. Mindennek érdekében sportolóink köréből minél nagyobb számban sportszakemberek kinevelése, segítségükkel korszerű szakosztálymodell kialakítása és működtetése.
  12. A feladatok teljesülése érdekében szakszerű gazdálkodással, pályázatok útján, illetve támogatók szerzésével stabil anyagi háttér biztosítása az utánpótlás számára.
  13. Önkéntesek, szülői és szurkolói akciók, vállalások, felajánlások, alkalmi támogatások folyamatos és kontrollált igénybevétele a fenti célok elősegítése érdekében, ezzel a szakosztály közösségi életének gazdagítása, társadalmi ellenőrzöttségének fokozása.
  14. A sportolás és a közösségi (közönségi) szolgáltatások feltételeinek biztosítására minél korszerűbb létesítményi infrastruktúra kialakítása, fejlesztése.
  15. Tevékenységünk és eredményeink bemutatására, illetve a kitűzött célok elérésének segítésére, valamint hagyományaink ápolására nyílt, aktív kommunikáció kialakítása.

Mondhatni, mindez nagyon szép, csak éppen nem megvalósítható. Ez a vélemény egybecseng a miénkkel a tekintetben, hogy sajnos, a töretlen sportkarrierre vágyó fiatal játékos elé tárható programmal, pláne a felsorolt témák gondozásával az UTE ma nem szolgálhat!

A megvalósítás dolgában pedig:

- a program (ami ma egyébként nincs) nem egy étlap készételekkel, hanem arra szolgál, hogy legyenek célok, amiket következetes munkával el kívánunk érni a jövőben és minden cselekedetünknek ezek elérését kell szolgálnia;

- a pontok zömének teljesülése nem anyagi kérdés, csak hozzáállás (jó akarat, odafigyelés, emberi szó, munka) és szakértelem kell hozzá;

- az anyagi háttér biztosítása ugyancsak egy felmutatható, életképes programmal, a teljesülést garantáló szorgalommal és szakértelemmel érhető el;

- ez itt csak egy szakosztályi részprogram, hiszen nincs benne a felnőtt, ám stabil utánpótlás biztosítása nélkül nincs stabil, eredményes felnőtt csapat;

- a program céljai nem megkerülhető feladatok, a világban másutt mindezek természetes alapkövei a tartósan eredményes sportolásnak, teljesülésük nélkül az Újpest nem lehet sikeres jégkorong klub.

A szakosztálygyűlés feladata pedig egy ilyen (vagy hasonló) program véglegesítése, a feladatok kijelölése, elosztása és a végrehajtására való felhatalmazás.

Mindez előkészületeket igényel, hiszen át kell beszélniük a dolgokat a csapatok kisközösségeinek, egyetértésre kell jutniuk az érdekeiket képviselő elnökségi tag és más tisztségviselők, a leendő programból adódó munkafeladatok segítőinek személyében. Az összehívást támogató aláírásgyűjtés is elhúzódik, hisz két korosztály csapatai is távol vannak most edzőtáborban, mögöttük pedig senki sem kíván dönteni saját dolgaikról és nem szabad figyelmen kívül hagyni véleményüket a közös kérdésekben.

Ezért a szakosztálygyűlés időpontja eltolódik, de a jövő hét elején már konkrétan kitűzhető lesz. Erről - a tapasztalt információs problémák miatt - a blog fóruma mellett igyekszünk közvetlenül is tájékoztatni a tagság minél szélesebb körét.  


A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr5606576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez mind nagyon szép,
de néhány gazdasági kérdés:
mibe kerül?
-edzők fizetése+ járulékok normálisan minimum 15 játékosonként 1 edző
-pálya + energia+ kiszolgáló személyzet + karbantartás innováció
-csapatok utaztatása, normális egyesületnél szerelés
- hazai mérkőzések költségei bírók zsűri stb.
felnőtt csapat teljes költsége
összegezve kb ezek a költségek
bevételek:
reklám bevételek
szponzori pénzek
egyesületi hozzájárulás
tagdíjak
szövetségi hozzájárulás
jég idő eladás
A szakosztály működő képességéhez a mérleg mind két serpenyőjében egyformának kell lennie kb összesen 120-180 millió forint
A jó akarat sajnos kevés, ide pénz is kell
Úgy látom minden profin halad.
Az első gyűlés máris elnapolva...
Dugó, nehéz lehet neked, hogy is foglalj állást, hogy kenyéradóid se orroljanak meg rád, de azért partizán is maradj.
Torony11: Néhány napon belül választ kapsz a felvetésekre, köszönjük a türelmet.

Dugó: Néhány napon belül meg lesz tartva, köszönjük a támogatást.
Részlet az UTE Hockey honlapról,a történelem témakörből.

"Az 1999/00-es szezonban – 45 év után először – a lilák nem indítottak felnőtt csapatot. A sportág végveszélybe került a IV. kerületben. Ekkor az utánpótlásban „érdekelt” szülők összefogtak, hogy megmentsék a szakosztályt. A szakosztály élére Joós Zoltán került és vezetésével 2000 őszén újra felnőtt csapatot indított az UTE".

Eltelt azóta jó pár év.Voltak jobb, rosszabb idények.De lagalább müködött a csapat.És volt okunk örülni.
Lehetne biztosan jobban csinálni.
De azért álljon már meg a menet!
Néhány felhergelt szurkoló,néhány felheccelt szülő nyomására nehogy már a nyúl kezdjen lövöldözni a vadászra.
Két ember,egy ősfradista karrierista és egy fél alkoholista kezdeményezései miatt rúgjunk fel mindent?Állítsunk szembe egymással gyerekeket edzőket játékosokat szurkolókat?
Szánalmas.Blogokat írkálunk? Célozgatunk?Neveket tényeket már nem?Az igazság bajnokaiként csúsztatunk?
Jó lenne abbahagyni.Ha valaki le tud tenni annyi pénzt a müködésre mint Joós,akkor terítse ki a kártyáit.Ha csak hőzöngeni aláírást gyüjteni tud,akkor inkább kussoljon.
Valaki mondja már meg,hogy a két Szajbert gyereknek az elmúlt idényben összesen volt-e csak egy normális meccse is?Nem volt.Most akkor sirjak miattuk?
Ladányi,Horváth,Krulis,Voskar! Nem voltak ezek rossz nevek!
Megtartani őket sok pénz kellett volna,vagy hasonlókat igazolni!
Adott bele valaki?
Na göndolkodjon el mindenki,hogy kit támogat,milyen embereket,aztán nézzen magába.
Le lehet váltani a mostani vezetést,ha egy jobb jön.De amig csak ez van,addig nem érdemes!
Üdv!!
Én pl. adtam bele év kb 15.000-et mint bérletes. A tavalyi szezonben ehhez képest láttam 1 izgalmas meccset.
Amúgy elég szép az az idézet amit belinkeltél, de: Ha valakinek sok a pénze akkor megengedheti magának hogy az alapszabályt kikerülve, évek óta jogszerűtlenül gazdálkodjon a szakosztály javaival? Ladányival példálózol? Kérdezd már meg hogy mi a véleménye Joósról!!!
A pénzt mondtam én is. Az kell, hogy működni tudjon.
Érdekes de mi van azokkal akik itt fejezték be a játékot
valami miatt egy kivétellel nem itt segítenek. Kovács Cs, Farkas J, Géczi G, Leleszi Z, Vagy itt nem kellett a Buzás Norbi mert saját elképzelése volt aedzőségről lásd MAC
Nem kellene isteniteni olyat aki nem ért hozzá csak mások pénzét tudja idehozni de csak akkor ha Ő írányít.
Gondoltam, hogy a Joós-pártiak egyszer előhozzák ezt az érvet, hogy nem érdemes ugrálni, nincs jobb. Persze azt hittem, a végső tromf lesz ez. Tévedtem. Vagy már el is fogytak az érveik?
Nem fogytak el az érvek.Csak nem sorolom.Mert mindenki tudja.Nem vagyok Joós párti.Nyugalom párti vagyok.Úgy gondolom,hogy a müködtetés egyenlőre még jobb kezekben van náluk,mint az önjelölt uraknál.
Egyébként meg még szép,hogy az általa hozott pénzt úgy ossza be,ahogy akarja.Gondolom valamennyit vissza is kell osztani.Ha alapítok egy KFT-t,felfuttatom munkát adok sok száz embernek,nehogy már az üzemi tanács le válthasson.Pedig a törvény ezt is lehetővé teszi.
Ez egy hatalmi harc.Most tünt fel először,hogy nem volt hat éve közgyűlés?Miért nem mondjuk akkor,amikor bajnoki döntőt játszottunk?Vagy teltházas meccseken megszereztük a bronzot?Most,hogy volt egy szar idény,az elégedetlenség nagy,most lehet bomlasztani.
Az se számít,hogy egy fradista és egy alkoholista csinálja a műsort.Mi az a picike remény,hogy tudnának hozni százmillát? Ha meg nem,akkor miből fog élni a hoki Újpesten?Két hónap múlva megszűnik állítom.
Taláűlni kell egy komoly embert Joósék helyére,aki lerakja a lovét,és akkor lehet leváltani.De addig csak balhé a köbön.
Lehet közben feljelenteni itt is ott is,jégkorongszövetségben is,de aki saját klubjával ezt képes megtenni,az képes másra is.
Addig is ajánlom mindenki figyelmébe azt a dakota közmondást,hogy:rosszat csak akkor van értelme lecserélni,ha jobbat tudok helyette hozni.
Győzike, nagyon tévedsz. A Kft és az egyesület fogalmilag más. Művelődj, mielőtt írásra adnád a fejed.
Tudom hogy más.Csak a hasonlóság nagy.
Kitalálok valamit,alakítok egy Kft-t,dolgozom vele,belefektetek,és amikor már megy leakarnak váltani.
Joós feltámasztotta a szakosztályt,rengeteget dolgozott érte,pénzt szerzett,és most amikor már van csarnok,van utánpótlás van minde,akkor ki akarják baszni.
A két esetben lehet hogy fogalmilag a különbség nagy,de mindkét estben van egy közös.Undorító.
A műveletlen embernek is van joga írkálni.
De miért nem inkább az veri ki nálad a biztosítékot,hogy fradistának és alkoholistának titulálom a jelöltjeidet?Talán igazak amit írok róluk?Arról már nem is írok,hogy olyan embert akartok még idehozni,aki szinte köztörvényes?Bravó!
Gyöző!!!

A véleményedről csak annyit,hogy az ország is azért van a szakadék oldalán ,mert sok az ilyen nyugalomra éhes agymosott ember mint te!! Nyugodjunk bele hogy az orrunknál fogva vezetnek és hülyének néznek?? A két Szajbertról meg úgy nyilatkozz,hogy először nézd meg mit tettek Újpestért!!
Te írtad,hogy egy rossz szezon után miért kell dühöngeni!!! A kis Szajbert tavaly elött menni játék lehetőséget és bizalmat kapott?
Szerintem ülj le és gondolkozz mikor valamit leírsz!!
Győzike! Egy kissé tudathasadásos vagy, nyugalmat szeretnél, ehhez képest itt fröcsögsz, fradistázol, alkoholistázol... Aki KFT-zni szeretne az csinálja máshol, kereskedjen suzukival, krumplival vagy amivel akar, csak szálljon le a sportról! Az UTE Profisport Kft. fű alatt alakult, érdekes módon annak idején nem hozták nyilvánosságra az utehoki honlapon, hogy ez a Kft. veszi át a szakosztály irányítását Joós Judit vezetésével. Aki persze komoly jégkorongos szaktekintély, nemzetközileg elismert sportmenedzseri múlttal...
Győző
Látod milyen az utánpótlás
Csak azokat a korosztályokat nézd ahol számolják az eredményeket.............csillogó villogó mi?

Mennyi ujpesti nevelésű felnőtt válogatott van

Joós a magyar hokiban kivel nem veszett össze? Ki az aki nem legyint ha az újpesti hokiról van szó, jó ha nem röhög.
Győző!
Ne ájuljál már el a Joóséktól. Amikor 6 évvel ezelőtt bizalmat szavazott Neki a szülői gárda (ez az akkori serdülő-kölyök-előkészitő és mini korosztály volt) azért volt mert az azt megelőző 2-3 évben sokat segitett az utánpótlásban. Onnantól kezdve, hogy "szék került a segge alá" elfelejtette, hogy honnan jött, és csak kárt okozott az utánpótlásban.
A felnőtt csapat megalakulása után a pénznek csak az lett a vonzata, hogy évről évre egyre rosszabb edzők és szlovák játékosok tömkelege lepte el a klubot, az utánpótlásból kinőtt srácok sorra tüntek el, mert nem kapott lehetőséget.
A Szajbert testvérpár világ életében "lila" volt, már akkor a korongot kergették az Újpestért, amikor a Joós azt sem tudta, hogy néz ki a korong. Az, hogy az elmúlt 2-3 évben mindketten hová jutottak abban nagy része volt a teljes vezérkarnak. Nem csoda, hogy az idén Szajberték és Szirányi is úgy döntött odébb áll.
Az elmúl években minden utánpótlás korosztály válogatottjába adott a klub igen-igen tehetséges játékosokat, 86-os korosztályból: Szajbert Patrik, Szappanos Dávid, 88-as korosztály Szirányi Bence, 91-es korosztály: Virág Tamás, 92-es korosztály: Németh Attila, és még lehetne sorolni. Hol vannak már, más csapatoknak fogják ezentúl a sikert hozni, még megérjük, hogy nem lesz UTE játékoson nem csak felnőttválogatott mez, de még junior vagy ifi válogatott mez sem.Nézd már meg hányan maradtak Újpesti nevelésüek a felnőtt csapatban. Sem a sajátjainkat nem tudjuk megtartani, sem pedig épkézláb játékosokat nem tudunk igazolni. (Bocsi Hüfi rád ez nem vonatkozik). Szerinted miért van ez? Szerinted Ladányiék miért mentek el?
Te ezt akarod. Ennyire nem lehetsz vaksi!!!!
Én nem tudom, hogy Te kit nevezel alkoholistának és fradistának, és nem is érdekel, de egy biztos, hogy ha nem lesz változás akkor a klubnak vége l Ha valaha is visszaakarjuk kapni hirnevünket és az eltávozott tehetségeinket akkor változtatni kell!!!!!!!!!
Sajnos már látszik, hogy ebben az országban szép szóból senki sem ért!! Csak mi magyarok miért lettünk ilyen bambák és miért nyugszunk bele a sorsunkba!!! Csak a hangunkat kéne felemelni a pályán és csak olyan emberek mellett kiállni akik a mainapig valamit tesznek a csapatért!! Bisztosan tudom ha egykét ember elkerülne Újpestről és Ők nagyon is tudják kire gondolok ,akkor nagyon sok
támogatót és támogatást kapnánk!!
Én sem vok Joós párti de egyet kell értenem Gözővel. Az egész balhé mondjuk ki : Géczi Gábór robbantotta ki mert a fiát az Ancsin János edzené és az ő "emberét" Ancsin Lászlót HÁLA AZ ÉGNEK végre idén félreállitották. Ancsin László miatt jópár gyerek ELMENEKÜLT Újpestről!!!! Joós VS Géczi azaz FIDESZ VS. KOMCSI......Erről szól ez az egész !!! Tud több pénzt hozni a géczi ? NEM...ha tudna ellopná ??? IGEN....casödörből -vödörbe uraim....De Joós legalább hoz valamit
jah és hadjuk már ezt a Szirányis és Szajbis témákat...A Borbás miért maradt ? a Berta miért maradt ? A Hetler miért maradt ? a Rafaj miért maradt ? a Virág miért maradt ? Talán azért mert nemakartak elmenni!....a kis Szajbi ezen a lapon nyilatkozta le hogy megemelték a fizetését de a sztársz rálicitált !!!/köztünk maradva kiváncsi vok mikór pukkad ki a sztársz lufi/ A Szirányi ???? évek óta hőzöng ,évek óta elmenőben van. A többieket talán nem keresték meg máshonnét ? dehogynem ....de ŐK maradtak. Inkább ezzel kéne foglalkozni nem azokkal akik leléptek.
Nem hiszem, hogy Géczi Gabi lenyulná a pénzt, idáig is rengeteget segített a szakosztálynak kicsit problémás a stilusa de csak jót akar és igen csak régi újpesti.
A klub hűség egy dolog, a fizetés és a körülmények számítanak. Pék miatt maradnak és jönnek az újak nem Joós úr miatt. Szerintetek miért július végén keztünk igazolni, 100 ezres fizuért ki marad? Szerződés nélkül 3 hünapig ( fizu nélkül) tartani a játékosokat az jóindulat, hozzáértés stb...
nemhinném hogy 100 ezret keresnek mert azért senki sem hokizna,de ez nem is a mi dolgunk ki mennyit keres.
Fraind!
Egy kicsit el vagy tévedve. Bertát, Virágot köti az élő szerződése, Borbi már köbejárta a magyar hokit, Heti "lilaagyu". A fizetésekről jobb nem beszélni, Berta-Borbás-Hetleren kivül a többi fiatalalé jóval 100 alatt és csak 8 hónapra. Van olyan aki még a tavalyi fizuját sem kapta meg teljesen. A fiatalatok akiknek nem volt élő szerződésük csak Pék mesterben biznak és abban, hogy talán játszthatnak mert nem sikerült ideigazolni épképzláb játékosokat. Szerinted, ha a Starsba igazolt válogatott sor idejött volna, mennyi esélye lenne a fiataloknak? Semmi!
Az meg, hogy Géczi jobb lenne vagy nem az akkor fog kiderülni, ha kap lehetőséget. Joósról sem lehetett 6 évvel ezelőtt tudni, hogy milyen lesz, de magkapta a bizalmat, amivel nem élni csak visszaélni tudott.
Ja és még valami! Ismered Te egyáltalán a kis Szajbit? Akkor tudhatnád, hogy egy intelligens, okos gyerek és nem tojik abba a fészekbe, ahol nevelkedett! Az itteni interjú pontosan olyan, amilyen egy ilyen kulturált fiatalembertől elvárható. Tájékozódj, mielött baromságokat irogatsz!!!!
Annyira azért mégsem lehet szánalmas ez a blog, ha nyilatkozatstopot rendeltek el miatta a diktátorok :)
Az az igen intelligens okos gyerek a nyolc általános után már tanulni sem akart,leérettségizni meg pláne nem is tudott.Azért ha én két diplomával szerintetek a tájékozatlan hülyékhez tartozom,akkor már megbocsássatok de őt intelligens okosnak nevezni az évszázads vicce..Ráadásul két forint többletért egy házzal odébb állt.De nincs egyébként kétségem felőle,hogy fognak ők még kopogtatni a Megyerin.
Ha már Géczi szóba került,akkor mondjuk ki bátran:egyrészt fradista ,másrészt kommonista apja után.Hogy védett nálunk?Hogy sokat segített a szakosztálynak?Valóban.Nálunk védett,mert máshol nem fért el.Nekünk segíterttt,mert a fradinál nem álltak vele szóba se.MSZP -s kötödése közismert.
Hogy lenyúlná e a lovét?Jó bizonyság erre,hogy olyan embert akar előtérbe helyezni,aki miatt már,vagy inkább aki anyagilag tönkre tett már egy két hasonló vállalkozást.Ráadásul utálja az Erdélyieket,valószinüleg az összeset elzavarná.Azért abba belerokkanna a klub.
2008 ősze van,nem a legszerencsésebb időpont MSZP közeli emberekben látni a megoldást.
Változás kell? Igen kell.Jól mennek a dolgok?Nem,nem mennek jól.Tessék befektetőt keresni,egy hiteles embert,és ha találtok ilyet,akkor gyerünk,leváltani Joósékat.
Agymosás?Az enyémet?Hát én tudom mire számíthatok Joóséktól,és sejtem mire Géczitől.Az agyát annak mosták ki,aki mindent el hisz feltétel nélkül a bujtógatóknak,miközben a hitel semmi.
Gyözó!!

Látom harapsz arra ha az ember igazságot ír!!! Én nem azt mondtam ,hogy Joósék helyet Géczitől várom a megoldást!!! A vezetést kell lecserélni!!! Arról meg ,hogy ki mennyiért állt odébb arról ne vitatkozz ha nem tudod!! Abba ,hogy elzavarná az erdélyieket egyetértek és nem is tenne jót a klubnak és itt lehetne neveket írni!! Arra viszont szerintem mindenki kíváncsi,hogy mire számíthatunk Joóséktól szerinted!!!
Győzike
nézz utána ki intézte el a szakosztálynak, hogy szinte ingyen használhat egy nem a saját tulajdonába lévő jégcsarnokot.
Ha nem szimpi az oké de a faterral párhuzamba tenni az egy kicsit erős.
Tisztelt Győző és Fraind Urak!
Igen sajnálatos, hogy megszólaltak, mert a kommentjükből süt a tudatlanság. Géczi Gábor (aki egyébként a férjem) soha nem keverte össze a sportszakmát a politikával, soha egyetlen pártnak sem volt tagja. Bennfentesként elmondhatom, hogy valamennyi parlamenti párt soraiból vannak barátai. Hogy melyik klubba fért be, vaqy fért volna be, arról azok tudnak nyilatkozni, akik együtt játszottak vele, vagy hokiztak valaha. Önök nyilvánvalóan nem tartoznak ebbe a körbe. Nem jelzett soha olyan szándékot, hogy tisztséget szeretne vállalni a szakosztályban. Mindezek ismeretében mi az Önök problémája? A fiatal hokistákat arra okítja, hogy a minőségi munkára törekedjenek. Talán ez lehet a baj. Szándékosan nem kérdeztem vissza. Ne írjanak! Gondolkozzanak!
Tisztelettel: Géczi Mariann
Megkérném Kedves Kommentelőinket, hogy a vitát kizárólag a sport keretein belül, sportszerűen folytassák, mert a jövőben a politikai és egyéb, trágár és személyeskedő hangvételű hozzászólásokat kénytelenek leszünk kimoderálni.

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy Géczi Gábor a kezdeményezés indulásakor közölte a szervezőkkel (akik néhány hónapja kérték fel őt, hogy szakmai tapasztalataival segítsen nekik), hogy semmilyen formában nem kíván részt venni a vezetőségben. Egyébként a közlemény aláírói is egytől egyig követték őt ebben. Géczi Gábor elvi támogatásáról Ancsin Lászlónak a kezdeményezés indulása után hónapokkal bekövetkezett távozása után is biztosított minket. Mi, az eredeti szervezők, akik sem fradisták, sem alkoholisták nem voltunk és nem is leszünk, célul tűztük ki, hogy időnket és energiánkat nem kímélve segítünk az UTE Jégkorong Szakosztályának, és mindezt ingyen és bérmentve, önzetlenül tesszük. Kevesen vagyunk, de nagyon sokat dolgozunk, és szeretnénk, ha a szakosztálytagok megkapnák a lehetőséget arra, hogy saját maguk dönthessék el, kit akarnak vezetőnek.

A további vádaskodásoktól elhatárolódunk, és ha valakinek további kérdései lennének a kezdeményezéssel kapcsolatban, még mindig várjuk a leveleket a real.ujpest[kukac]gmail.com e-mail címre.

Gyözőnek annyit üzennék, hogy Szajbert Patrik érettségivel rendelkezik, és jelenleg is tanul. Széles körben elterjedt, és némelyek esetében sajnos igaz mondás, hogy a diplomához nem adnak agyat.
"Kedves" Gyözö! Áruld el, miért haragszol ennyire erre az intelligens, okos gyerekre, hogy ilyen indulatokat vált ki belőled?Egyébként nem a diplomák és annak száma minősit egy embert, hanem az ilyen hozzászólás. Honnan veszed azt, hogy nincs érettségije? Megnyugtatlak van. És azt honnan veszed, hogy "2" forinttal többért távozott? Amit az utóbbi 4 évben müveltek vele és még jó pár emberrel, csoda, hogy eddig itt maradt!Itt csak visszafejlődni lehet előrelépni nem! Tájékozodj arról, hogy az új csapatában milyenek is a körülmények! Míg az uteban könyörögni kell azért, hogy felszerelésed legyen, a starsban ezek a feltételek magas szinten adottak. Nézd meg pl. a két öltöző közötti különbséget! Nem feltétlen pénzkérdése az, ha valaki tovább áll!!!
Nem haragszom Patrickra,de az utolsó információm az volt róla,hogy nem is vág neki az érettséginek.Ha megszerezte,gratulálok hozzá.
Nagy nagy örömmel értesültem róla Bozár úr tollából,hogy G.Gábor nem lesz semmilyen szinten vezető a jégkorong szakosztályban.Ezt jó lett volna már hamarabb is közzétenni,és remélem nem fog a későbbiekben sem felmerülni semmilyen formában a neve.Csak tudnám,hogy akkor hogyan osztogat helyeket,hogyan igérget poziciókat.
Kedves Mariann!
Ha így áll a dolog,akkor elnézést kérek Öntől,hogy egyáltalán szóba hoztam a férje nevét.Mentségemre legyen szólva,a szájról szájra terjedő pletykák ennek pont az ellenkezőjéről szólnak.
Mellesleg én személy szerint óvok mindenkit olyanoktól,akinek van SZDSZ-s és Komcsi barátja a parlamentből.
Torony!
Hol nézzek utána? Nem egyszerübb lenne ha leírnád?
Nem a közös tüntetés hozta meg a gyümölcsét?

Mire számíthatunk Joóséktól?Hát ugyanarra mint eddig.

Utoljára írom le!
Én sem vagyok megelégedve a mostani vezetés munkájával.
Én sem tartom helyesnek,hogy nincs közgyűlés.
Én is utálom,hogy a sportágban egy valag játékos van,akik nek a hazai pálya az Újpest lenne,mégis tucatnyian játszanak máshol.
Én is szeretnék jó csapatot,teltház közeli meccseket.
Én is szeretném,ha nem utálná mindenki az Újpestet.

De azt ami most elindult,azt akkor sem támogatom ebben a formában.

Az utolsó infód elég réginek számít, mivel Patrik 2006-ban érettségizett, és azóta is tovább tanul és képzi magát. A többi infód is ennyire naprakész?
A politikát meg ha lehetne mellőzni kéne, mert nem biztos, hogy valakit az alapján kell megitélni, hogy milyen párttal szimpatizál. Ezenkivül ez nem idevaló téma.
A pletykákkal meg nem kell foglalkozni, hanem utána kell járni, hogy mennyi a valóságalapjuk!
Kedves Győző!

Mi itt a blogon, illetve személyesen tudjuk tájékoztatni az érdeklődőket a kezdeményezéssel kapcsolatban. Minden bizonytalanul, illetőleg ellenségesen viselkedő személynek felajánlottuk, hogy egy alkotó légkörű beszélgetés keretében megvitathatjuk a dolgot, ám ők ettől elzárkóztak. Ilyen esetekben érthető és szomorú, hogy néhányan a "szájról szájra terjedő pletykáknak" hisznek. Mint mondottam, kevesen vagyunk, így nem tudunk 200 ember után rohangálni, ezért választottuk az itt felvetetett megoldásokat. Hogy ezekkel nem élnek az illetők, nem a mi hibánk, de a mi terhünk, ugyanis folytatják a különféle rossz indulatú, a valósággal köszönőviszonyban sem lévő pletykák terjesztését.

Nagy örömmel látom, hogy az én tollamból értesültél az imént a valós tényekről, ámde ezt és a kezdeményezők céljait már igaz, nem nevesítve, de korábban nagyon sok posztban kifejtettem, kifejtettük világosan, jól érthetően. A bal oldalon (nyugalom, nem politikai töltet) lévő "Fontos posztok" oldaldobozban található cikkekből, köztük ebből a fentiből is úgy gondolom, erősen kitűnik, mi a szándékunk.

Azt nem tudom, miből gondolod, hogy Géczi Gábor helyeket osztogat és pozíciókat ígér. Még egyszer elmondom, elvi támogatásában részesít minket. Ez azt is jelenti, hogy a döntéshozatalban egyáltalán nem vesz részt. Nem lehet olyan nehéz ezt megérteni. Ha elolvastad a fenti programot, láthatod, hogy a kezdeményezők egyik célja, hogy a szakosztálytagok is részt vegyenek az újpesti jégkorong irányításában, amolyan demokratikus módon, amilyenre jó régen nem volt példa minálunk.

Ez - legalábbis részünkről - nem hatalmi harc, nem puccs, nem lázongás, nem zendülés. Mi azt akarjuk, hogy a szakosztály tagjai gyakorolhassák a döntés jogát. Ha ez nem tetszik, akkor nem kell támogatni minket, ellenben megkérnélek, hogy ne is vess elibénk gátat, mert az tényleg senkinek nem segít.
Nekem nem létkérdés a hokipályára való ingyen bérlet,nem kívánok ingyen süteményt a VIP szobában,nem kívánok a meccseken a büntetőpadnál állni,éppen ezért nem bolondultam meg minden pletyka valóságtartalmának utána járni.De ezen a blogon szívesen olvasnám ezeket az információkat.
Mintahogy most olvashatom is a jó szót ismételten Bogár úr jóvoltából.
Amit írok,csak a focimeccsek lelátóján hallható pletykálkodás alapján írom.
Nem tagadom,nemm éppen hiteles hírforrás,de mint írtam szívesen okulok erről a helyről is.
Maradok további olvasótok,tisztelettel
Szilágyi Gyöző

Bocsánat " Bozár Jóska" tollából.
Kedves Gyöző!
Az, hogy Önnek komoly megkönnyebbülést jelent, hogy a férjem nem törekszik az UTE management tagja lenni, behatárolja az Ön személyét, vagy az informátorát. Semmi baj, nincs harag. Érzem én a jószándékot, csak valami páni félelem, valami sértettség mindíg kikandikál az ilyen kommentek mögül. Pedig a régi idők hokijában nem volt divat újságból, másokkal üzenni. Ha probléma volt, azt szemtől szembe rendezték az érintettek. Be kell látnom, változnak az idők.
Kedves Győző!

A rosszindulatú pletykákat nem tartjuk annyira, hogy külön posztokban reagáljunk rájuk, ellenben igyekszünk átfogóan tisztázni azon félreértéseket, amelyekből feltehetően születtek. Ezenkívül megkérném olvasóinkat, hogy kizárólag a Real Újpest blogot és szerkesztőit tekintsék hiteles hírforrásnak a kezdeményezést illetően, és a spekulációkon alapuló pletykáknak ne higgyenek.

Mi amikor csak időnk engedi, rendszeresen látogatjuk a jégcsarnokot, így ha az érdeklődők és a kétkedők fent közölt e-mail címünkön keresztül hajlandóak velünk építő jellegű személyes beszélgetésbe bocsátkozni, meg fogják látni, hogy amit mi teszünk, azt kizárólag azért a körülbelül kétszáz szakosztálytagért tesszük.

Kérjük továbbá Kedves Olvasóinkat, hogy mielőtt félreértelmeznék írásaink egynémely, számukra tán homályos részletét, olvassák el figyelmesen "Fontos posztok" oldaldobozunk cikkeit és merjenek kérdezni. Köszönjük.
Kedves Mariann!
Szeretném bíztosítani Önt,hogy nem üzen általam senki.
Nem ismerem Joós úrat,csak távolból láttam őt.Életemben egy szót sem váltottam vele.
Ami igaz az Ön férjére is.Őt még látásból sem ismerem.Sok száz évvel ezelött a kapuban láttam,de ha ma elmenne mellettem, nem ismerném fel.Mindezt csak azért írom le,hogy ne vetődhessen fel elfogultság vádja veéem szemben.
Minezekből következik,hogy bírálatom miatt most szégyenkeznem kell,és bocsánatot kérni.Mert illett volna tovább tájékozódnom.
A futball meccsek nézői között vannak olyanok,akik jól tájékozottak jégkorong ügyekben.Vagy legalábbis ezt gondolják.Ott lehet hallani ezeket a dolgokat.Ott tartják az Ön férjét nem igazán kívánatosnak,a szakosztály élére.
Sajnálom.Részemről annyit javíthatok,hogy ha valamit nem tudok,akkor azt itt egy az egyben megkérdezem.
Köszönöm Győző!
Bevallom, bíztam az Ön polgári, keresztény értékrendjének erejében.
Mint a mesében
újra jóban vagyunk.
Én az általam hallott infokat csak feldobom akit érdeke az utána néz és biztos forrásból ellenörzi.
Mivel részvevője nem vagyok csak szemlélője igy csak
érdekes kérdéseket teszek fel épülésünk érekében szertetnén ha égi klubbom a megfelelő útra térne.
Ezért nem szabad pletykákat tényként továbbítani, mert a végén hülyét csinál magából az ember.
forestjr!

Küdltem egy privát üzenetet az Újpest FC fórumán.

üdv,
gab
Hála istenek ,hogy rájött!!! Gratulálunk Győző!!! Azért ha valaki nem ismeri a szóban forgó embert személyesen nem tanácsos róla véleményt alkotni!!!
Sziasztok!! Idekeveredtem egy kicsit nézelődni, de itt aztán zajlik az élet!!!!!!!!!!!!! Lassan kimegyek egy focimeccsre, hogy mindent megtudjak!!!!!!!! Puszi G.M.!!!!!!!!!
Szia Farok!
Egy kicsit olyan érzésem kezdett lenni, mint amikor benneteket nem akartak a saját meccsetekre beengedni a zöld sál miatt. :))
Szia farok!!!

Na látod itt mindent megtudhatsz!!!
Mostantól sűrűbben itt leszek, mert képbe szeretnék kerülni azzal ami itt történik!!! Jobban érdekelne viszont, hogy mikor játsza a bajnoki döntőt a Pék Gyuri csapata, vagy bármelyik korosztályra gondolhatok!!! Az elmúlt években ilyet nem sűrűn láttam, és nem ehhez vagyok szokva!!!!!!!!!!!!!!!! Pedig fedett pálya is van!!!! Nekünk nem volt!!!!! Döntőnk pedig nem is egy!
süti beállítások módosítása