Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Folytatódik az elődöntő

2009.01.25. 15:35 | Bozár Jóska | 40 komment

Címkék: elődöntő sc csíkszereda mol liga

Már el is startoltak az online-közvetítések: A tegnapi mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is az icehockey.hu és a sportoldal.ro jelentik fő információforrásunkat. A sorok nem változtak, Igor Rúfus is be lett nevezve. Ma mindenképpen nyernünk kell, ha életben akarjuk tartani döntős álmainkat. Hajrá Lilák!

Update: Fugeutéék minden harmad után küldenek nekünk rövid összefoglalókat, tessenek lapozni.

1. harmad:

A Real Újpest kirendeltsége szerint az első harmadban Nemčák nagy bravúrokat hajtott végre, amire szükség is volt, ugyanis a játékrész vége felé folyamatosan emberhátrányban voltunk, meleg volt a pite. Nem sok helyzetet alakítottunk ki a hazaiak kapuja előtt, de megugrásainkban benne volt a gól. Borbás találata előtt Berta nagy lehetőséget puskázott el. Eddig 1:0 ide.

2. harmad:

Átvették a vezetést a szeredaiak, ám kémeink szerint ehhez részben Árkovics spori is hozzájárult, aki folyamatos nyomás alatt tartja a mieinket. A második hazai gól előtt Harmatit lökték háttal a palánknak, de a játékvezetők sípja néma maradt. Játékosaink sincsenek a toppon, a helyszínen szurkolók állítják, ez volt az eddigi leggyengébb harmadunk. A játékunk esetleges, míg a Sportklub jóval agresszívebben játszik. Az eredmény 2:1 nem ide.

3. harmad:

Sorozatosan ránk járt a rúd: Előbb Tolnai szabályos gólját nem adták meg a sporttársak, majd amikor Kadlubiak ugrott ki egyedül, lövés után a szeredai védők hátulról a kapuvasra lökték. Légiósunk a jégen maradt, ezt követően amikor felállt, a hazai tábor kifütyülte őt. A bajokat tovább tetézte, hogy az SC megszerezte harmadik gólját is. Egy perccel a vége előtt Borbás adott reményt a csapatnak második találatával, de a rendelkezésre álló idő kevés volt, maradt 3:2.

Így eldőlt, az Újpest számára véget ért a Mol Liga. A szezon előtt nem hittük volna, hogy idáig jut a gárda, ráadásul az elődöntőben Sikorčin és a második meccset előző napi sérülése miatt kihagyni kényszerülő Rúfus nélkül is derekasan helytálltak a fiúk, ezért mind a játékosok, mind a szakmai stáb előtt megemeljük a kalapunkat. Szerdán a Fradi ellen folytatjuk az OB I. középszakaszát, és ebben a pontvadászatban már nem lehet más a cél, mint a döntőbe kerülés! Gyertek ki minél többen, bíztassuk együtt a srácokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr99901352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HAAAAAAJRÁÁÁÁÁÁ LILÁÁÁÁÁÁK !!!!
hopp, egy újabb 2 perc nálunk!
Fügéék szerint Árkovics megint alkot, mindjárt beírom a posztba is. :P
Úgy látszik nagy trauma volt neki , hogy háromszor nyertünk idehaza az ő játékvezetésével.
árkovicsnak mindig baj ha nyerünk.

De lesz.rom ha most is összejön. :))
De jó hogy leszoktam a piáról, mert ezt mással nem lehet elviselni. :))
Nagyok voltak a srácok és Bogárék is!
Nem baj, szép volt fiúk és szurkerek! Ki hitte volna augusztusban, hogy eddig is eljutunk?
Szerdán egy lépéssel közelebb kerülünk az OB1 megnyeréséhez.

CSAK A LILA !!!!

Jó utat a hazaindulóknak és a csapatnak.
Hali! Az Újpest nagyon nagyot harcolt, igazán mindent elkövettek a fiúk! 2 szoros eredmény a Vákárban, ilyen felállásban: le a kalappal. Sztem egy csöpp tarcsi energia nem maradt bennük a végére: minden erejüket kiadták a pályán. Igazán jó meccsek voltak - a helyi erők szerint is. Akiknek ezúton is köszönjük a szíves fogadtatást!
A vonattal utazó csoport kicsit megfáradva, de épségben megérkezett; remélem, az autós különítmény is rendben hazaért. Köszi az sms-eket, szerdán találkozunk! :)

Az autós különítmény is rendben hazaért, élmény volt veletek kint lenni, köszönjük!
A szeredai szurkolók nagy többsége valóban sportszerű volt, de azért azt remélem, hogy a mutogató, káromkodó, köpködő székely legények is eljönnek legközelebb Újpestre, hogy megmutathassák, mennyire kemény fiúk is ők...! Én várni fogom őket! :-)
@celebesz: Orulunk,hogy szerencsesen megerkeztetek sracok.Jo volt megismerni benneteket.Sok sikert az OB1 -ben!!
@celebesz: Udv. a Fugenek,remelem rendbejon a hangja a kovetkezo meccsetekig.:-)
@techman: van még rá nem egészen 44 órája. :)
@kerusz: ja...bele kell huzzon..:-)
@gyogyo3: Nem kell komolyan venni oket . . . csocselek mindig volt es lesz is . . . az a 20-30 bohoc aki a jatekosaitokat kopkodte es kozepso ujjaval fejezte ki a velemenyet az ugyanezt csinalja a mi(HC) meccseinken is es sajna ez egy szegyenfolt a sok sportszeru drukker kozott de valamiert nem tesznek ellenuk . . . de ne idegeld magad mert en ismerem oket es hidd el hogy nyuszikrol van szo akik csak a tomeg leple alatt hoskodnek es ezeket ha meglatnad nalatok akkor nem hinnel a szemednek hogy hogyan lesz kopkodo karomkodo ujjat mutogato primitiv bunkobol egy simma mezei nyulacska . . . bunkok es fusztralt emberek mindenhol vannak de szerencsere mint mindenhol itt is a normalisak vannak tobbsegben tehat ezert nincs miert rossz benyomasod alakuljon ki a varosrol
@gyogyo3: Amugy ti megmutattatok hogyan kell sportszeruen buzditani egy csapatot tehat gratula nektek es szivesen varunk barmikor Csikszeredaba
Hangom már van, de a szerdai meccs nem fér bele, mert retek korán kezdünk:(.

Üdvözlet a csíkiaknak a blogon!:)
Sajnos ha magunkba nézünk, néha nálunk is előfordul hogy indulatunkban túlzásba visszük az ellenfelek szidalmazását, de szerencsére ez már egyre ritkábban fordul elő! Fontos észrevenni hogy a SportClub szurkolóinak nagy része sportszerűen buzdította a csapatát és fantasztikus hangulatot teremtettek a csarnokban! Remélem hogy a két csíki csapat szurkolói között is javulni fog a viszony idővel! Ha már mindenképp utálni kell valakit, akkor még mindig ott vannak a Steauasok ;) Aki csinált fényképeket az gyorsan töltse fel ide az oldalra, mert már nagyon szeretném felidézni az élményeket! A szerdai meccset is alig várom már, annyira felpörögtem ezen a hétvégén (annak ellenére hogy hazafelé a vonaton jól megfáztam...)
@LBogár: Így van, várom a képeket a real.ujpest[kukac]gmail.com-ra!
Tényleg maximális tisztelet a helyieknek a szurkolásért és a vendégszeretetükért!!!!
Nekem vannak fényképeim, csakhát finoman szólva sem vagyok profi fotós...:)
Az úgy jó, hogyha a szerdai meccsre kiírom egy cdre?

Egyébként lehetett valami azon a vonaton mert én is megfáztam rendesen:-/
Üdv!
@gotse: Ha lett volna annyi eszed hogy becsukod az ablakot miután kb. 30x rádszóltam, most nem lennénk betegek :) Ha hozod a CD-t még aznap este feltöltjük! :)
Nekem is vannak fényképeim, de most hogy jön ide a pornó ?? ;-)

Remélem szer(e)dára (HA-HA-HA) mindenki meggyógyul, mert ez az egy hét nagyon kemény lesz a csapatnak (és NEKÜNK is).

CSAK A LILA !!!
Én nem fáztam meg a vonaton, de láttam a Pókembert!
@LBogár: @forestjr: Kalandos utatok lehetett...:-). De jo, hogy szerencsesen visszaertetek. Amugy jo volt megismerni titeket es meg1x Gratula a szurkolasert. Ha mar Fugenek is visszajott a hangja, akkor tenyleg minden ok, mar csak holnap kell nyerjetek, amihez sok sikert kivanok!
Mert folyamatosan szívtad a füvecskét. Nem csoda hogy láttad pókembert. :))))
@forestjr: én meg láttam (de igaziból ám!!!) Ákos és Baró tavalyi jó ismerősét: a sánta kutyát. Mindenkit, aki a sorsáért aggódott, megnyugtathatok: igen jó formában volt, kedélyesen kocogott a Vákár felé.
@forestjr: én meg láttam (de igaziból ám!!!) Ákos és Baró tavalyi jó ismerősét: a sánta kutyát. Mindenkit, aki a sorsáért aggódott, megnyugtathatok: igen jó formában volt, kedélyesen kocogott a Vákár felé.
nemakartamkéccer, bocs
@celebesz: a képeket is elég lesz 1x küldeni, csak minél gyorsabban :D
@forestjr: LOL, azóta ezen röhögök:))))

Megpróbálom feltölteni valahová a képeket, ha megvan szólok!
Nos: itt vannak a képek: picasaweb.google.hu/goetse/MolLigaElodontoCsikszereda2009Januar2425

Ezúton szeretném megérdeklődni a csíkiaktól a 21-es kép (lh3.ggpht.com/_GnpT7DmRt-M/SX95_gWVNCI/AAAAAAAAAMM/Or2w1WaX-uY/s512/P1240765.JPG) jelentését, a csarnok falán volt:)) Köszi előre is!

A keddi Metróújságban is volt cikk a hétvégéről, itt az online változat: www.metropol.hu/sport/cikk/354279
@celebesz: Köszi :) Ezek is nagyon jók :D
@celebesz: Köszi szépen, tényleg nagyon jók!!!
@gotse: @celebesz: Köszi a képeket, nagyon jók lettek! (amiken nem vagyok rajta)
süti beállítások módosítása