Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Felkészülési mérkőzések - 5.

2008.07.24. 23:08 | Bozár Jóska | 8 komment

Címkék: válogatott edzőmeccs felkészülés utánpótlás

Bár az időjárás a tegnapihoz képest nem sokat javult, csapatunk játéka annál inkább! E heti utolsó edzőmérkőzésünkön bíztató játékkal rukkoltak elő fiaink, és simának mondható 2:5-tel meg is szerezték a győzelmet.

A keret ezúttal is alapvető változásokon ment keresztül. Az U20-asoktól egy egész garmadát kaptunk mára: ezúttal Kóger Dánielt, Nagy Gergőt, Tóth Adriánt, Hetényi Pétert, Orbán Attilát, a tavalyi szezon előtt a lila-fehéreknél próbajátékon megfordult Roczanov Dezsőt, valamint a minis kora óta immáron másodszor is az újpestiek között szereplő Szepessy Gergőt láttuk vendégül. Hiányzók ma is akadtak: Harmati a kezét fájlalja, Haluska pedig mégsem lesz az Újpest játékosa - a csatár inkább a munka mellett döntött.

Bár a fiúk ezúttal látványosabban játszottak, mint az előző mérkőzésen, a vezetést mégis a juniorok szerezték meg az ex-újpesti Wéber révén (1:0). Örömük nem tarthatott soákig, ugyanis Ďubek mesteri érzékkel nyúlt bele Szepessy kékvonalas löketébe (1:1). Ezután a csapatok egy darabig szüneteltették a gólokat, köszönhetően a ziccerek elbaltázásának, a jó védekezésnek, a hibás támadásépítéseknek, valamint a kapusok bravúrjainak. Berta azonban tudta, hogy törött ütője sem gátolhatja meg abban, hogy folytassa a gólgyártást: egy kipattanóból lőtt hatalmas gólt (1:2). A juniorok (akiknél mostanára inkább az U18-as játékosok kerültek többségbe) mindent megpróbáltak, egyszer a nagy igyekezetben majdnem öngólt is szereztek, de a befejezésnél rendre elakadtak. Nem úgy a mieink! Virág a húzott el a balszélen, egy lefordulás után visszatette a korongot Borbásnak, aki habozás nélkül bevágta azt Rajna kapus hóna alá (1:3 - a gólt szemfüles fotósunk meg is örökítette alant). Az ellen ezt már nem hagyhatta annyiban, Jankovics góljával nyomban feljöttek eggyel (2:3). Szerencsére azonban Fortuna és Nagy Gergő is velünk volt, így utóbbi még a félidő vége előtt négyre növelte góljaink számát (2:4).

Mivel Meretei a mai meccset a lelátótól nézte végig, Palko maradt a helyén, jól is tette. Látványos kikorcsolyázásaival ugyan rendesen felborzolta a nézők kedélyét, ám rendre visszaért kapujába, és hatalmas védésekkel kápráztatta el a nagyérdeműt. Kegyetlenül le is húzta a rolót, így a mérkőzéssorozat során először könyvelhettünk el kapott gól nélküli játékrészt. Roczanov ezt még egy góllal meg is fejelte, így kialakítván a 2:5-ös végeredményt. Hajtós kis meccset láthattak az érdeklődők, ezúttal számunkra tetszetős eredménnyel.

 

2008. július 24., csütörtök

Magyarország U20 - UTE

2:5 (2:4, 0:1)

Magyarország U20: Rajna – Balogh, Maklári, Zalavári, Erdélyi, Kiss D., Rausch, Győri, Somogyi, Papp, Fekti, Jonkl, Wéber 1, Dancsfalvi, Jankovics 1, Pavuk, Maszlov, Bálizs (kapus)

UTE: Palko – Hetler, Hüffner, Ďubek 1, Borbás 1, Berta 1, Hetényi, Szepessy, Tóth A., Nagy G. 1, Kóger, Orbán, Csányi, Roczanov 1, Németh, Virág Cs., Kapolyi


Eddig úgy fest, legközelebb az augusztusi Szepességi Kupán meccselnek az újpesti fiúk, amelyre az U20-as sorozat lezárultával gőzerővel folytatjuk a közös szurkolás megszervezését.Továbbra is várjuk a jelentkezőket a túrára e-mail címünkön.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a mérkőzések játékvezetőinek, hogy ingyen és bérmentve közreműködtek az edzőmeccseken: Nagy Attila 4, Németh Márton 2, Incze Miklós, Bedő Péter és Kovács Balázs pedig 1-1 találkozón fújta a sípot.

Hamarosan jövünk a korábban beígért videóösszefoglalóval és egy képtárral, ahová felkerül az összes fotónk a meccsekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr30584248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a tegnapi meccs egész jó volt, de még nem szabad elbízni magunkat, mert azért elég sok hiba is esett. Palko nagyon pörgött :D
Sztem meg Virág játszott az első sorban Bertáék mellett. Egyébként még messze a bajnokság ynitánya, ennek megfelelő a formánk is. Ha Zlochát, Jozsót sikerülne megtartani, akkor lenne két erős sorunk. S akkor talán nem a Miskolccal kellene majd harcolnunk a sokadik helyért. Máskülönben az is ünnepszámba megy majd, ha gólt ütünk.
Forogtak a sorok folyamatosan. Így volt ez az eddigi meccseken is. ;)
Nem szeretném az újpesti csapat érdemeit kisebbíteni, de a szívem az utánpótlás válogatott csapatoké, ezért kikívánkozik belőlem, hogy a tegnapi ellenfél gyakorlatilag nem a juniorválogatott volt hanem a magyar ifjúsági csapat. (két-három juniorral) Azért szép játék volt, köszönjük a csapatoknak!
gm: Ezt le is írtuk 1:2-es állásnál. :)
Kérdés,ki vagy kik azok a személyek akik miatt történik ez a
"sok" eligazolás,miért nem állnak ki a közvélemény elé, hogy
Tisztelt Hölgyek,Úrak tavaly elqrtunk egy csomó pénzt a semmire és a szponzorok idén beintettek,úgy,hogy idén sajnos csak "víz és kenyér"lesz.HAJRÁ LILÁK!!!!!
Nem foglalkoznak ilyenekkel, inkább rólunk terjesztenek rossz indulatú dolgokat. :)
Ez a "Víz és kenyér lesz" persze főleg a játékosokra és a szurkolókra értendő gondolom. Valaki(k)nek akkor is bőven megéri foglalkozni a szakosztállyal ha a csapat tökutolsó a tabellán...
süti beállítások módosítása