Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Derbivel zárjuk a hetet

2008.10.12. 12:13 | Fehér Lilla | Szólj hozzá!

Címkék: ftc mol liga

A minden szurkoló által leginkább várt mérkőzés következik ma: Ferencváros - Újpest örökrangadó az idényben először, méghozzá Újpesten.

Jó előjelekkel várjuk a mérkőzést, hiszen legutóbbi három fordulóban nyertünk, a HC elleni összecsapáson pedig nagyon közel álltunk a győzelemhez, a lehetséges 12 pontból 10 a zsebünkbe került. A legutóbbi, DAB elleni mérkőzésen ismét pályára léphetett Hetler Ádám is, így első két sorunk a legerősebb összetételben léphetett pályára.

Mai ellenfelünk felkészülése nem volt problémamentes, egész sor gonddal kellett megküzdeniük, alig játszottak edzőmérkőzéseket (az egyiket pont ellenünk, amikor is 7:0-ra diadalmaskodtunk), keveset voltak jégen. Ennek ellenére az idény egyik legkellemesebb meglepetéseként sokszor komoly ellenfelei tudtak lenni náluk jobbnak tartott csapatoknak is, többek között a Ligát magabiztosan vezető HC Csíkszereda is vért izzadt Pesterzsébeten. Három orosz játékos (Kovsov, Szafonov és Parfirjev) igazolásával két bombaerős sort tudnak a zöld-fehérek kiállítani, mellettük ugyanis Hoffmann, Jánosi és Kiss Gábor is ihletett formában kezdte a bajnokságot, és szorgalmasan termelik a pontokat. Nem feledkezhetünk meg mellettük a mindeddig kitűnő formában védő Szőke Attiláról sem, aki tartást adott a csapatnak, és Szőke mellett-mögött az Újpest ellen mindig kettőzött bizonyítási vággyal játszó Sájevics András is bizonyára nehéz feladatot jelenthet csatárainknak. Az említett játékosok mellett több tehetséges fiatal is játszik a zöld-fehéreknél, így a korosztályos válogatott kerettag Szilágyi Levente, illetve a volt ifi- és juniorválogatott Marosi Zoltán.

Az újpesti szurkolók mi mással is hangolhatnának a legjobban a ma este fél hétkor kezdődő összecsapásra, mint Andrej Drahovský emlékezetes góljának újbóli felidézésével. Reméljük, ma este sportszerű hangulatban, jó mérkőzésen győzedelmeskedünk a ferencvárosiak felett, ehhez várunk minél több szurkolót a Megyeri úti lelátókra. Hajrá Lilák!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr47709592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása