Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Edzőmérkőzés - a Fradi-meccs összefoglalása

2008.08.30. 09:13 | Bozár Jóska | 9 komment

Címkék: ftc edzőmeccs felkészülés

Egy küzdelmes mérkőzésen aratott csapatunk nagy különbségű győzelmet. Fölényünk végig érezhető volt a felettébb durva játékot hozó találkozón, még ha a meccs képe alapján nem is volt a két gárda között hétgólnyi különbség.

Ahogy a legutóbbi hazai, Alba Volán B elleni párharc során, ezúttal sem hivatásos sípmesterek vezették le a találkozót. A ferencvárosi nevelésű, ámde négy idény erejéig a lila-fehéreknél is megfordult Kordisz András épp tegnap kezdte meg az edzéseket Pék György együttesében (tehát tesztelésen vesz részt nálunk), de szerencsétlenségére máris rá osztották a kínos feladatot, hogy játékvezetőként funkcionáljon ezen a korántsem egyszerű mérkőzésen. A vonalbírói teendőket a sérültlistán lévő Szepessy Gergő vállalta, és az összecsapás második felére az utánpótlásunknál edzősködő Mihály Jenő is beöltözött, hogy teljes legyen a létszám.

A kapuban két új arcot fedezhettünk fel. Pék mester nyilatkozatának megfelelően két rutinos portásról van szó: az első harminc percben a cseh harmadosztályú SC Kolintól próbajátékra érkező szlovák Jaroslav Melna őrködött a kapuban, akit a második félidőben a tavaly még a francia első osztályban pallérozódó honfitársa, Juraj Nemčák váltott. Mindkét kapus szebbnél szebb védéseket mutatott be, nehéz dolga lesz a szakmai stábnak, amikor választani kell majd közülük. Bár Nemčák referenciái bíztatóbbak, igazán csak a pályán dől majd el, melyikük a rátermettebb legény.

A mezőnyjátékosok közül a még Iglón egy korong által kiiktatott Berta Ákos, valamint az edzés közben lesérült Borbás Gergely nem állt a csapat rendelkezésére, helyükön Michálek és Roczanov játszott. Mindkét kimaradt kulcsemberünknek mihamarabbi jobbulást kívánunk!

Néhány mondat erejéig érdemes az ellenfélről is szólni. A nyáron a Megyeri útról a zöld-fehérekhez igazolt Pál Zsomborral és a moszkvai csapatához ősszel visszatérő Galló Illéssel együtt összesen tíz olyan játékos szerepelt tegnap a vendégeknél, akik valamikor az újpesti csapat tagjai voltak. Melléjük érkezett három fiatal (Illés, Novák, Szilágyi) a MAC-ból, valamint Dobai és Marosi az NZ-Stars együtteséből - ez utóbbi két ifi vb-n is magára húzta a címeres mezt, 2005-ben és 2006-ban (ekkor Illés is csapattársa volt a válogatottban). Összességében egy fiatal Ferencvárossal rivalizálhatunk idén. Mi reméljük, hogy ennél szorosabb eredményre is képes lesz ellenünk ősi riválisunk, hogy igazi örökrangadókat is láthasson a jövőben a nagyérdemű.

Legközelebb kedden láthatjuk játszani nagycsapatunkat, amikor is 18 órától a HDK Maribort látjuk vendégül. Reméljük, ott is hasonlóképp produktív lesz csapatunk, illetőleg harmadik és negyedik sorunk gólzsákja is megnyílik.


2008. augusztus 29., péntek

Újpesti TE - Ferencvárosi TC 7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
Újpesti Jégcsarnok, 150 néző

Jv.: Kordisz András, Szepessy Gergő, Mihály Jenő

UTE: Melna - Hetler, Hüffner, Virág, Roczanov, Michálek, Kadlubiak, Rúfus, Ďubek "C", Sikorčin, Zlocha, Horváth, Strausz, Németh, Harmati, Rafaj, Jankovics, Markó, Csányi, Nemčák (kapus)
Edzők: Pék György, Baróti Zsolt

FTC: Sájevics - Bontovics, Székely Mádai, Kiss, Hoffmann, Jánosi, Simon, Pál, Major, Schellin, Nyerges, Vígh, Kling, Molnár, Fekecs, Szilágyi, Dobai, Illés, Galló, Nagy, Novák, Marosi, Szőke (kapus)
Edző: Pindák László

Gólok:
1-0 12:59 - Zlocha (Kadlubiak)
2-0 13:29 - Zlocha (Sikorčin)
3-0 21:15 - Rúfus (Sikorčin)
4-0 21:33 - Sikorčin
5-0 39:10 - Sikorčin (Zlocha)
6-0 53:59 - Michálek (Hüffner)
7-0 57:21 - Michálek (Virág)

Kiállítások: 18 ill. 10 perc

Pék György meccs utáni értékelését az utehoki.hu oldalon találjátok.


A felkészülési mérkőzések góllövőinek táblázata az alábbiak szerint módosult:

  MG
1.Sikorčin58
2.Borbás87
3.Zlocha55
4.Ďubek94
5.Michálek53
6.Berta73
7.Roczanov52
 Rúfus52
9.Hüffner72
10.Németh91

 

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr15640374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arról tudtok valamit, hogy a Galló gyerek hogyan játszott a Fradiban: Valóban biztató a srác játéka?
Nagyon ügyesen mozgott, még az Újpest szlovák védőit is néha meg tudta forgatni a maga 15 évével. Nagy reménység!
nektek nem adnak interjut a szakvezetők és a játékosok ?
Nekünk nem adHATnak. A klub és a szakosztály vezetői kifejezetten megtiltották a klub minden alkalmazottjának, hogy velünk hivatalosan szóba álljanak. Nyilván súlyosan sértené a klub érdekeit, ha mondjuk értékelhetnék nekünk a mérkőzéseket.
szerintem ez hülyeség....nem is próbálkoztatok a játékosok vagy edzők felé ijesmivel ?
Dehogynem próbálkozunk. Nagyon kedvesek velünk, nincs bajuk velünk, de elhárítanak minden kérdést azzal, hogy megtiltották nekik, hogy válaszoljanak nekünk.

Szerintünk is hülyeség, de erről Őze klubigazgató urat kellene meggyőzni. Nekünk nem hiszi el, hátha Nektek sikerül.
Eddig 43:38 a gólarányunk, 9 meccs: 4 vereség 5 zakó

jó lesz ez! Igazából már jó! Hajrá Lilák!
www.atish.hu

Letölthető a fötöcö elleni meccs összefoglalója.
süti beállítások módosítása