Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Újabb érdekességek a csapat háza tájáról

2008.07.28. 08:53 | Bozár Jóska | Szólj hozzá!

Címkék: edzés újpest változások igazolások játékoskeret

Az Újpesti TE Jégkorong Szakosztályának hivatalos honlapja a minap összefoglalta a hét történéseit. Ezen cikkben megerősítést nyertek korábban szájrul szájra terjedő pletykák, illetőleg beszámolunk még olyan nyílt titkokról is, amelyek mindezidáig nem öltöttek hivatalos köntöst.

Szappanos Dávid Starsba történt leszerződtetéséről korábban már írtunk, azonban azt mindeddig nem tárták a nyilvánosság elé Újpesten, hogy a mi vezetőségünk is vissza próbálta csábítani egykori csatárunkat a Megyeri útra. Hozzá hasonlóan a több generációra visszamenőleg zöld vérű, és most szintén Káposztásmegyerre igyekvő válogatott hokist, Kiss Gábort is megpróbálták elhozni nevelőegyesületétől.

További hír, hogy Hüffner Adrián ideigazolása egyelőre kérdéses, ugyanis döntéshozóinknak még nem sikerült megegyezniük az Acélbikákkal a játékos ügyében. Információink szerint a válogatott védőt még élő szerződés köti a dunaújvárosiakhoz, így valószínű, hogy leigazolása plusz kiadásokkal fog járni számunkra. Egyébként Virág Tamás elszerződése is szorosan kötődik az ügyhöz, ugyanis nemrég még úgy álltak a tárgyalások, hogy fiatal reménységünk játékjogát cseréljük el Hüffnerével, de ez végül nem valósult meg.

Kapolyi Péter alig hogy visszatért a MAC együttesétől, máris távozni kényszerült: az ifjú csatár a továbbiakban tehát nem lila-fehérben kergeti a pakkot. Farkas Gábor maradása is kérdéses, helyzete a közeljövőben tisztázódik.

A felnőtt csapat péntek esti edzésén (amelyen egyébként 9 mezőnyjátékos és két kapus vett részt) egy új arcot is felfedezhettünk: tehetséges ifjú hálóőrünk, Hajek Márk ezentúl a nagycsapat tréningjeit látogatja, sőt, kedden csatlakozik hozzá régi kedves ismerősünk, Sommer Tamás is.

Befejezésül örvendjünk egy sort tavalyi edzőnk, Ivan Dornič sikerének, amelyet a Nyitra-verő HC Csíkszereda ellenében ért el: A HK Ružinov 99 Bratislava csapata tegnap 5:2-re győzte le a magyar bajnoki ezüstérmest.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr73588741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása