Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Berta távozik?

2009.08.15. 11:55 | Real Újpest | 8 komment

Címkék: újpest budapest stars igazolások berta

Szappanopera van kibontakozóban Berta Ákos sorsával kapcsolatban. Összefoglaljuk, mit tudtunk meg az elmúlt napokban.

Először arról hallottunk, hogy az Újpest megállapodott Berta Ákossal a folytatásról (erről mi is beszámoltunk), legutóbb pedig csütörtökön a jégkorong blog számára erősítette meg Böle Dezső, hogy Bertával megkötötte az Újpest az új szerződést. Mindeközben pedig több forrásból úgy értesültünk, hogy nincs még aláírt szerződés, és esélye van annak, hogy a kéztöréséből lábadozó fiatal csatár elhagyja csapatunkat. Az icehockey.hu legújabb híre szerint eldőlt, hogy a fiatal csatár nem nálunk folytatja. Úgy tudjuk, hogy Berta a Vasas Budapest Stars-szal is tárgyal a jövőjéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr911310851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Legyen korrekt, és ő nyilatkozzon: ha maradni akar, maradjon, ha menni akar, menjen.
Nem jó ez így senkinek.
Szerintem nincs ebben semmi inkorrektség, gondolom nem tudott megegyezni a vezetőséggel, így tovább áll. Azt nem értem, hogy minek kell olyat nyilatkozni, ami nem igaz.
@forestjr: azért mondom hogy legyen korrekt, és álljon ki, mondja el ő személyesen, hogyan merre és az miért következik be.
@ekanai: Értem, de még tárgyal, szóval szerintem még nem tudja ő se, hogy mit hoz a folytatás. Az meg nem az ő hibája (bár nem látok a színfalak mögé), hogy Böle Dezső mit nyilatkozott a blognak.
@ekanai: egyáltalán nem volt inkorrekt, hiszen senki nem kérdezte még, gondolom, hamarosan ez is bekövetkezik. ami érthetetlen, hogy ha tényleg nem írt alá még az UTE-hoz, akkor miért mondták ezt a liláktól többen többeknek is
@F. Kapus: nem azt mondtam, hogy inkorrekt volt. Azt mondtam, legyen korrekt, és nyilatkozzon ő maga, jelenleg mi a helyzet. Nem ugyanaz a kettő.
Meg kéne őt kérdezni. Talán egyszerűbb lenne.
Ha nem írt alá sehova, akkor BD volt inkorrekt.
@ekanai: ok, nem mondtad, bocs. viszont közben nyilatkozott, mert felhívtam, hamarosan megírom nálunk
Már csak azért is jó volna mielöbb tisztázni a dolgokat mert szük egy hónap múlva kezdődik a buli. Kevés idő maradt megtalálni a idegenlégiósokat, kialakítani a végleges sorokat és begyakorolni a taktikát. A vezetőségünk meg újra hozta a formáját.
süti beállítások módosítása