Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Alakul a keret

2009.07.13. 17:20 | Real Újpest | 2 komment

Címkék: igazolások játékoskeret

Telnek a hetek a holtszezonban, és úgy érezzük, ismét eljött az ideje annak, hogy összegezzük, kik alkothatják a következő szezon újpesti felnőtt jégkorongcsapatát. Akadnak fejlemények, hajtás alatt beszámolunk arról, amit tudunk.

Noha a 16-szoros válogatott Kiss Gábor a Fradinál nevelkedett, sok csapatban megfordult eddigi pályafutása során. 19 évesen egy évre Mannheimba igazolt, ezt követően pedig játszott a Ferencvárosban, a Dunaferrben, valamint az Alba Volánban is - utóbbival két bajnoki címet szerzett. Most az Újpesttel kötött szerződést. A "Kocka" becenéven elhíresült csatár egyszerre gyors és technikás, csapata góljaiból rendre kiveszi a részét. Reméljük, be tud illeszkedni nálunk, és sokat tud segíteni az Újpestnek az előttünk álló szezonban.

Előrehaladott tárgyalásokat folytat klubunkkal egy sajátnevelésű játékos, aki egyéves kitérő után érkezhet vissza a Megyeri útra. Szajbert Patrik 18 esztendőnyi újpesti múlttal a háta mögött szerződött tavaly a Bp. Stars újonnan indult felnőtt gárdájába (távozásakor interjút is készítettünk vele), ám a káposztásmegyeri alakulatnál kevés lehetőséget kapott, igencsak mellőzték. Bízunk benne, hogy itthon végre megtalálja számításait a tehetséges támadó, és húzóembere lesz csapatunknak.

További fontos hír, hogy Berta Ákos a minap újabb egy évre kötelezte el magát az Újpestnél. Ezzel úgy tűnik, sikerül egyben tartani a tavalyi társulat magját.

Közel áll az újpesti szerződés aláírásához a tavaly még a HC Csíkszeredában játszó Nagy István. Úgy tudjuk, rábólintott az ajánlatra, így az atomjaira hullott csapatból 3 év elteltével újra Újpestre kerülhet a védő.

A Ferencvárosból távozni kívánó Bontovics Márton is egyre közelebb kerül csapatunkhoz. Baróti Zsolt tájékoztatása szerint valószínűleg ismét nálunk folytatja pályafutását a védő.

Valószínűleg érkeznek még újak, a szakosztályvezetés tájékoztatása szerint a már ismertetett játékosok mellett egy magyar kapus, valamint egy hazai csatár és két külföldi hátvéd csatlakozhat a közeljövőben a kerethez. Folynak az egyeztetések Igor Rúfusszal és Juraj Kadlubiakkal, de mellettük mások is esélyesek arra, hogy szerződést kapjanak Újpesten.

A keret tehát jelenleg emígyen néz ki:

kapus:
Hajek Márk

védők:
Harmati Dávid
Hüffner Adrián
Sommer Tamás 
Zalavári Bence

csatárok:
Berta Ákos
Borbás Gergely
Vladimir Dubek
Jankovics Péter
Kiss Gábor (Ferencváros)
Németh Péter
Rafaj Attila
Roczanov Dezső
Ladislav Sikorcin
Vörös Dávid

A klub tárgyal az alábbi játékosokkal:
Matus Palko (kapus)
Sájevics András (kapus, Ferencváros)
Bontovics Márton (védő, Ferencváros)
Hetler Ádám (védő)
Juraj Kadlubiak (védő)
Nagy István (védő, HC Csíkszereda)
Igor Rufus (védő)
Tolnai Attila (védő)
Vitalij Kiricsenko (csatár, Progym Hargita Gyöngye)
Szajbert Patrik (csatár, Bp. Stars)
Virág Csaba (csatár)

Távozik:
Juraj Nemcak (kapus)
Markó István (csatár - visszavonul)
Németh Ádám Péter (csatár)
Jan Zlocha (csatár)

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr231223492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bontovics-ot és Sájevics-et nem szeretném lila-fehérben látni. Kockával sem szimpatizálok egyáltalán, de őt elviselem.
a kis Szajbi-nak örülnék. csak Szirányi és Szappanos jöhetne vele csomagban :P.
Sajnos valamiért van egy olyan rossz érzésem hogy ez a lista még korántsem végleges, és inkább csak lekerülnek majd róla nevek... Ne legyen igazam!
süti beállítások módosítása