Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Belehúzott az ifi csapat

2009.01.11. 13:14 | Bozár Jóska | Szólj hozzá!

Címkék: mac utánpótlás ifi bajnokság

Nagyszerűen kezdte a bajnokság alsóházi rájátszását U18-as gárdánk szombat délután, midőn hazai pályán 12:1 arányban múlta felül a MAC korosztályos legénységét. A győzelemmel csapatunk bebiztosította helyét a legjobb négy között az ötcsapatos bajnokságban (a Budapest Stars versenyen kívül indult).

A mindössze tizenkét mezőnyjátékossal és két kapussal kiálló vendégek sokáig jól tartották magukat, ám a 16. percben már nem tudták feltartóztatni a támadólag fellépő lila-fehéreket - a serdülő korú Dömötör, majd rá két perccel új szerzeményünk, az Alba Volánból idény közben a Megyeri útra igazolt Vörös is betalált az ellen hálójába. A következő játékrészt lehengerlően kezdtük, ugyanis Csonka, Nagy és Molnár jóvoltából mindössze 51 másodperc alatt három újabb gólt jegyezhettünk. Ekkor a MAC időt kért és kapust cserélt, ami tartást is adott ellenfelünknek - nagyjából hét és fél percig, majd Sommer és Dömötör rövid időn belül újabb két egységgel növelte előnyünket. 7:0 állt ekkor az eredményjelzőn, kezdhettünk a zsebünkben érezni a győzelmet, ám ez túl jól sikerült, egy kisebb kiállítássorozatot követően a vendégek kihasználták emberfórt, és szépítettek. Válaszul Dömötör még ebben a játékrészben beköszönt a MAC portásának, ezzel megszerezvén harmadik gólját a mérkőzésen. Az utolsó harmadban jött a kegyelemdöfés, amikor is Jankovics előbb emberhátrányos találatot jegyezhetett, majd Zalavári, Sommer és Földesi is feliratkozott a góllövők listájára, így beteljesítvén az elsöprő győzelmet. Az utolsó tíz percben már a második számú kapus, Szebényi is lehetőséget kapott, ő pedig meg is fogott minden kapujára tartó lövést.

Ha a továbbiakban is ilyen jól teljesít Ancsin János és Hetler Ádám együttese az alsóházban (még két meccs vár ránk az Alba Volán és egy a MAC ellen, az ellenük vívott csaták eredményeit mindenki magával hozta az alapszakaszból), akár a harmadik helyen is zárhatjuk a rájátszást, ami azt jelentené, hogy az elődöntőkben a playoff második helyezettjével kéne megküzdenünk a döntőbe kerülésért - míg ha maradunk negyedikek, a rájátszás bajnoka (Dunaferr vagy Miskolc - mindkét csapatot sikerült már megverni a szezonban) ellen kell majd ezt kiharcolni. A tabellát emitt lehet szemrevételezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr33870685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása