Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Bemutatkoznak válogatottjaink - Zalavári Bence

2008.07.22. 11:10 | Bukovina | 2 komment

Címkék: bemutatkozás zala válogatott ifi utánpótlás zalavári bence

Ezzel a rendhagyó sorozattal szeretnénk minden játékosunkat bemutatni, akik a serdülő (U16), ifjúsági (U18) vagy a junior (U20) válogatott keretében kaptak helyet ebben a szezonban. Úgy gondoljuk, ezek a remek fiatalemberek igazán megérdemlik, hogy megismertessük őket a nagyvilággal. Nem haboztunk hát, azon nyomban nekiálltunk kifaggatni őket pályafutásukról, terveikről. Következő alanyunk, Zalavári Bence - rövidebb és ismertebb nevén "Zala" - az újpesti jégkorongozás egyik színfoltja. Arcán a meccsek legidegtépőbb pillanataiban is nyugodtság fedezhető fel, kiabálni szökőévente egyszer szokott. Kőkemény hátvéd, aki ha jégen van, a kapusok biztonságban érezhetik magukat - persze csak azok, akik vele egy csapatban vannak. Zala rendkívül szerény játékos, jó példa erre ez az interjú: a sikereiről alig akar beszélni, állítása szerint nem szeret dicsekedni.

- Mesélj pályafutásodról, eddigi újpesti élményeidről és a csapatról!

- A Pólus Pingvinek csapatában kezdtem, aztán egy év után tettek át az Újpestbe. Végigjártam a korosztályos válogatottakat is. Az egyik évben létrehoztak egy U12-es válogatottat, melyet Drago (Dragomír György – a szerk.) szervezett, ennek is tagja voltam. A legjobb eredményem az Újpesttel a bajnoki harmadik hely, melyet többször sikerült már megismételnünk.

- Mit tartasz pályafutásod eddigi legnagyobb sikerének?

- Sok jó külföldi eredményünk van  a csapattal, legnagyobb sikerem mégis az idei divízió II-es ifjúsági világbajnokság megnyerése, melyen sajnos egyedüli Újpesti játékosként vettem részt.

- Hogy érzed magad Újpesten?

- Nem tudnám magam máshol elképzelni. Nagyon szeretek itt játszani, nem is voltam másik klubban. Úgy mondanám, hogy "a lila a mindenem”.

- Mik a terveid a jövőre nézve?

- Idén már a felnőtt csapatban  számítanak rám. Sok meccsen szeretnék majd jégre lépni, és nem a kispadról szemlélődni, mert sokat szeretnék tanulni. A közeli jövőmet mindenképpen Újpesten képzelem el, és még utána is sokáig szeretnék itt maradni. Pár éven belül kihagyhatatlan játékos szeretnék lenni a felnőtt csapatnál.

- Mire számítasz idén és úgy általában a válogatottal kapcsolatban?

- Az ifi világbajnokságon, Fehéroroszországban mindenképpen szeretnék ott lenni. Remélem, hasonlóan jól szerepelünk majd, mint idén. A junior világbajnokságra sem lenne rossz kijutni, amit idén Dániában rendeznek. A legnagyobb célom továbbra is a felnőtt válogatottság, de ahhoz még nagyon sokat kell dolgoznom a jövőben.

- Mit üzensz az újpesti szurkolóknak?

- Reményeim szerint idén már egyre többször láthatnak engem felnőtt mérkőzésen, és ha ez megvalósul, minél hamarabb megpróbálom majd belopni magam a szívükbe – ígérem, nem fognak csalódni!


Névjegy

Zalavári Bence

1991.03.15.
185 cm és 75 kg
Mezszám: 14
Poszt: hátvéd
Eddigi klubjai: UTE
Eddigi edzői: Keszthelyi Miklós, Szűcs Barna, Nagy Attila, Dragomír György, Szakács Ferenc, Hetler Ádám, Baróti Zsolt, Juraj Pažický (SVK), Ivan Hrtús (SVK), Ancsin László, Bálint Attila, Pék György

 

 


Eddig bemutatott válogatottunk:

Sommer Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr27577323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már sikerült is Bence! Mármint belopni magad a szurkolók szívébe. :) Azt kívánom, hogy minden álmod ugyanígy teljesüljön!
Gratulálunk Bence!Sok sikert a továbbiakban is!!!
süti beállítások módosítása