Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Serdülő: Már döntetlen a Stars csapatával

2008.12.11. 01:00 | Bukovina | 1 komment

Címkék: budapest stars serdülő bajnokság

Hétfőn hívtuk Kedves Olvasóinkat egy serdülő bajnoki mérkőzésre, kedden a mérkőzést lejátszották, szerdáról csütörtökre virradóra pedig itt a tudósítás is. A részletekért kattintsanak!

Az előző, egygólos vereség után nagyon várták a visszavágót a fiúk a hazai pályán. Az első harmadban elég megilletődötten játszottak, de utána már teljesen partiban voltak a Stars-szal. Sőt, ha annál a pár kapufánál kicsit pontosabban sikerült volna a célzás... De ne keseredjünk el! Ez most döntetlenre végződött, nincs semmi szégyenkezni valónk, egy jobbnak tartott csapat ellen sikerült értékes és önbizalomnövelő pontot szerezni. Külön kiemelendő, hogy két alkalommal is létszámhátrányban vettük be az ellenfél kapuját. Ráadásul a mieink voltak az elsők ebben az idényben, akiknek sikerült pontot szerezniük a Bp. Stars csapatától, így az eredmény mindenképpen bravúrnak tekintendő. Legközelebb remélhetőleg már nyerni fogunk!

Újpesti TE – Budapest Stars 4:4 (2-3, 1-1, 1-0)
Megyeri út, 70 néző
Vezette: Incze (Bellus, Viczián)

UTE: Czövek-Dömötör 2, Kukucska, Molnár 1, Frajka, Bata 1(1), Ratkai, Orosz, Bessenyei, Balla, Baróti, Fülöp, Gubola, Garbacz, Nagy(2), Mach (2), Cziller (kapus)
Edzők: Ancsin János, Hetler Ádám
 
Bp.Stars: Pleszkán – Dósa 1, Hardi M., Czobor, Perna 1(1), Ódry 1, Fliszár (2), Nagy, Yfantidis, Vojtkó, Postás (1), Danics, Baljer 1, Gágyor, Turbucz, Szabó (kapus)
Edző: Maszlov Dmitrij
 
Büntetések: 14 illetve 10 perc
 
Hetler Ádám:
- Nagyon várta már minden játékos a Stars elleni ütközetet, ezért az első harmadban a nagy akarás kicsit görcsösségbe ment át. A srácoknak meglepő volt, hogy sok felnőtt meccsre járó szurkoló biztatta őket és néha többet nézték a lelátót, mint a jeget. Buta, rutintalan hibákból kaptuk a góljainkat, ám a csapat nem először mutatta meg, hogy van tartása és ismét hátrányból tudott felállni. A hibákból tanulni kell, a további meccseken ez nem férhet bele a játékunkba. A csapat nevében szeretnénk megköszönni az óriási szurkolást, amit a szurkolóink dobbal, zászlókkal teremtettek. Remélem, nem csalódtak a csapatban, és látják, hogy ezek a gyerekek a lila mezért bármire képesek a jégen.
 
Az alábbi levelet pedig a serdülő csapat játékosai juttatták el hozzánk:
 
"Szeretnénk megköszönni a serdülő csapat nevében azt a szurkolást, amit tegnap csináltatok nekünk ezen a rendkívül fontos presztízs-meccsen. Leírhatatlan érzés volt ilyen hangulatban pályára lépni. Biztosak vagyunk benne, hogy nélkületek nem jutottunk volna négy gólig. Hatalmas erőt adtatok szurkolásotokkal. Büszkén viseltük magunkon a lila-fehér mezt. Teljesen másképp játszottunk előttetek, a szurkolás miatt! Nagyon hálásak lennénk, ha a jövőben is látogatnátok meccseinket, vagyis az utánpótlásnak is több szurkolója lenne. Reméljük, hogy örömet tudtunk szerezni a játékunkkal! Tudomásunkra jutott, hogy volt köztetek egy szülinapos is, Emő. Neki külön köszönjük, hogy ezen a napon velünk ünnepelt a meccsen. Boldog születésnapot!"
 
Ezúton ragadnánk meg az alkalmat, hogy szeretettel meghívjunk mindenkit a következő héten rendezendő két nagyon fontos hazai mérkőzésünkre, melyek időpontjai: 2008.12.20. Sc Csíkszereda; 2008.12.21. Alba Volán SC.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr59816402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köszönöm! Nyilván nem ez a legfontosabb szempont, de a remek helytállás és fontos pontszerzés mellett nagyon jó kis szülinapot kanyarítottatok nekem :)
Csak így tovább: az ilyen harcos, az utolsó percig küzdő csapatot mindenkinek komolyan kell vennie!
Csak az Újpest! HAJRÁ!
süti beállítások módosítása