Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Kedden fontos serdülő mérkőzés

2008.12.08. 06:18 | Bukovina | 20 komment

Címkék: újpest serdülő budapest stars

A szokott időpontban, de szokatlan korosztálynak rendeznek mérkőzést kedden a Megyeri úton. Eddig megszokhattuk, hogy Mol Ligás meccset játszik aznap felnőtt csapatunk, de ezen a héten ez másként lesz, lévén, hogy Dubekék 3 hetes pihenőre vonulnak.

Serdülő csapatunk játszik rangadót a másik negyedik kerületi csapattal, a Budapest Stars együttesével. A múltkori meccs nagy vihart kavart, de ne foglalkozzunk a múlttal, mert itt a lehetőség a 3:2-es vereség után a visszavágásra.
 
Szeretettel buzdítjuk kedves olvasóinkat, hogy kedden 17:30-as kezdettel látogassanak ki a jégcsarnokba. A mérkőzés garantáltan izgalmas lesz, és serdülő csapatunk sem bánná, ha szüleiken kívül más is meglátogatná mérkőzéseiket. Tehát, aki teheti jöjjön és tekintse meg élőben az U16-os csapatnak oly sokat jelentő csatát.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr5810269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köszönjük mindenkinek a visszajelzéseket (sms. MSN, iwiw)! Örülök, hogy pár embernek sikerült felkelteni a figyelmét! Mindenkit szeretettel várunk! Hajrá Lilák!
Én füstjeleket adtam! Az nem ment át?
Köszönöm a csapat nevében is a kedves szúrkoloknak,hogy eljöttek és búzdították a csapatot!Nagyon jó volt igy játszani!Mégegyszer köszönjük!Peti#79
Szép volt fiúk a mai teljesítmény :) Fogtok még így játszani mert ottleszünk! HAjrá Lilák!
Nagy-nagy gratula a csapatnakt! Fantasztikus meccs volt, ráadásul két emberhátrányos góllal!!! Jó volt egy ilyen mérkőzésen szurkolónak lenni! Csak semmi megilletődés, irány a négyes döntő!!! HAJRÁ!!!
Peti, magatoknak köszönjétek, úgy küzdöttetek, ahogy az egy újpestihez illik. Neked egy személyes jó tanács: kevesebbet cipeld a korongot, több összjáték.:D
Talán az Ürömmel magatok is megbírkóztok, de ígérem, hogy a Volán és a Szereda ellen sem a szurkoláson fog múlni a meccs;-)
Hölgyeim, Uraim!
12.20 szombat 12:30 valamint 12.21 12:30, nem túl praktikusok időpontok, de szerintem az ebédet érdemes érte feláldozni:-)
Hajrá Lilák!!!
Kedves Celebesz!
Utólag is kívánok Neked Boldog Szülinapot, sajnos a hangosítás ( vagy a dörmögő hangom ) nem tette lehetővé, hogy ezt a mérkőzés végén halljad, pedig bemondtam.
A csapat nevében én is szeretném megköszönni a frenetikus szurkolást, remélem jöttök még.

üdv
döme
Köszönöm a köszöntést és a meccset, a játékotokat is!!!!! Ezért igazán megéri öregedni :)
Fotók nincsenek ?
Mindent megőriztünk emlékeink fotóalbumában.
Köszönöm a tanácsot Fugeute!Nehéz egy ilyen meccsen nem cipelni a korongot!Nagy a nyomás és ilyenkor mindenki maga akarja megoldani!Probálkozok már egyre kevesebbet önzőzni!De köszönöm mégegyszer!!Jövő hétvégén is jól fög jönni a biztatás!Mind a két mecsett be kell húznunk!
Szerintem Heti el is verne ha önzőznél Peti :D:D:P

Hülyekapus 2008.12.11. 21:57:38

Köszönjuk !!

Nem kis meccs volt szerintem.!(izgalmass,hangulatos)
Jó érzés volt "hazai"szurkoloknak játszani megérdemelték
meg mi is sztem..Irány dec. 20-21-e VÁRUNK TITEKET

KÖSZI MÉGEGYSZER PETI NAGY IGAZSÁG XD
Micsoda önkritika hülyekapus:P de elnézzük neked, ha jól fogsz védeni továbbra is:) amit meccs után mondtál meg télleg hülyeség volt XD
forum ez a cím nem jó nem nyitja meg nekem se és a Hetinek sem!
Nekem se működik, pedig érdekelnének a képek :) .
A cim az jó, csak a KÉP.TÁR.HU jelenleg nem működik.
Megpróbálom máshva feltenni a képeket.
süti beállítások módosítása