Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Már csak egy óra van hátra a csúcsrangadóig

2008.12.02. 16:51 | Bozár Jóska | 1 komment

Címkék: hc csíkszereda mol liga

18 órától a Mol Liga két éllovasa csap össze, így talán joggal remélhetjük, ma este kemény, színvonalas mérkőzésnek lehetünk tanúi. A HC az utóbbi időben komolyan gyengélkedik, és ez lehetőséget adhat nekünk arra, hogy visszavágjunk nekik a múltkori hosszabbításos vereségért.

A székely alakulat új edzője, Timo Lahtinen tekintélyt parancsoló pályafutást tudhat maga mögött, jelenleg ő ellenfelünk legnagyobb erőssége. A finn mester nagy valószínűséggel ellenünk fog debütálni, emiatt csak még jobban várjuk a találkozót. A tétet növeli az a tény, hogy a hargitai legénység közelmúltban elkövetett bakijai miatt már csak 2 ponttal vezeti előttünk a Mol Liga tabelláját, magyarán egy tiszta játékidőben elért győzelemmel végre megtörhetjük az bajnokság kezdete óta tartó csíkszeredai egyeduralmat, és átvehetjük tőlük az első helyet. Továbbra is buzdítjuk kedves olvasóinkat, jöjjenek ki a meccsre, és közösen segítsük a tabella élére szeretett csapatunkat! Hajrá, Lilák!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr3799997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már úton is vagyok.

Ja mégsem. Még itthonról írok. :)) De már csak percek kérdése, és HAAAAAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ LILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK !!!!!!
süti beállítások módosítása