Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Élőben, egyenesen Újpestről

2008.11.28. 16:52 | Bozár Jóska | 5 komment

Címkék: steaua mol liga

Ma este 6 órától a Steaua Bucurestivel mérhetjük össze tudásunkat. A múltheti, Stars elleni vereség után igazán jól jönne csapatunknak egy győzelem. A mérkőzést a Sport 1 élőben közvetíti.

Mai ellenfelünk jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, csupán két ponttal lemaradva az SC Csíkszeredától - igaz, a székely legények egy meccsel kevesebbet játszottak. A Mol Ligában októberben már összefutottunk a bukarestiekkel, ekkor 6:3-as győzelmet arattunk. Reméljük, ma is hasonló eredmény születik. Szurkolásra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr40793388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alba Volán SC - HC Csíkszereda
4:1 (3:1, 0:0, 1:0)

:))))))
Úgy tűnik, Fekti Bálint egyre inkább rátalál a régi barázdára a jégen. Remélem, hasonló fejlődést láthatunk egykor volt társaitól, Szajbert Patriktól, Pap Vikortól és Major Eriktől is. Valamint, hogy a mi HC meccsünkön azért kiüt, hogy mi jobbak vagyunk az Alba Bénál.

Saját metsünket illetően: hál' istennek nem maradt negatív nyoma a vasárnapi meccsnek, de senki ne higyje az eredmény alakulása láttán, hogy a Steli nem volt kezdettől pariban velünk, csak nekünk bementek a helyzeteink. Csak remélhetjük, hogy Nemcák Bucurestiben is így véd.
Sziasztok!
Lehetne valami értékelést hallani az ifiről is? A felnőtt előszobája...
Teljesen elsikkad az utánpótlás, bár néhány játékosról olvashattunk is, hogy milyen jók. Pályafutásról stb.
Sajnos dolgozó, no meg tanuló emberekként ennyire van időnk és energiánk, de a segítséget szíves örömest elfogadjuk bárki részéről.
Zsilett, igyekszünk valami megoldást kitalálni.
süti beállítások módosítása