Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Mai vendégünk: SC Csíkszereda

2008.11.16. 15:01 | Bozár Jóska | 4 komment

Címkék: sc csíkszereda mol liga

Ma este egyik mumusunk látogat el hozzánk a Megyeri útra. Az SC Csíkszereda ellen idáig a szezonban háromból háromszor buktunk. Itt az ideje a javításnak.

Idénybeli második meccsünkön máris a SportKlub kamerái előtt fogadott miunket a Sport Club. A 6:1-es vereség nem volt igazán jó bemutatkozás a nagyközönség előtt, az azt követő találkozókon viszont rengeteget javult játékunk, és ezt a tradicionális szeredai gárda ellen itthon vívott, jóval szorosabb kimenetelű mérkőzésünk (5:6 büntetőkkel) is alátámasztotta. Ezt követően legközelebb egy hónap múlva találkoztunk mai ellenfelünkkel, ám ott gólzáporos mérkőzésen végülis újból ők arattak diadalt (9:6). Ma este reméljük, végre sikerül megtörni a rossz sorozatot.

Több fejlemény is adhat okot a bizakodásra. Először is az, hogy a székely legények bizony nem fognak eldicsekedni a héten szerzett eredményeikkel: szerdán a Románia Kupától búcsúztatta őket az igencsak erején felül teljesítő SM 68 Fenestela Brasov, pénteken pedig az NZ Stars ütötte ki őket sima 5:2-vel. A másik számunkra ígéretes dolog, hogy a tegnapelőtti mérkőzésről hiányzó Zsók Levente és Peter Filip valószínűsíthetően ma sem lép pályára, így személyükben két alapemberét kell nélkülöznie a hargitai alakulatnak. Bár az igazi győzelem az lenne, ha a teljes keretével kiálló Sport Clubot múlnánk felül, a taktika megválasztásánál mindenképpen számolnia kell Pék György edzőnek ellenfelünk csapatszerkezetének kényszerű átalakulásával.

A meccsnek külön pikantériája a vezetőbíró személye. Andreas Koch egyenesen Zürichből érkezett, hogy levezessen két meccset a Mol Ligában. Koch szakmai múltjának rövid áttekintését itt olvashatjátok.

Sok sikert kívánunk az újpesti srácoknak a rangadón!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr40771863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ennyit a mumusról. :)
Mondjuk potyogtak a kiállitások rendesen - bár annyi talán nem, mint Miskolcon...


Szééép volt!!
"Érik a szőlő,hajlik a vessző,de sz...r a Szereda!
Két székely legény szántani menne,de sz...r a Szereda...."

:)))))

Hajrá Lilák!Evezősgálya a király!!!!!!!
Na, akkor egy összegben visszadtuk az eddig kapott veréseket (5+1+3=9), tartozás letudva!
süti beállítások módosítása