Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

A mai menü: Alba Volán

2008.10.31. 19:01 | Bozár Jóska | 2 komment

Címkék: alba volán mol liga

Ezekben a percekben veszi kezdetét Székesfehérváron az Alba Volán - Újpest mérkőzés. A tehetséges fiatalokból és néhány rutinosabb játékosból álló alakulatnak a bajnokság során eddig egyedül a Miskolcot sikerült elkapnia, mégpedig két alkalommal.

Velünk eddig egyszer találkoztak a Fejér megyeiek, akkor papírforma szerint alakuló mérkőzésen 3:8-ra léptük le őket. A mai találkozón is hasonló eredményt várunk el az újpesti fiúktól, bár az eddigiekhez hasonlóan ezúttal sem becsülhetjük le ellenfelünket; teljes erőbedobással kell küzdenünk.

A legponterősebb játékosuk a pont per meccs átlagot hozó rutinróka, Rajz Attila, akit a 18. életévét a napokban betöltött Tóth Adrián, illetőleg az ex-újpesti hátvéd, Maklári Erik követ 15 mérkőzés alatt szerzett 11 egységgel. Tőlük nem sokkal marad el az előző két évben a HK Trnava ifi gárdájában pallérozódó Hajós Roland, de érdemes odafigyelni az egykori válogatott kerettag Feil Arnoldra is.

Az Alba Volán farmcsapat-koncepciója ha nem is tökéletes, mégis évről évre bizonyítja létjogosultságát. A fiatalok mélyvízbe dobásának köszönhető többek között az, hogy napjainkra a fiatal Hegyi Ádám, Kóger Dániel, Nagy Gergő és Sofron István is EBEL-szintű játékossá és válogatott kerettaggá vált, illetőleg az is, hogy a Fehérvárról igazolt fiataljainknak az elmúlt években egyáltalán volt hol játszaniuk, és mindeközben nem kevés lehetőséget kaptak arra, hogy belerázódjanak az OB I. ritmusába.

Ma még kis odafigyeléssel könnyedén legyőzhetjük az ifjú Volánosokat, de pár év múlva ez talán már nem lesz ilyen egyértelmű. Mindenesetre ma csak az előbbire koncentrálhatnak a lila-fehér mezes fiúk. Nyerni kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr8742794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kincses spori nagy napja!!!!!
mer? mi volt?
láttam sok végleges volt.
Zalavári verekedett Feilel?
süti beállítások módosítása