Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Kemény dió

2008.09.23. 14:40 | Fehér Lilla | 1 komment

Címkék: sc csíkszereda mol liga

Nincs megállás: a pénteki és vasárnapi győzelem után itt az újabb mérkőzés. Ma este hat órától a Csíkszeredai Sportklub csapatát fogadjuk a Megyeri úton.

A szeredai csapat a MOL Liga legnagyobb esélyeseinek egyike, már tavaly is bombaerős keretüket svéd idegenlégiósokkal egészítették ki. Közülük a leginkább Patrik Wallenbergre emlékezhetünk, aki nem kevés borsot tört az orrunk alá a másfél hete Csíkszeredában 6-1 arányú vereségünkkel végződött találkozónkon. Azon a mérkőzésen hamar megrogyott a csapat, és az ellenfél szinte tetszés szerint érte el góljait. Van tehát miért tisztelnünk  mai ellenfelünket és játékosait. A tisztelet azonban nem jelentheti, hogy feltartott kézzel lépjünk jégre, hiszen a mi igazolásaink is felettébb jól sikerültek eddig: második sorunk centere, Ladislav Sikorcin éppen Wallenberg előtt vezeti a MOL Liga ponttáblázatát.

Nyilván a fiúk és Pék mester is levonta a tanulságokat a legutóbbi csíkszeredai mérkőzésből, és azóta az általunk pénteken legyőzött dunaújvárosiak is bebizonyították, hogy fegyelmezett, jó játékkal az SC sem legyőzhetetlen. Reméljük, a védekezésünk is koncentráltabb lesz ma este, és elmaradnak a már-már menetrendszerű, emberelőnyünkben kapott gólok. A szurkolók természetesen jelenlétükkel tudnak leginkább segíteni a sikeres visszavágásban, arra bíztatjuk tehát olvasóinkat, hogy minél többen legyünk a lelátókon, és buzdítsuk a csapatot. Hajrá Lilák!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr3677595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá Szereda!

süti beállítások módosítása