Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Holnap útra kelünk

2008.08.19. 16:12 | Bozár Jóska | 18 komment

Címkék: változások edzőmeccs felkészülés igló játékoskeret

Ahogy azt az újpesti jégkorong szakosztály hivatalos honlapja is megírta, kialakult az iglói tornára utazó keret, és ugyanitt a torna ránk vonatkozó része is részletesen megtekinthető. A korábbi hírek alapján arra számíthatunk előzetesen, hogy a csapat játékosállománya nagyjából véglegesnek mondható.

A srácok holnap 10 órakor indulnak Iglóra, néhány perccel később pedig a kísérőhad két autója is elstartol. Szurkolói klubunkat várhatóan kilencen fogják képviselni Szlovákiában, de szívből reméljük, nem csak mi vállalkozunk a nagy útra a csapatért.

A próbajátékon részt vett védőtől, Radovan Slobodától elbúcsúztak Pék Györgyék, akárcsak a kapus Lukáš Smolkától, valamint az egy év kihagyás után a csapatba kerüléssel próbálkozó támadótól, Bálint Györgytől. Az utóbbi időben a nagycsapattal készülő fiatalok közül Barna, Jankovics, Pichler, illetve Zalavári nem tart a többiekkel, és Hajek Márk utazása is kérdéses. A kerethez csatlakozik viszont a helyszínen egy újabb szlovák próbakapus, akinek kilétét egyelőre homály fedi.

Pék mester az utehoki.hu cikkében említést tesz arról, hogy szeretné, ha hat plusz egy főre emelnék a légiósok maximális létszámát, többek között azért is, mert az NZ-Starsba igazolt két játékosunkat nem tudjuk magyarokkal pótolni. Feltehetőleg Szirányi Bencéről és Szajbert Patrikról szólt a szakember, akik mellé azért odatehetjük az idősebbik Szajbert fívért, de akár még a káposztásmegyeri csapatnál tesztelésen lévő Gergely Csabát is... Mindenesetre úgy tűnik, vezetőedzőnk Ďubek, Kadlubiak, Palko, Rúfus, Sikorčin és Zlocha mellett számítana Ján Michálek játékára is.

Ezzel kapcsolatos hír, hogy nemrég felmerült az immáron ötödik lila-fehér idényére készülő Vladimír Ďubek honosítása is, amely egyfelől segítséget nyújtana az Újpestnek a keret kialakításában, ellenben egy újabb fiatalt fosztana meg a csapatbakerüléstől. Tény, hogy az agilis támadó akár a válogatottságra is aspirálhatna, de ne feledkezzünk meg arról, hogy a szabálymódosítást ily módon megkerülni talán nem lenne etikus a többi csapattal, de saját fiataljainkkal szemben sem, más klubok utánpótlásának az eddigi és tervezett importálásáról nem is beszélve...

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr64622879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

5 éve itt játszik Dubek...miért ne lehetne Magyar mikor anyukája is az ???? Ondrejcik és Sille pillanatok alatt kapott Magyar útlevelet,Dubek 5 év után miért ne kaphatna ???? meik fiataltól venné el a helyet az új Szlovák ???
Dubek legalább annyira Magyar, mint OMAR ENNAFATi, ROGER HOLÉCZY vagy FRANK KOVÁCS. És emellett szerintem jobbat is ért magyarul mint a fennt elmített 3 játékos...
Kellemes utat szurkolóknak akik fölálldozzák szabadidejüket a szlovák túrára...minden elismerésem !!!!! HAJRÁ LILÁK
Jó utat. Azért a híreket nyomjátok onnan is. :))
Felettébb rossz indulatú volt ezt a végére hozzátenni.
Mi az, hogy nem lenne etikus? És milyen importálásról beszéltek?
Fel kellene már nőni, a profi sport velejárójuk ezek a dolgok.
Dugó: Isten ments, hogy rossz indulatúak lennénk. Épp ellenkezőleg, mi a fiatalok érdekeit helyezzük előtérbe. Tudjuk jól, mi megy itt, és az sajnos csak a nevében profi sport. :) Fel kellene már nőni és észrevenni, hogy a profizmus nagyon nem itt kezdődik...
Hogy milyen importálásról beszélünk? Csak a vak nem látja, hogyan cseréljük le évek óta a saját utánpótlásunkat más csapatok - jobb esetben - tehetséges fiataljaira, hogy végül ők is elmenjenek innen, és maradjanak a szlovákok, no meg a sírás-rívás, hogy mi mennyire kevesen vagyunk. Arra is jól emlékszem, hogy felment itt egyesekben a pumpa, amikor a Volán belekezdett a honosításokba. Most meg hirtelen ez lett a követendő példa? Tisztelem és becsülöm Dubeket, de tegyétek a szívetekre a kezeteket, és mondjátok, hogy nem azért akarjátok, hogy magyar állampolgár legyen, mert akkor jöhet majd még egy légiós. Ja, hogy ez is benne van? Kérem.
És az egész azért nem etikus, mert a szabálymódosítás azon egyszerű oknál fogva született meg, hogy minél több magyar kapjon játéklehetőséget. Erre mi magyart csinálunk a légiósainkból ahelyett, hogy végre értelmes 123 éves klub módjára szorgos munkával, jó körülmények között (ami nem jakuzzi és havi 1 millió, sokkal inkább tisztességes edzések, jó kommunikáció, legalább minimális mértékben tanúsított játékos-orientáció és társaik) jó jégkorongozókat nevelnénk.
Dugó, az import folytatódik, és még csak célra sem fog vezetni, téblábolunk egy helyben. Ez nem profizmus.
Pedig azok vagytok.
Igazad van. az a profizmus, amit ti csináltok.
Kezdve a szakosztálygyűlésről...
Egy játékos honosításról van szó csupán, aki anyukája révén lehetne akár magyar is. Nem többek. Egy. Te már csúsztatsz és úgy fogalmazol mint ha ez rendszeres lenne nálunk. Már a korábbi években is felmerült amúgy Dubek honosítása, a játékos szerette volna, éppen a válogatottság miatt. Pedig akkor nem volt légióskorlátozás. Vagy erről nem tudtatok?

A játékosvándorlás pedig mindennapos a magyar hokiban. Belterjes az egész. Az egyik szülő gondol egyet és átviszi a gyerekét máshová. Aztán döbben, hogy ott sem jobb és visszajön (pl. Bata apuka, nem akarom belekeverni, csak eszembe jutott).
Sehol sem jó, mindig megy a sírás. Évek óta.
A Volán hány saját nevelésű játékosból áll? Mégis követendő példa a legtöbbek számára.
Nem lehet orrba-szájba fiatalítani sem (lsd DAB tavaly), így is lesz két sorunk, akik juniorok-ifik. Kellenek a rutinos játékosok is. Arról nem is beszélve, hogy ők is jobban fejlődnének ha kerülne melléjük 1-2 jó játékos. Sikerekre is szükségük van. Bár nem vagyok szakember, lehet ez nem igaz.
De ha jól emlékszem jöttek is fiatalok, nem csak mentek. Pl. idén elég sok is. Az aki pedig menni akar, nincs mit tenni ellene.
Lehet szídni Joósékat, de nélkülük, ki tudja hová jutott volna a szakosztály. Amit ugye felépítettek. Ha nem tették volna, most vszeg jégcsarnokunk sincs. Pénzt egyelőre ők tudnak hozni ide, nem pedig Te,vagy ti. De ha igen, akkor uccu neki! Tegyetek le többet! Vagy egy szakmai koncepciót. Mert az a pár pont az nem az volt, már ne is haragudjatok.
Márpedig pénz nélkül egy Szajbert Patrik sem lenne itt, meg Szirányi Bence (mint láthattuk tovább is álltak, Patriknál pont a pénz volt az oka, ti írtátok és gyanítom Bencénél is). Ugyanúgy, ahogy Berta és Hüffner is gondolom a jobb fizuért jött ide a DAB-ból. Ilyen a világ.
(Kissé rosszindulatúan én is megjegyezhetném: azért neveljenek fel valakit, hogy utána 20 ezer ft-al többért tovább álljon? - nem véletlen a zárójel)
Persze, hogy lehetne jobban csinálni. Mint mindent.
Nagyon sok hiba volt, ami tavaly csúcsosodott ki.
Ki tudja mi volt a háttérben? Pl. tudja valaki azt, hogy miben kellett megfelelni a szponzoroknak? Pl. a DHL-nek.
Nem miattuk történt szerintem, de ezer oka, szegmense lehet a dolgoknak.
Az a baj ezt az egész honlapot olyan sértődöttek oldalának tartom. Ez jön le az írásokból. A szülők is állandóan háborognak. Világ olyat még nem látott, hogy a szülők irányítsák a klubot és az ő kedvük kényük szerint épüljön fel.
Pl. egy példa: Baróti legyen a serdülő edzője vagy sem. Az egyik ezért hozza vissza a fiát, a másik ezért viszi el. Na most ilyenkor mi van?
Vicc az egész...
És még valami, ami nem tetszik.
Az amit műveltek az széthúzáshoz vezet. Megosztáshoz.
Pedig éppen az ellenkezőjére lenne szükség, összefogásra.
Megy a hatalmi harc... vagy ment(?)...
Az pedig már csak egy adalék, hogy tavaly elég erőteljesen generálva lett ez a szlovák ellenesség egyes érdekes részéről...
A profizmusról: Magas labdát adtál, de inkább nem csapom le, mert tiszteletben tartom a munkádat, és azt, hogy az Újpestért dolgozol.
Tudod, ha munkálkodsz valamin, de akiknek a segítsége kell, azokat megfenyegetik, hogy kirúgják őket, ha érvényesíteni kívánják az alapszabályban leírt jogaikat... hát úgy nem könnyű "profin dolgozni"i. Gondolom, átérzed a szituációt. Mi nekünk ez tök jó, mert alig vagyunk, rámegy egy csomó időnk, pénzünk, energiánk, ráadásul agyba főbe kapjuk a tájékozatlanságból eredő kritikákat. Azt hittem, ha valaki átolvassa a fontos posztokat, kellőképp felfogja a kezdeményezés mibenlétét, de lassan rá kell jönnöm, hogy nem ilyen egyszerű a dolog...
Dubekről: Szuper, hogy eddig is szerették volna, most meg hirtelen tesznek is érte. Van különbség.
A játékosvándorlásról: Tudod, a magyar hokiban alapvető hiányosságok vannak, amelyek nem a pénztelenségben keresendők, csupán szemléletmód kérdése az egész. Nálunk viszont valamiért állatira sok szülő gondolta az elmúlt években, hogy máshová viszi a gyerekét, és ezt nem lehet az általános szeszélyekre fogni. Kérdezd meg bármelyiket, beszélgess velük, mert ezt a vezetőség nem tette meg.
És ne mondd már, hogy a Volán most számunkra a követendő példa, amikor többek között pont a néhány poszttal ezelőtti szakmai értékelésben még marha büszkék lehettünk arra, hogy nem azt az utat akartuk követni, mert nekünk volt utánpótlásunk. Persze biztos tök jó volt itt Újpesten hokizni, azért tudom jobb esetben két kezemen megszámolni, hányan maradtak itt azokból a csapatokból.
Újpesten az utóbbi években nem hogy orrba-szájba fiatalításról nem beszélhettünk, sokkal inkább a fiataljaink ellehetetlenítéséről, tehetségeink elpazarlásáról. Ha őket nem kótyavetyéltük volna el, most lenne egy nagyon jó kis csapatunk. Ehelyett kapkodunk, bohóckodunk, szemeteskukát játszunk.
Igen, idén elég sok gyerek kezdett hokizni szuperminiben. Amúgy meg biztos mindenki örül, amikor a saját nevelésű játékosaink elmennek/abbahagyják, és helyettük jönnek újak, más csapatokból. Ez a szakma csúcsa.
Ugyan, ki szidta Joósékat? Mi csak tényeket közöltünk, és szvsz igen korrektül nyilvánítottunk olykor véleményt. Tájékoztatásul megjegyezném, hogy annak idején Joóst a többi szülő emelte oda, ahová, és pont a sok pénze miatt. Kezdetben jól is működött a dolog, majd az idők folyamán átmentünk műprofizmusba, közben beszállt a klubigazgató úr is az irányításba (ki tudja, mi oka volt ennek), és lett ez az izé. Ez a "tegyetek le több pénzt" duma pedig elég vicces, mert tudod, ez nagyjából azt jelenti, hogy állítsuk szembe a szakértelmet és a koncepciózus szakosztályépítést a sok pénzzel és a milliók elszórásával. Bár tudom, ez a főnök úrék fő (és egyetlen) érve maguk mellett, igen nagyszerű. Honnan veszed, hogy a vezetőjelöltjeink nem tudnának elég pénzt összeszedni? Rákérdeztél már? Neked is megvolt és megvan rá a lehetőséget, mégis jól megvagy az együgyű sárdobálással.
Gondolod, nekik van szakmai koncepciójuk? Melyik volt az? a "3 év múlva bajnokok leszünk" vagy az "Utánpótlásunkból építjük fel a felnőtt csapatot" program? Esetleg a "Fiatal, szerethető Újpest" projekt? Nekünk van egy 5 oldalas tervezetünk, amit pontosan 1 éve nyomkodunk az orruk alá, de ügyet sem vetettek rá. Kérdezed, miért nem adtuk közre? Válaszolom, azért, mert tervezet. De ez is elég tartalmas, majd átnyomom, ha kell. Egyébként pedig mivel nem vagyunk edzők, a teljes szakmai programot nem készíthetjük el, erre kéne egy olyan rutinos, nagy tudású szakvezető, amilyet Magyarországon sajnos egyelőre nem, vagy keveset találsz. Lehetett volna ilyene az utánpótlásnak, a szülők fizették volna, de nincs, mert azt a választ kapták, hogy "nincs rá büdzsé". Biztos erről is hallottál már. Amúgy Ivan Hrtússal mi volt a helyzet? Mert az, hogy "nem tudott fegyelmet tartani" enyhén nevetséges indok volt a kirúgására. Biztos azért lett a Nitra másodedzője.
Jóindulattal jegyzem meg, hogy ha a nyakadra hoznak egy nálad szerényebb képességű és/vagy alibista játékost jóval nagyobb summáért, amikor te itt húzod az igát tizen éve és enyhén szólva nem fejedelmi körülmények között, ugye te sem gondolod komolyan, hogy a felháborodásnak kis jelét sem mutatod? Amúgy a nevelésben megint csak egy fájdalmas ponthoz érkeztünk, ugyanis ez a fogalom Újpesten egyszerűen nem létezik. A "20 ezer forinttal több" dologról meg annyit, hogy küldhetek neked képeket a Stars öltözőjéről, mesélhetek neked az ottani munkáról, perspektívákról és a hangulatról. Ki tudja, lehet, hogy később kiderül, hogy az egész egy lufi, és a végén kipukkad, de nálunk még azt sem tudják, hogy kell felfújni.
Mi pontosan tudunk háttérsztorikat a vezetőségről, amik talán Neked sem tetszenének. Egy-kettőt le is írtunk, kérlek vizslasd át a fontos posztokat, ha lesz rá időd.
Az a baj, hogy az írásaidból lejön, hogy fogalmad sincs az utánpótlásunk és a felnőtt játékosok problémáiról. Ha elbeszélgetnél néhány illetékessel, talán rájönnél, hogy ez nem sértődöttség, csupán azoknak a segélykérése, akik itt vertek el sok évet és több millió forintot a semmire. Mi nekik akarunk segíteni, és fogunk is. Ha Te ez ellen vagy, akkor sajnálom, de kérlek, hogy ne akadályozz minket a munkánkban, mert az senkinek nem jó.
Mi hiszünk a kommunikációban, megválaszoljuk a kérdéseket, azzal beszélünk, akivel csak tudunk, míg a másik oldalról nagy-nagy hallgatás, nyilatkozatstop, et ceterá. Kíváncsi vagyok, őket miért nem kritizálod. Bár tudom, ennek igen prózai okai lehetnek, de ez még nem kötelez Téged arra, hogy menteni próbáld a menthetetlent. Mert ez igazi a vicc...
Hatalmi harc? Széthúzás? Mind demagógia. Egyikről sem volt szó soha, csak a főnök úrék próbálnak zavart kelteni onnan fentről. Hidd el nekem, mindenki egyet akar: változást.
Az adalékhoz: Igen, mert különben imádtuk nézni, ahogyan kiszorítja a csapatból a saját játékosainkat a tucatnyi szlovák.
Dugó, kösz. Az éremnek azonban két oldala van.

Biztos Őzéék nem sértődtek meg, nincs takargatnivalójuk, és ezért örömmel állnak elébe a szakosztálygyűlésnek, mint a mellékelt példa is bizonyítja, igaz? Ezért tiltották meg mindenkinek, hogy szóba álljanak a blog szerkesztőivel, igaz? Ezért tiltották meg a szakosztálygyűlés összehívását kezdeményező közlemény aláíróinak, hogy közreműködjenek az Újpesten rendezett mérkőzéseken, igaz? Ezért fenyegették meg azokat, akik aláírnák a szakosztálygyűlés összehívását kezdeményező íveket azzal, hogy eltávolítják őket a szakosztályból, igaz? És akkor azok a sértődött emberek, akik ezt a blogot írják meg szerkesztik? Ne hülyéskedj már. Ilyen mocskos módszerekkel harcolni egy szakosztálygyűlés összehívása ellen önmagában is többet mond minden szónál. Aki úgy gondolja, hogy jól dolgozott, magabiztosan készül egy szakosztálygyűlésre, nem pedig ellenségeket képzel magának és vív vudu szertartásokkal megtűzdelt keresztes háborút azok ellen, akik szakosztálygyűlést szeretnének.

Persze, aki mást gondol, mint a Joós-Böle-Őze-Vereczkey-Markó csodasorunk, az nyilván csak a "széthúzást" generálhatja. Persze. Magyarán aki szereti az Újpestet, az beáll a sorba, és kinyalja Joósék fenekét, igaz? Mert az igazi Újpestinek minden tetszik, ami a csapat körül történik, és tapsikol hozzá idétlenül. Aztán megveszi a belépőjegyet, és csokit dobál a csapatnak, ha megveri a Titánokat egy góllal, meg magtapsolja őket Erzsébeten, ha kikapnak a Fraditól 4-2-re. Vagy legrosszabb esetben csendben ül a lelátón és találgatja, ki kicsoda a csapatban, mint tavaly július utolsó napján az U20-asok ellen... Lehet, nem hallottad a sok pikírt megjegyzést a tizensok új szlovák láttán, de sokaknak nem tetszett.

Tudod, Dugó, az a baj, hogy itt már nem egy kört futottak sokan házon belül is, diszkréten, hogy ki ne derüljön... Senki a vezetőségből nem volt kíváncsi a véleményekre. A papírok a süllyesztőbe kerültek, és akik segíteni akartak, el lettek könyvelve kis hülyéknek, akik nem értenek a hokihoz. Hát persze. Hokitudornak születni kell, maximum monori fuvarosként tanulhatja azt ki az ember... És most ezek a tudorok csodálkoznak, hogy a szar elérte a bili peremét és lötyögni kezdett...

Továbbá: azok a büdös szülők: Azt hiszem, tévedésben vannak sokan, Dugó, köztük Te is ebben a kérdésben. A szülők perkálnak a klubnak nem kevés tagdíjat. Tízmilliós nagyságrendben. Az, hogy a pénzük kell, de nem is kérdezhetnek, elég furcsa hozzáállás, nem gondolod? Ha a szakosztály vezetése szóba állt volna a szülőkkel, ha a szakosztály vezetése nem úgy engedte volna el a játékosait az elmúlt években, ahogy, akkor most nem importjuniorokkal kellene a létszámot feltölteni, mert lett volna kikhez nyúlni. De mindez baromira nem volt érdekes. Nem volt érdekes az sem, hogy ha már nem indult jjuniorbajnokság (bár az Újpestnek lett volna juniorcsapata), akkor indítson az egyesület egy második csapatot a felnőttbajnokságban, ahogy a Volán tette. Helyette szépen elszivárgott mindenki a junior/tartalék csapat keretéből. Miért is ne tették volna, amikor esélyük sem volt arra, hogy a szezonban bármikor is pályára léphessenek akár egyetlen meccsen is.

Helyette szakmányban hozták a légiósokat, meg az internetedzőt, aki a rossz nyelvek szerint a folyosón kapta a százalékát az általa hozott játékosoktól, és szartak nagyívben a saját nevelésű játékosokra. A tavalyi évben megfordult vagy húsz légiós a felnőttcsapatnál, néhányan pár meccs után repültek is, de volt aki maradt, köztük például az a Matula, aki ugyancsak a rossz nyelvek szerint ugyan anyagilag jót tett a csapatnak, de hogy erkölcsileg milyen rombolást okozhat az, hogy még a csapatbüntetések leülésére is egy botlábú szlovák légióst hoznak, az senkit nem érdekelt. Mindenesetre érdekes, hogy egy egész idényben őrizgettünk egy olyan légióst, aki minden meccsen beöltözött, de jégre sosem lépett.

És akkor amikor szarban a csapat Fehérváron, akkor ugye, be lehet küldeni a Renczet, hogy mentse meg a büntetőpárbajt, de az, hogy jégre lépjen egész meccsen egy percet legalább, az túlzás lett volna, igaz? Mi a rákért fizették a sok szuper légióst, ha egy padmelegítő fiatalt kellett beküldeni büntetőt lőni, he?

És meg lehet nézni, ki mindenkit engedtünk el a csapatból a légiósinvázió miatt, és akkor most azzal jössz, hogy így is két junior-ifi sorunk lesz? Senkinek nem tűnt fel, hogy azért van ez, mert nem maradt meg szinte senki a felnőtt csapat környékén? Nem érdem ez, Kedves Dugó, hanem állapot, amit magának köszönhet a klub.

Hogy mekkora károkat okozott magának a klub a légiósaival, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy jelenleg egyetlen olyan magyar állampolgárságú kapus sem áll rendelkezésre, akit jó szívvel be lehetne vetni a következő szezon bajnoki meccsein. Mindezt csak azért, mert az elmúlt három évben négy jó képességű magyar kapust engedtünk el/zavartunk el, hogy aztán még a junior csapatunkhoz is légiós kapust hozzunk, így vágtunk neki az elmúlt idénynek három szlovák és nulla magyar kapussal.

Ahogy az is csak egy állapot, hogy most a vezetőedző felvetette a légióslétszám emelését. Csak akkor mi a rákért szavazta meg az Újpest is az 5+1-et? miért nem érvelt a fokozatos csökkentés mellett? És ha már eddig is sokszor felmerült Dubek honosítása, akkor ugyan, miért is nem lépett ebben az ügyben eddig senki? Mert eddig mindegy volt, milyen állampolgár? Én játékosként és emberileg is nagyon tisztelem Dubeket, örülnék, ha megkapná az állampolgárságot, de megint csak azt mondom: nem kellene hülyének nézni másokat. Ha ez most hirtelen fontos lett, akkor nyilván azért vált azzá, mert akkor felszabadul egy légiós hely. Nem szégyen ezt bevallani, Dugó.

Senkinek nem tűnik fel a csapat környékén, hogy hogy beszélnek, milyen véleménnyel vannak az Újpestről a magyar jégkorongban? Nem tűnt fel senkinek, hogy elvesztették a szimpátiát?

Nincs itt Dugó, semmiféle sértődés a blog szerkesztőinek részéről, maximum egyfajta tükröt tart a blog a vezetés elé. Arról nem a blog tehet, hogy ez a tükörkép nem szép. Arról sem, hogy ez nem tetszik azoknak, akik meglátják magukat benne.

És baromira nem érdekes ebből a szempontból, hogy mi van a háttérben, ha Téged sem érdekel az, hogy a Real Újpest blog hátterében mi van, de lazán elereszted, hogy rosszindulatúak, sértődöttek gyülekezete.

Maradjunk annyiban, hogy betudom ezt pillanatnyi elmezavarnak a részedről, mert ismerjük egymást.

Barátsággal: Kerusz
valszeg Újpesten nincsen rá keret hogy sztársz féle öltöző épüljön....Szirányi ment-Hüffner jött,sztem jobban jártunk....Szirányi évek óta elvágyódik pedig játszott elég sokat,talán nem jött ki a csapattársaival
Nincs keret az öltözőre? Pedig milyen rengeteg pénzt hoznak...
Érdekes, mert irodafelújításra van pénz. Van összesen öt darab közepes minőségű öltöző a csarnokban, így a kisebb korosztályok és a női csapat vagy váltják egymást a vendégöltözőkben, vagy a szomszédos épületben öltöznek, ami rendkívül jó élmény főleg télen, a havazásban. Meglepődnél, milyen kevés pénzbe kerülne "abból a rengetegből, amit hoznak", az öltözők rendbehozatala.

Szirányival kapcsolatban pedig kár spekulálni, jól kijött ő a csapattársaival. Csakhogy előállt az az eset, amit a fenti kommentben elég részletesen kifejtettem. Neked tetszik a saját utánpótlásunkból érkező maréknyi játékos lecserélése? Ismered egyáltalán Szirányit, hogy ilyeneket írsz? Vagy Te is focimeccsekre jársz? :P

Na, irány Igló. Ígérem, hogy megpróbálok tudósítani onnan is. :) Szép napot!
A csarnokot csak ki(használjuk), nem a miénk. Miért is áldoznánk akárcsak egy garast is a fejlesztésére?
Úgy tudom, hogy Szirányi be akar kerülni a válogatottba, ami érthető. És talán az a nagyon híres menedzser úr által vezetett csapatból nagyobb sanszot lát erre. Tudhatná, hogy csak a volánból lehet könnyen bekerülni.
Mindenképpen szeretném leszögezni, hogy magam is sajnálom valamennyi távozót, remélem, hamar visszatérnek. Azaz hamar becsődölnek.

süti beállítások módosítása