Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Verejtékes U18-víkend

2008.08.06. 16:11 | Bukovina | Szólj hozzá!

Címkék: válogatott ifi utánpótlás

A mögöttünk álló kánikulás hétvégét remélhetőleg sokan pihenéssel töltötték. Nos, az ifi válogatott-keret tagjai nem így tettek, ugyanis szombaton és vasárnap tartották első nyári összejövetelüket a káposztásmegyeri Ice Centerben. Az edzőtábor történéseiről ifjú hátvédünk, Sommer Tamás tájékoztatott bennünket.

Az összetartásról többen hiányoztak különböző elfoglaltságaik miatt, így az edzéseken a tartalék-keret játékosai is lehetőséghez jutottak. Egész pontosan hét lila-fehér játékos vehetett részt a tréningeken a sajnálatos módon most már csak ex-újpesti edző, Ancsin László vezetésével, akinek Marton Tibor volt segítségére. Az újpesti névsor: Géczi Gergely, Hajek Márk, Jankovics Péter, Pichler Ádám, Sommer Tamás, Szirányi Dániel és Zalavári Bence.

A srácoknak napi két edzésük volt: Szombaton egy jeges- és egy szárazedzés, vasárnap pedig két jeges gyakorlás volt napirenden. Mindkét nap menüjében szerepelt a fiatalok fejlődéséhez elengedhetetlen elméleti oktatás: először Géczi Gábortól, a Magyar Jégkorong Szövetség edzőbizottságának vezetőjétől - aki egyúttal a TF jégkorong-szakedzői képzését is irányítja - hallhatták, hogy milyen edzésekre, kondícióra és erőnlétre van szüksége egy jégkorongozónak, míg másnap a NUSI részéről felesége, Mariann beszélt a fiúknak a doppinghasználatról. Zombi szerint mindkettő nagyon tanulságos, színvonalas előadás volt.

Sajnos van egy rossz hírünk is: Pichler Ádám térdsérülése miatt kénytelen volt kihagyni a válogatott edzéseket. Ezúton is minél hamarabbi gyógyulást kívánunk neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr26601621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása