Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Indul az erdélyi túra

2008.10.22. 19:36 | Bozár Jóska | 3 komment

Címkék: sc csíkszereda mol liga

Ma este indul útnak nagycsapatunk busza egyenesen Székelyföld felé, ahol a srácok két meccset játszanak a héten: pénteken az SC Csíkszereda fogadja - immáron második alkalommal - az Újpestet, majd két napra rá Gyergyószentmiklóson vendégeskednek a lila-fehér hokisok.

Pénteken egy olyan együttest látogatunk meg a Vákár Lajos Műjégpályán, amely ellen eddig két igencsak eltérő színvonalú és eredményű találkozón küzdöttünk meg. Történt ugyanis, hogy amikor legutóbb jártak fiaink a szeredaiak otthonában, a helyiek tévés meccsen 6:1-gyel küldték haza a mieinket, majd bő egy hét múlva itthon csak büntetőkkel tudtak minket legyőzni. Ez a hullámzó teljesítmény azonban legalább annyira róható fel a csíkiaknak, mint nekünk, hisz' ha sorra vesszük eddigi mérkőzéseiket, akadtak bizony köztük meglepő vereségek illetve szoros győzelmek. Példaként említhetnénk a Dab.Docler otthonában elszenvedett 5:1-es zakót, vagy éppen az elmúlt években jóval indiszponáltabbnak tűnő Steaua Bucuresti elleni 4:3-as kudarcot.

Kevésbé bíztató a kép, ha megnézzük, hogyan muzsikált pénteki ellenfelünk a hazai meccsein. A városi rivális HC Csíkszereda kivételével bizony nem akadt még olyan csapat, amely otthon képes lett volna megverni idén a Sportklubot; sőt, általában nagy arányú győzelmeket jegyezhetnek hazai pályán a szeredaiak. Ennek többen is egyik okaként a részrehajló bíráskodást említik meg, amelynek mondhatni, vannak hagyományai Erdélyben.

Mi bízunk benne, hogy ezen "roadshow" során sportszerű, színvonalas és nem utolsó sorban győztes meccseket fog vívni csapatunk, melyek segítségével még jobban megközelíthetjük majd a HC Csíkszeredát a MOL Liga tabelláján, vagy legalábbis megszilárdíthatjuk ott második helyünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr47726970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kik a hiányzók ? sérültek ?
Nem értem miért nem veszik át az RTL-nél meccseket, hogy korgó gyomrú keselyűk köröznének felettük! ;)
Ezek a rossz fényviszonyok nekem hatalmas kamunak tűnnek. Romániában TV-s meccs lesz: ro.sportklub.tv/programme/10/24
próbáltam keresgélni neten, hogy hátha streamelik valahol a román sportklubot, de reménytelen :(

Viszont icehockey.hu-n követhetjük az eseményeket, magyar idő szerint pénteken 17:30tól illetve a progym.ro oldalon percről percre közvetítés valószínűleg lesz 18:00-tól.

Mindent bele, hajrá Lilák!!!!!!!!!
Hetler sérült. Németh P. még nem játszhat.
süti beállítások módosítása