Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

A jégkorong körül forog az élete

2008.10.20. 23:56 | Bozár Jóska | Szólj hozzá!

Címkék: miskolc mol liga rencz dániel

A tegnapi, Miskolc elleni mérkőzés a várt sima győzelmet hozta, igazán nem lepődött meg senki a 6:0-ás véderedményen. A találkozót követően röviden megfaggattuk Rencz Dánielt, csapatunk hosszúra nyúlt sérüléséből nemrég felépült védőjátékosát, hogyan is vélekedik a meccsről, illetőleg miként tengeti mindennapjait, amikor éppen nem a jégen tartózkodik. Kattintás után minderre fény derül!

Szerinted milyen volt a mai meccs?

Az az igazság, hogy a Miskolc ellen nem könnyű a játék. Egy erős ellenféllel szemben sokszor egyszerűbb játszani, mint egy gyengébbel. Ez azért eshet meg, mert nagyon könnyű felvenni a lassabb csapat tempóját, és olyankor már sokkal nehezebben jön elő a két gárda közti különbség. Mindezek ellenére szerintem ma nagyon jól teljesített a csapat; főleg a légiós sorunk mutatta meg, hogy egy ilyen ellenfél ellen is képes a kiemelkedő teljesítményre. Külön gratulálok Vladimír Ďubeknek a három góljához! (Mi úgyszintén! - B.J.)

Milyen volt a visszatérés a sérülésedből? Hogyan élted meg a hosszú kihagyást?

Nagyon sokat köszönhetek edzőimnek, akik bíztak bennem, és igyekeztek felépülésem után minél több játéklehetőséget adni nekem. Az elmúlt időszak nem volt könnyű, de úgy érzem, hogy még kell egy pár meccs, és visszanyerem a formámat.

Mesélj kicsit a civil életedről! Mivel foglalkozol a pályán kívül?

A sportolás mellett főiskolára járok, ami sajnos nagyon sok időmet felemészti. A szabadidőmet csapattársaimmal vagy a kedvesemmel töltöm. A többi időmet kitöltik az edzések, így mondhatni, a jégkorong körül forog az életem.

Szeretnél valamit üzenni blogunk olvasóinak?

A harmadik évemet töltöm lilában, és nagyon jól érzem magam itt. Remélem, hogy a meccseinkre egyre többen fognak kijárni, és továbbra is szurkolnak majd nekünk, hogy minél jobb eredményeket érjen el ez a jó kis csapat.


Névjegy:

Rencz Dániel

1987.07.19.
177 cm és 81 kg
Mezszám: egyelőre 87 (lila) és 32 (fehér)
Poszt: hátvéd
Eddigi klubjai: Star Bulls Rosenheim (GER), EV Landshut (GER), FTC, UTE

 

 

Képek: www.utehoki.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr43723934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása