Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Felkészülési mérkőzések - 4.

2008.07.23. 23:00 | Bozár Jóska | 1 komment

Címkék: válogatott edzőmeccs felkészülés utánpótlás

Mi tagadás, borús egy nap volt a mai - mind az időjárás, mind az újpesti jégkorong szempontjából. Szajbert Patrik távozása után konstatálnunk kellett, hogy zsinórban harmadszorra is vereséget szenvedtünk az U20-as magyar válogatottól. A tegnapi, bíztatónak mondható eredmény után sajnos újból nagy gólkülönbséggel nyertek a fiatalok.

Ahogyan az eddigi mérkőzéseken, ezúttal is kölcsönkaptunk egy sort a junioroktól: Ma Kiss Dániel, Szepessy Gergő, Fekti Ádám, Somogyi Balázs, valamint az immáron második meccsét lila-fehérben játszó Győri Tamás szerepelt csapatunkban. Mihály Árpád előzetes információink ellenére sajnos ma sem tartott a csapattal, ahogyan az eddigi két meccsen rendszeresen játszó Farkas sem, viszont első alkalommal öltött újpesti mezt új igazolásunk, Hüffner Adrián. A kispadon is történt egy változás: Pék György ezen az összecsapáson debütált, mint régi-új vezetőedzőnk.

Az ezt megelőző mérkőzésekhez hasonlóan ezen a találkozón sem alakult ki mezőnyfölény egyik részről sem, a játékosok jobbra-balra cikáztak. Itt-ott bíztató játékkal rukkoltunk elő, egymeccses juniorjaink kitűnően küzdöttek, Palko kapus is hétfői formáját idézve védett. Nemsokára meg is lett ennek az eredménye: Győri látta úgy, hogy jobb helyen lenne az a korong az ellen kapujában, be is varrta hát kegyetlenül (0:1). Sajnos azonban nem örülhettünk sokáig a vezetésnek, ugyanis Tóth Adrián a kapu torkában szánta el magát lövésre, és igaza lett (1:1). A szünetig rendesen megdolgoztatták a srácok nyakizmainkat, annyit támadott mindkét fél. A mieink közül főként Borbás, Berta, illetőleg kölcsönsorunk vezette a legformásabb támadásokat.

A második félidőben szokásos módon kapust cseréltünk, Palko helyére a fiatal Rajna állt be. Rá nem lehetett panasz, viszont a megtáltosodott juniorok ebben a játékrészben minden eddiginél keményebben büntették védekezésünk hibáit. Mintegy 40 perc alatt öt gólt rámoltak be nekünk, mindegyiket szép összjáték végén. Sajnos nekünk semmi sem jött össze, ráadásul a túloldalon álló, tegnap még nálunk védő Bálizs ezúttal is remekül végezte dolgát. Ez volt az első meccsünk, amin nem jegyezhettünk újpesti gólszerzőt - ettől már csak jobb jöhet. Kíváncsian várjuk, mit tartogat számunkra a holnapi mérkőzés.

 

2008. július 23., szerda

Magyarország U20 - UTE

6:1 (1:1, 5:0)

Magyarország U20: Meretei – Orbán 1, Balogh, Maklári, Zalavári, Erdélyi, Hetényi, Rausch, Kóger, Nagy G. 2, Roczanov, Csányi, Papp, Tóth A. 1, Jonkl, Wéber, Dancsfalvi 1, Jankovics, Pavuk 1, Maszlov, Bálizs (kapus)

UTE: Palko – Hetler, Hüffner, Haluska, Borbás, Berta, Kiss D., Szepessy, Fekti, Somogyi, Győri 1, Csányi, Harmati, Ďubek, Németh, Virág Cs., Kapolyi, Rajna (kapus)


A meccs krónikájához tartozik még, hogy a találkozó első felében nálunk játszó Csányi Áron a jégkészítés alatt csapatot cserélt, és piros-fehér-zöldben lépett pályára. Helyére az első félidőben a padon ülő Kapolyi állt be.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr91582587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kedves mindenkinek!
Ki tud róla hova lett JOZEF VOSKAR, legalább lett volna egy
"erősebb" csatár triónk a DUBIVAL és a ZLOHÁVAL,vagy már a ZLOHA sem a mi játékosunk? Még szerencse,hogy nem lehet kiesni alsóbb osztályba.DE AKKOR IS
HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!
süti beállítások módosítása