Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Győzelem Miskolcon, sok javítanivalóval.

2009.09.14. 14:36 | Real Újpest | 2 komment

Tegnap este nehezen induló mérkőzésen nyertünk a Miskolci Jegesmedvék ellen.Az első harmad után kétgólos hátrányba kerültünk, a következő harmadban megfordítottuk a mérkőzést. A végén egy büntető is kimaradt.

A hét légiós közül végül a papírokkal kapcsolatos gondok miatt Kiricsenko és Berzins maradt ki, és nem állhatott Pék György rendelkezésére Szajbert Patrik, Hetler Ádám és Berta Ákos sem.

Sokáig eredmény nélkül gyűrték egymást a felek, aztán Hüffner és Egri páros kiállítása alatt egy perc alatt két gólt szereztek a hazaiak. A második harmad elején aztán sikerült a szépítés, Borbás hátrányból vette be a miskolciak kapuját, majd a harmad végéig a Dubek-Sikorcin-Rafaj trió még kétszer volt eredményes, ezzel fordítottuk meg az eredményt. Az utolsó harmadban Hüffner bombagóljára Tóth Adrián válaszolt, az utolsó percben még egy büntetőt kihagytunk, így maradt az egygólos előnyünk a lefújáskor is.

Pék György a mérkőzés után nem volt elragadtatva a játéktól, mindenesetre a győzelem megvan, most újabb egy hetünk van a készülésre, legközelebb jövő vasárnap este fél héttől Dunaújvárosban játszunk.

A mérkőzés összefoglalóját alább láthatják. Jegyzőkönyv itt található.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr831381060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rendben van! Megint jól elcsesztük az alapozást és az utolsó perceken is túl alakul(t?) a keret, bőven akadnak hiányposztok. Ez aztán a hendikep, akárcsak tavaly. Ezért minden múlt évi produkciónk ellenére, úgy leírt bennünket a "hokiszakértő" sajtó- és tévémédia, de még a valóban szakmabeli honlaptársak is, hogy a miénken kívül minden meccs rangadónak van kikiáltva, rajtunk kívül minden csapat bajnokesélyes. Mindez ismét belénk ragaszthatja a tavalyi induláskori frászt...
Szóval, minden úgy, mint tavaly! Ha ez igaz, akkor nagy a lehetősége annak is, hogy ugyanúgy hozzuk majd a tavalyi eredményeket! Hogy'má, ha mindenki más készült, erősített? -kérdenéd egyszeri lila barátom. Valójában te sem tudsz elszámolni azzal, hogy miként lett a kulimászból siker? Na, hát így lesz most is! Miért? Mert újpesti szurkolók vagyunk.
Azaz akkor, ha kijárunk a meccsekre. A győzelmek részesei voltunk tavaly, nem is kis mértékben. Most is ez volna az eljárás! A nyitóderbin sajnos, az átlagos volt a Miskolcon szokásos újpesti nézőszám: 2-5 fő. Egészen biztosan síma győzelem lett volna, ha megkapják a fiúk a lelátóról a támogatást. Nem csak a csapatnak, de nekünk is össze kell kapnunk magunkat!
@legar: Lent voltál Újvárosban? Nem láttalak. Pedig EZEN a meccsen tényleg elkélt a bíztatás.
Hajrá lilák!
süti beállítások módosítása