Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Hírek kölykökről, felnőttekről

2009.08.03. 13:27 | forestjr | 5 komment

Címkék: edzőmeccs felkészülés igazolások igló játékoskeret

A mai nap folyamán meglátogattuk kölyök csapatunk edzését, akik jéghiány miatt ideiglenesen a Pesterzsébeti Jégcsarnokba költöztek. Ezzel kapcsolatos hír, hogy Újpesten kész a jégfestés, már fagyasztják a vizet, így valószínűleg ezen a héten itthon is elkezdődhetnek a jeges edzések. 

Radovan Sloboda (fotó: hokej.sk)

A pörgős, csaknem másfél órás foglalkozás után sikerült "mikrofonvégre kapni" Baróti Zsolt edzőt, aki készségesen válaszolt kérdéseinkre. Volt játékosunk azzal kezdte, hogy augusztus 4-én, azaz a holnapi nap folyamán mintegy 50 "kölyökkel" felkerekednek, és meg sem állnak a Szlovákia területén fekvő Léváig, ahol augusztus 11-éig edzőtáborban vesznek részt. Zsolt és a gyerekek már visszajáró vendégnek számítanak az impozáns sportkomplexumban, ugyanis ez lesz a tizedik alkalom, hogy ott készülnek fel az elkövetkezendő szezonra. Az edző szerint a srácoknak itt tényleg csak egy dolguk van: az edzésre koncentrálni. A jégcsarnok mellett van focipálya, futópálya, uszoda, így a napi 2 jeges edzés melletti 2 szárazedzésen sem fognak unatkozni a fiatalok. Az 5.-6. napon, amikor már érezni lehet az elvégzett gyakorlatok hatását, egy már szokásosnak is mondható edzőmérkőzésen mérjük össze erőnket a házigazda Léva korosztályos csapatával. Hazatérésünk után hazai pályán folytatódnak a jeges edzések, emellett nem egy edzőmérkőzés-indítvány érkezett (főleg szlovák csapatoktól), szeptemberben pedig már kezdődik is a szezon.

A nagy csapat házatájáról is sikerült elcsípni egy-két információt, melyek már többé-kevésbbé publikusak, de azért megemlítjük őket, hátha valaki lemaradt róluk. Az érkezők eddig kapusposzton Becze Zoltán és Sájevics András, a mezőnyjátékosok közül egyelőre Szajbert Patrik, Nagy István, Kiss Gábor és Bontovics Márton lila-fehérbe öltözése vehető biztosra. Könnyen előfordulhat, hogy nálunk folytatja pályafutását Szergej Parfirjev is, akinek a tavalyi év folyamán volt egy kis összetűzése az Újpest-szurkolókkal. Reméljük, hogy ha valóban hozzánk igazol, hozzáállásával és játékával hamar feledteti "ballépését". Bekkpárja az iglói tornára próbajátékra utazó 2-3  külföldi hokis közül kerülhet ki, akik között megtalálható a már pletykaszinten lila-fehérbe öltöztetett, tavaly a Sportclub Csíkszereda első sorában szerepelt, volt szlovák utánpótlás- és felnőttválogatott Radovan Sloboda is.  Több szélső is bejelentkezett a fennmaradó egy légiós helyre, Ladislav Sikorčin és Vladimír Ďubek mellé a támadó sorba. Ők is Iglón bizonyíthatják majd a szakvezetésnek, hogy helyük van az Újpest csapatában.

Honosítás terén Nagy István ügye tart a legelőrébb, neki már minden papírja készen áll arra, hogy megkapja a magyar állampolgárságot. Sikorčin és Ďubek érdekében is folynak a munkálatok, ebben az ügyben Szabó Gábor szurkolótársunk a legaktívabb - ezúton is köszönjük neki a közbenjárását. Arra a kérdésünkre, hogy a két szlovák honosítása esetén felszabaduló két helyre hoznánk-e légióst, Baróti Zsolt válasza az volt, hogy a vezetőséggel egyetemben az a véleményük, hogy a fiataloknak meg kell adni idén is a lehetőséget, tavaly bizonyították, hogy helyük van a csapatban, így nem tervezik újabb külföldi leigazolását.

A felnőtt gárda első felkészülési mérkőzését augusztus 14-én, pénteken fogja megvívni, mégpedig a bajnok Alba Volán 19 együttese ellen. A pakkot este fél hétkor dobják be, várunk mindenkit szeretettel. A meccs már be is került naptárunkba.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr101285799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A következő idény is keretbe lesz foglalva. Albával kezdünk, albával végzünk. A jolán elleni edzőmeccsre remélelem már végleges lesz a keret. Apropo, Szajbert Patrik szerződése már véglegesre volt írva a jégkorong.blogon. Most akkor hogy van ez ?
@béca: Patriké végleges. A Volán elleni első felkészülő meccsen még biztos, hogy nem lesz végleges a keret.
@1nf3rn0: Kösz. A lényeg, hogy alakulunk mint pupos gyerek a prés alatt.
Időben szóljatok, ha akartok konzerv-zenét.:)
Virág Csabi távozott, ez lesokkolt egy picit.
süti beállítások módosítása