Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Ma bezárták a Megyeri úti jégcsarnokot

2009.04.30. 19:03 | Bukovina | 11 komment

Címkék: újpest jégcsarnok

Ma délelőtt 11 órára hirdették meg jégcsarnokunk bezárását. Mi is odamentünk.

A három főből álló bizottság pár perccel a meghirdetett időpont után meg is érkezett a Megyeri útra. Az Újpest részéről négy ember várta őket. Amint megérkeztek, egy ősz hajú, végig vidám, mosolygós idősebb úr a csarnokba vette az irányt, ahol jó alaposan körülnézett. Mindeközben a maradék két bizottsági tag a rolba bejárónál beszélgetett Őze István klubelnökkel, Tóth András létesítményigazgatóval, Eperjesi Miklóssal, a jégpálya vezetőjével és az egyesület főkönyvelőjével.

 

Az eseményt messzebbről árgus szemekkel figyelte Pék György és Baróti Zsolt, a felnőtt csapat edzői, Mihály Jenő és Ancsin János utánpótlás edzők, valamint Zsuzsa néni a büféből és Tornyi Gabi főszurkolónk. Ehhez a pár emberhez csatlakozott Virág Csaba és Németh Péter a felnőtt csapat tagjai.

Nem sokkal később áramtalanították a csarnokot a műszaki dolgozók segítségével. Innen már tudtuk, hogy csak percek kérdése és rákerül a lakat a csarnokra. Lakat ugyan nem volt, de kulcs igen, így ki tudja mennyi időre, de az Újpest jégpályáját kényszerpihenőre ítélték.

 

Az edzők, játékosok, vezetők bíznak abban, hogy ez csak átmeneti állapot és mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél hamarabb véget érjen ez a rémálom.

Baróti Zsolt rendkívül szomorúan nyilatkozott.

"Nagyon rossz érzés ez most. Tegnap még mosolyogtunk, mert nem gondoltuk volna, hogy ez tényleg meg fog történni. De most itt állunk és a csarnok zárva van, gyomoridegem van, ha erre gondolok. A gyerekek majd úgyis minden nap meg fogják kérdezni, hogy miért van zárva a pálya, de nagyon rossz lesz mindig azt válaszolni, hogy nem tudom. Én bízom abban, hogy ez csak egy pár napos dolog lesz. Nagyon szeretném, ha a vezetők vagy akár országos szinten is tenne valaki valamit ez ellen az állapot ellen és a gyerekek hamarosan bemehetnének a nyáron szokásos lőpadgyakorlatokat végezni."

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr241096013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gazembereseg szegyelje magat minden semmire kello kocsog politikus
Hú de tudnék valamit mondani, de a köcsögök nem érdemlik meg hogy olyan kedves legyek velük.

Majd személyesen.
Kedves Géczi Gábor!

Szeretettel köszönöm az Újpest-szurkolók nevében ezt az undorító lépést! Ugyanis TE ZÁRATTAD BE A JÉGCSARNOKOT!

üdv,
gabute
@gabute: ezt honnan tudod Gab?
Azért én kiváncsi lennék mekkora a felelőssége az UTE és a jégkorong szakosztály vezetőségének abban , hogy idáig fajult a helyzet. Lehet , hogy részben ők is okozoik a csarnok bezárásának.
@gabute: Kedves Gabute!
Nem tudom pontosan ki is vagy te. Valószínűleg nagyon elkötelezett (új) szurkolója lehetsz a klubnak. Annyira elkötelezett lehetsz, hogy nem is nagyon gondolkodsz, mielőtt valamit nyilvánosan leírnál. Akit itt meggyanúsítasz, az a szeretett klubod játékosa volt, az egykori válogatott tagja, és az az ember, aki a profi játékoskarrierje alatt csak lila-fehérben játszott,a klubját nem cserélte. A mai napig nem tudom rávenni, hogy ne szurkoljon a liláknak. Te a játékoskarrierje idejében még valószínűleg nem voltál UTE fan, mert akkor ilyeneket most nem írnál.
Üdvözlettel: Géczi Mariann
köszi, helló, ennyi volt.nhagyjuk a sárdobálást!
"A mi a csarnokot illeti: a birtokvédelmi eljárást megnyerte az egyesület, így használhatjuk a csarnokot, amelyet valószínűleg 1-2 hét múlva megnyitnak az illetékesek."
forrás: utehoki.hu
Én írtam egy emilt a NUSInak, hogy mégis, magyarázná el, mi volt ez az egész... mihelyst válaszolnak, kopipésztezem ide egyből.
Ps: persze ti is kérdezhettek (biztos örülnének egy telipakolt emilfióknak:
www.nusi.hu/index.php?option=com_contact&Itemid=3
Valami bíztató hírt szeretnék már olvasni!
@LBogár: Új elnöke van a NUSI-nak Török Ott személyében. Döntsd el te, hogy ez pozitív vagy sem:))
@a10: ezek a káderek keringenek ezerrel...
süti beállítások módosítása