Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Holnap indul a negyeddöntő

2009.02.26. 21:29 | Bozár Jóska | 3 komment

Címkék: negyeddöntő alba volán ob 1

Péntek este folytatódik a rájátszás, elrajtol az OB I. negyeddöntője. Mi papíron a lehető legkönnyebb ellenfelet kaptuk, ám vigyázzunk: ezúttal már valószínűleg nagyobb segítség érkezik ellenfelünkhöz a nagy Volánból.

És hogy kik játszhatnak át az osztrák ligás gárdából? A névsor a következő: Bonni, Fodor, Guerriero, Jobb, Martens, Nagy G., Ondrejčík, Sofron. Első blikkre furcsának tűnhet, hogy a válogatottnál egyelőre hátrébb sorolt magyar korongosok mellett néhány légiós neve is szerepel az esetleges visszajátszók között, de tudomásunk szerint a szezon előtt, első etapban nyilvánosságra hozott lista februárig érdemben nem sokat változott.

Holnapi ellenfelünk egyébként nincs mostanság túl jó formában, mondhatni, február nem a fehérváriak hónapja. A korábbi szoros vereségek után igen nagy fiaskókat szenvedtek el a kék-fehérek: A sort mi indítottuk (2:8), majd jött a Dab (0:11), és bár ezt követően a Fradit sikerült megszorongatni (3:5), a Stars kegyetlenül lecsapott (1:7). Legutóbb azért már sikerült tisztességes eredményt elérni az újvárosiak ellen (5:7), de reméljük, nekünk - ahogy legutóbb - ezúttal sem okoznak különösebb gondot a Fejér megyeiek, és gondolatban már készülhetünk az elődöntőre.

Most pedig egy fontos dolog: Szurkolótársaink meglepetéssel készülnek a játékosok számára, így tisztelettel megkérjük azon Kedves Olvasóinkat, akik kifáradnak a meccsre, hogy a végén, a csokidobálás után még pár percig maradjanak a jégcsarnokban. Köszönjük!

Ne feledjétek Lilák, holnap este 6 órára mindenki a Megyeri útra!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr3968445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.icehockey.hu/index.php?pg=news_13_538

Alba Volán SC az MJSz felé az alábbi neveket jelölte meg: 1. Hetényi Zoltán, 2. Blake Forsyth, 3. Horváth András, 4. Tokaji Viktor, 5. Palkovics Krisztián, 6. Ocskay Gábor, 7. Kovács Csaba, 8. Benk András, 9. Fekete Dániel, 10. Artyom Vaszjunyin, 11. Hegyi Ádám, 12. Szuper Levente, 13. Andreas Byström, 14. Nathan Martz, 15. Johannes Alanen.

Vagyis február 4-én újabb listát kellett leadniuk, így a fentiek közül Benk és Hegyi tuti nem játszhat.
Megint lesz egy kiírás ???? :)))
süti beállítások módosítása