Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Megvan a középszakasz-győzelem

2009.02.24. 20:32 | Bozár Jóska | 8 komment

Címkék: miskolc ob 1 középszakasz

7:3-as, sima győzelemmel hoztuk a miskolci meccset, és ezzel (valamint a Stars váratanul nagy arányú vereségével) biztossá vált, hogy az OB I. alapszakasza után a második kört is megnyerte az Újpest. Jöhet a középdöntő.

A mérkőzés előtt kiderült, Tolnai ezúttal nem csatlakozott a kerethez, így a hátvédpárok kissé megkavarodtak: Hüffner mellett Zalavári bekkelt, míg a harmadik sorban Hetler és Harmati védekezett. A kapuban Palko, az első sorban pedig Berta és Borbás mellett újra Markó kapott helyet. Az első harmad viszonylag eseménytelenül csordogált egészen a 17. percig, amikor Németh Péter megszerezte a vezetést a Liláknak (0:1). A játékrész vége felé két páros is a kiállítás sorsára jutott durva játékért: előbb Sikorčin és Nyberg, majd Hetler és a másik borsodi finn, Strengell akaszkodott össze - utóbbi duó végleges fegyelmit kapott. A második felvonás elején hamar egyenlítettek a hazaiak (1:1), de alig egy perc múlva Ďubek révén újból miénk volt a vezetés (1:2). Ezt követően Mayer Péter edző valamiért lecserélte Čaládi kapust, és a helyére a fiatal Duscheket állította. Az újabb egyenlítésre nem kellett sokat várni, Foltín kihasználta a kettős emberelőnyt (2:2). Gól gólt követett, a második találatát szerző Németh és Zlocha szűk másfél perc alatt négyre növelte góljaink számát (2:4). Négy perc múlva Čop révén feljebb zárkóztak a hazaiak (3:4), de a harmad vége előtt öt másodperccel Sikorčin visszaállította a kétgólos előnyt (3:5). Az utolsó játékrész első felében Rafaj és Berta aztán végleg eldöntötték a meccset, góljaikkal kialakult a 3:7-es végeredmény.

Ezzel a győzelemmel biztossá vált, hogy a középdöntőben az Alba Volán második csapatával fogunk két győzelemig tartó párharcot vívni. Az első meccs itthon lesz, előreláthatólag pénteken.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr29963848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A fiatalok jól nyomták. Németh Peti meg a középszakasz felfedezettje lett! :)
Az első gólunkat egészen elképesztő miskolci kapushiba előzte meg, ilyet csak Sájevics tudott fénykorában:). 3:3-ig kicsit meleg volt a pite, eleve úgy mentünk fel a jégre, mint akiknek egyáltalán nem hiányzik ez a meccs. Gyengén muzsikáltunk, a Miskolc meg harapott rendesen. Parázs meccs volt. Siki elég hisztisnek tűnt, sokat reklamált, ezen gyorsan túl kell lépnie. Halacska kavart rendesen. A második harmad végére kijött a két csapat közti különbség. Remélem, a Miskolc megőrzi ezt a formáját a Stars ellenm, mert akkkor kellemetlen perceket tudnak majd szerezni Kangyaléknak.
@Fugeute: Konkrétan mi volt az a kapushiba?
@freddyD: A kapu mögött addig vacakolt a koronggal, míg három újpesti "ráesett" - persze az is kérdés, ilyenkor hol jártak a miskolci védők?
@Fugeute: Konkrétan, mikor volt 3:3? Volt ilyen, de csak a Forest - Bogár sörmeccsen, aztán Forest legalább 7-3ra elhúzott. :)
"Konkrétan, mikor volt 3:3?"

2-2-nél:)

De igazából 4-3-ra gondoltam, Cop gólja még visszahozta a Miskolcot a meccsbe...baromi jókor (és a semmiből) jött Sikorcin gólja a harmad végén.

Forest meg amennyire aggódott a hazai "fogadtatás" miatt, olyan virgonc volt éjjel a neten:D
Gondolom nem a sok ásványvíztől !!! ;-)

Pénteken már komolyodnak a dolgok.

HAAAAAJRÁÁÁÁÁ LILÁÁÁÁK !!!!
Hát igen, kicsit kiszabadultam az otthon melegéből, remélem nem voltam nagyon problémás! :)) Még egyszer köszönöm Liladínónak a fuvart! A virgonckodás meg már a fogadtatás után történt :) .
süti beállítások módosítása