Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Ma visszavághatunk a Fradinak

2009.02.15. 16:25 | Bozár Jóska | 3 komment

Címkék: ftc ob 1 középszakasz

Este fél hétkor csapatunk Pesterzsébeten lép jégre, hogy az OB I. középszakaszában másodszor, egyben utoljára találkozzon a Ferencváros együttesével. A múltkor kiélezett mérkőzésen végül büntetőkkel maradtunk alul, ezzel elszenvedtük szezonbeli első vereségünket a zöld-fehérektől. Ideje revansot venni.

A megerősödött Fradi január 28-a borús estéjén alaposan megnehezítette a leterhelt újpestiek dolgát, ám ezt követően ahogy nekünk, a 9. kerületieknek is döcögős volt a folytatás. A Miskolctól egyszer, az NZ Starstól pedig kétszer kaptak ki, míg győzniük csak egyszer sikerült - éppen a minket elpáholó Dab.Docler ellen. Ha továbbra is meg akarjuk őrizni második helyünket a tabellán, ne adj' isten feljebb szeretnénk lépni, nem jönne rosszul, ha megnyernénk a mai meccset. Ez nem lesz könnyű, de amennyiben sikerül megőriznünk nyugalmunkat, és fegyelmezetten játszunk, mi leszünk a mérkőzés esélyesei.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr51944658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harcra fel, győzni kell! :) ( Sir Godefroy )
Na ja, most nem kellett 1500 km-t utazni a meccs elött. Ez a különbség a két csapat között amikor frissek vagyunk. Mi lett volna ha még Sziki is játszott volna? :))
süti beállítások módosítása