Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Rosszul zártuk az alapszakaszt

2009.01.15. 17:45 | Bozár Jóska | 5 komment

Címkék: mac utánpótlás serdülő bajnokság

Még múlthét szombaton, a hírek szerint -3 fokos hidegben találkozott serdülő csapatunk a Kisstadionban a MAC Népstadion együttesével. Hiába játszottak az újpesti fiatalok korábban döntetlent a zuglói alakulattal, ezúttal nem tanúsítottak túl nagy ellenállást - 6:1-es vereség lett a vége.

Úgy tűnik, a mieinknek nem igazán sikerült felvenniük a játék ritmusát, a hazaiak már a mérkőzés elején a kezükbe vették az irányítást, és mindvégig maguknál is tartották. Egyetlen gólunkat Nagy Péter révén, az első harmad utolsó másodpercében szereztük meg, mégpedig emberhátrányból. Ezen, a félidő környékén lezajlott kisebb csetepatén és a MAC-gólokon kívül nem történt semmi említésre méltó, kilátogató szurkolótársaink szerint nem bővelkedett izgalmakban a meccs.

Ezzel az alapszakaszt le is tudta U16-os gárdánk, a rájátszást (amelynek egyelőre nem ismerjük a rendszerét) az 5. helyről kezdhetjük meg.

A szombati találkozón képek is készültek, amelyeket alant, az ikonra kattintva tudtok megnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr85879910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tényleg, mi ez a toronto, nyi drapéria? Minden meccsen kint van, pedig az Újpesthez nem sok köze van.
Pedig sok köze van hozzá, csak meg kell fejteni :)
Segítség a megfejtéshez:
Ha az Islanders játszik otthon NHL meccset a Toronto ellen,akkor a TV közvetítésen csak a rövidítéseket kell összeolvasni. :) Gyerekjáték :)
A serdülő bajnokságban az alapszakasz 1 - 5 ( felsőház )illetve 6 - 9 ( alsóház ) helyezettjei játszanak tovább a rájátszásban két csoportban. A rájátszásba nem viszik magukkal az egymás elleni pontokat a csapatok ( ellentétben az ifivel ). A rájátszásban egy oda-vissza mérkőzés lesz. Az így kialakult sorrend után az aranyéremért az első helyezett játszik a 2-kal, míg a bronzéremért a 3. küzd a 4 helyezettel.
MJSZ honlapon már a sorsolás is fenn van (www.icehockey.hu/index.php?pg=menu_148).
Az első 5 helyezett között nem sok különbség van ( a Stars ugyan kilóg a sorból ), ezért bármi megtörténhet. Véleményem szerint az Albával lesz nehéz megküzdenie serdülő csapatunknak. Ha ez sikerül, akkor bármi megtörténhet, ha nem a 3. hely a reális cél.
Köszönjük, titkon számítottam rá, hogy le fogod ide írni. :)
süti beállítások módosítása