Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Sima vereség Bukarestben

2009.01.10. 10:13 | Fehér Lilla | Szólj hozzá!

Címkék: steaua mol liga

Viszontagságos előzmények után sima vereséget szenvedtünk este Bukarestben. Az előjelek már az elindulás előtt sem voltak bíztatóak. Sérülések és betegségek miatt több kulcsember hiányzott a csapatból, amely még soha nem szerepelt olyan összeállításban, mint pénteken.

A csapat tegnap délután indult útnak, és ma pár órával a mérkőzés előtt érkezett meg a román fővárosba. Az időzítés nem sikerült túl jól, a mérkőzésre érkezni túl korán volt, ahhoz, hogy pihenőt kapjanak, túl késő volt, maradt az idő eltöltése a buszon. A mérkőzés feléig komoly sebességkülönbség volt a két alakulat között, a Steaua könnyen lőtt öt gólt csapatunknak. Ezután feléledtünk egy kicsit, a korábbi nyomasztó fölény eltűnt, még egy másfél perc hosszúságú kettős emberhátrányt is sikerült kivédekezni.

A harmadik harmadban aztán kiderült, hogy még ennyire tartalékosan is lehetett volna keresnivalónk, ha a mérkőzés elejétől sikerül pörögnünk. Egy szerencsésen megúszott hazai helyzetet követően Berta szépített, majd a játékrész felénél gyors egymásutánban két gólt ütve tettük szorossá az eredményt. Különösen örvendetes, hogy harmadik gólunkat fiatal sorunk ütötte.

A mérkőzés megmutatta a gárda sebezhető pontjait. Eddig is várakozáson felül szereplő csapatunk tulajdonképpen olyan vereséget szenvedett, amelyet a szezon előtt aláírtunk volna, de az eddigi mérkőzéseink ismeretében igazán sajnálhatunk. Az utazás megszervezésével, a játékoskerettel kapcsolatos tapasztalatokból tanulni kell. Vasárnap ennél is komolyabb feladat vár csapatunkra: a HC Csíkszereda ellen kell több, mint tartalékosan helyt állniuk.

Mi, ahogy eddig is, szorítunk a fiúkért. Hajrá, Lilák!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr57868420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása