Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

2009 első derbi-győzelme!

2009.01.02. 22:04 | Bozár Jóska | 11 komment

Címkék: ftc mol liga

Egy Újpest-Fradi rangadó minden szükséges jellemzője benne volt a mai összecsapásban, és ezek között természetesen az Újpest diadala is szerepelt. Az utolsó lehelletéig küzdő ellenféllel szemben szereztünk 6 pontot egy hangulatos, indulatoktól korántsem mentes találkozón - egyszóval egy igazi derbin.

Az első húsz perc felettébb kiegyensúlyozott küzdelmet hozott, nagy tempót diktáltak a felek, ám a vezetést mi szereztük meg Sikorčin révén. A második játékrészben aztán kiütközött ellenfelünk edzéshiánya, míg a mieink hozták jó formájukat, így a harmad végére már 4:1 állt az eredményjelzőn. Ezt követően a zöld-fehérek összeszedték magukat, így a végső dudaszóra már csak egy góllal nőtt a különbség. A mérkőzés egyaránt hozott jó és számunkra igencsak kedvezőtlen tapasztalatokat: Dicséretes volt, hogy mindhárom sorunk eredményes volt - a harmadik két alkalommal is, egyszer ráadásul emberhátrányban! -, ám sajnálatos módon Hetler, Borbás és Sikorčin is kisebb-nagyobb sérülést szenvedett - utóbbi a meccs utolsó harmadát a lelátóról nézte végig.

A végeredmény és a lefújás utáni nagy ünneplés talán valamennyire mégis feledtette a mérkőzés negatívumait, fiaink újabb nagyszerű csatájának 6:2 lett a vége. Találkozunk vasárnap, 18:30-kor a kis Volán ellen!

Pék György összegzését az utehoki.hu-n olvashatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr67854098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok a győzelemhez!
Hat pontot? Akkor ha megverjük vasárnap a Volánt, vezetjük a MOL-ligát?:)
Ez a hat pont egy meccsen tényleg nem rossz...! :):)

Aki tud konkrétumot "Szikiről", az, legyen szíves, ossza meg!
Hű de fasza lenne, ha most mi is hat pontot tudnánk szerezni két meccsen... (mármint az EBEL-ben) De Nektek szorítok. Persze nem a kis Volán ellen!
@Liladínó: a meccs után a folyosón azt beszélték, hogy valszeg nem tört el a csuklója (tudta mozgatni), de a vasárnapi játéka kétséges.
jó kis meccs volt. Jó lenne, ha minidg ennyien lennénk. Elég rosszul reagálták a fradi játékosai, hogy rendre lemaradtak a korongról, ennek köszönhető a sok durvulás. Az élőképet még egy kicsit gyakorolni kell. Jobbulást a sérülteknek!
@Fugeute: Köszi, Füge! Ha csak a vasárnapi, az még hagyján, bár akkor is hiányozni fog. A romániai kirándulásnál most már fontosabbnak tűnik a Stars és a DAB, meg persze a rájátszás(ok)... Akkor legyen mindenki ép, egészséges és harcra kész!
Aki olvassa Füge úr vicces hozzászólásait, és nem érti, csak annak mondom, hogy Mol Liga 3 pont és OB I. 3 pont együtt 6 pont. :)

M.Lac: Hátha szezon közben rájönnek, hogy hülyeség a győzelemért csak 2 pontot osztani. :)
@quitz: erről egy nagyon sok embernek dejavu-s párbeszéd is az eszembe jutott még a meccsen:

- Pelikán, mi ez?
- UTE felirat, Bástya elvtárs.
- UTE felirat?
- Mozaikos UTE felirat. Kicsit elcsúszott, kicsit ferde, de a miénk.

www.utehoki.hu/galeria/31.%20f.%20UTE-FTC%206-2%20(1-0,3-1,2-1)/nagy/090102_uteftc_010.JPG
Örömmel értesítem a kedves szurkolókat, hogy Sziki a fakultatív edzés keretin belül focizott v lábtengózott. De jégre nem ment, vezetni nem tud. Meglátjuk...
@Liladínó: Szia! Beszéltem Hetivel és azt mondta, hogy Sziki jobban van! De nem tudta , hogy játszik e a kisvolán ellen. Heti biztos hogy kihagyja a meccset! Sajnos.:(
süti beállítások módosítása