Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Ez tényleg csak egy hajszálon múlott

2008.12.31. 13:51 | Bozár Jóska | 7 komment

Címkék: dab mol liga

Hosszú idő után először kísérte el szurkolói busz idegenbe az újpesti jégkorongozókat, és ez meg is tette a hatását: a találkozó során szinte megállás nélkül zengett a lila ének. A játékosokon látszott is, hogy minden áron szeretnének bizonyítani az övéiknek, ám hiába a nagy lelkesedés, végül csak egy pontot sikerült elhozni Újvárosból.

Szinte hihetetlen, de tűpontosan egyenlő erők harca folyt a jégen - még a kapuralövések száma is azonos. Hatalmas volt a küzdelem, de a hazaiak már az első hét percben megszerezték a vezetést. Nem lankadtak azonban az újpesti legények, csúsztak-másztak a jégen. A második felvonás különösképp eredményesen alakult: 15 perc alatt 5 gólt produkáltak a felek! Az eredmény maradt is egál a rendes játékidő végéig, és a vendég tábor, valamint a nagyszerű játék hatására a dunaújvárosi szurkolók is egészen lázba jöttek, így egészen egyedülálló, fergeteges hokihangulat lett úrrá az Eszperantó úton. A túlórában még jobban egymásnak feszültek a felek, mindketten dűlőre akarták vinni a dolgot - újabb találat viszont a hosszabbításban sem született.

Jöhettek a büntetők. Sikorčin és az immáron kétgólos Zlocha túl tudott járni Račko kapus eszén, ám a túloldalon Peterdi és Hinks szintén eredményes volt. Ha a továbbiakban nekiveselkedő párosok valamelyik tagja a kapuba talál, az ő csapata fog nyerni. Hatalmas teher, nem vitás. Az extázisban védő Juraj Nemčákon azonban nem lehetett áthatolni, zsinórban négy lövést is kifogott, ám az újvárosi Račko szintén lehúzta a rolót. A végén aztán minden eldőlt: Azarinak sikerült, Bertának pedig nem - győzedelmeskedtek az Acélbikák. A küzdésre viszont nem lehetett panasz, így a lila-fehér szurkolók még a busznál is igyekeztek jókedvet csalni orrukat lógató játékosaik arcára, ők maguk pedig újabb nagyszerű élményekkel felvértezve indulhattak haza. Fel a fejjel, legközelebb sikerülni fog! Hajrá, Lilák!

A mérkőzés vége 4:3 oda, büntetőkkel. Meccsbeszámoló, képek és Pék György véleménye az utehoki.hu-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr100850236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teljesen off a téma, de jobb helyet nem találtam neki :-)

Szóval. Ha már ilyen szép, aktív, hangos, zászlókat lengedő, doboló, éneklő, kiabáló tábor jött össze Újpesten, akkor szerintem mindenképpen érdemes lenne egy ehhez a táborhoz méltó drapériát készíteni.

Egy ilyen textília, amit hazai és idegenbeli mérkőzéseken is ki lehetne lógatni, egyrészt feldobná, látványosabbá tenné a sivár lelátókat, másrészt jelezné: itt vannak az újpestiek, itt az Újpest-tábor!

Persze ilyenkor felmerülnek kérdések. A legfontosabb: mi legyen rajta? Legyen-e valamilyen csoport név? Vagy csak egy "Hajrá Újpest!" vagy valami hasonló felirat? Mekkora legyen? Stb. Ezeket el kell dönteni, ki kell találni :-)

Ha megvan az ötlet, nagyon szívesen segítek a megvalósításban, kivitelezésben, ötletekkel, instrukciókkal. Van némi tapasztalatom :-)
Viszont nem tudom, hogy ki az illetékes a téma kapcsán, kit kéne megkeresni :-)

Csak így tovább, srácok! Élmény ilyen jó hangulatban, ilyen kitűnő szurkolás mellett meccsre járni :-)
Itt van pár kép (össz 4) a szurkolásról. A mobilommal lőttem őket, szóval minőségben nem érik el a reálgaléria szintjét ;) viszont szerintem nagyon kedvesek...
picasaweb.google.hu/figlike/20081230_DAB_UTE#

Boldog új évet minenkinek :)
Legyen Reál Újpest !!! És királyok vagytok csak igy tovább !!!!
@gabute: Szívesen vesszük a segítséget! A fradi-meccsen ha odajönnél a fiúkhoz-lányokhoz, szerintem lehetne brénsztormingolni egy jót a témában.
@celebesz: Látom, Lezlí minden alkalmat megragad, hogy bizonyítsa lilaságát. Először a lila mez, aztán segítség a blog kialakításában, és most ez... :)
szerintem is elbűvölő fotók ;D
Teljesen igazad van Gab! Kell egy drapi, amely méltó a Reál Újpesthez! Hajrá hajrá Újpest!
süti beállítások módosítása