Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Ancsin Jani nem kímélte a fiatalokat

2008.12.25. 17:03 | Real Újpest | 2 komment

Címkék: karácsony szurkolók utánpótlás nyilvános edzés

Kedden végre eljött a nagy találkozás a jégen. Az Újpest játékosai és szurkolói együtt játszhattak boldogan. Nagyon sok lila-fehér érzelmű ember jött össze ezen a csodálatos napon, melyet az összetartás és a vidámság jellemzett.

Nagyon izgalmas, fordulatos mérkőzést láthattak, akik ellátogattak a Szentestét megelőző napon csodás jégcsarnokunkba. Sok generáció összegyűlt a jégkorong miatt, egészen a kölyköktől a legnagyobbakig. Minden a feje tetejére állt. Hetler Ádám nem a szokásos helyén játszott védőként, hanem legelöl, Hajek Márk nem a kapuban állt, hanem a mezőnyben harcolt, és jól érezte magát a többi játékos is, hogy kicsit eltérő poszton lehettek. Jó volt látni, ahogy Ancsin Jani kicselezte a serdülőket, és közben végig széles mosoly volt az arcán.

Írnék néhány sort kedves barátomról Gurigáról, aki miatt szerény személyem írja ezt a cikket. Megígértem neki, hogy ha betalál, akkor én írok az eseményről. És lőtt! Kétszer is eredményes volt, és egy gólpasszt is adott! Szép volt, Guriga!

December 28-án az NZ Stars ellen is remélem, ilyen hangulat lesz és sokan jönnek ki bíztatni kedvenceinket.

Szeretnék Hetler Ádámnak, Németh Ádámnak és Strausz Ádámnak boldog névnapot kívánni!

Hetler Ádám:
- Remek színvonalú találkozót láthattak a kilátogató nézők! A szülők halálosan komolyan vették a csatát, ezért jó játék alakult ki. Kiemelném Czövek anyukát, Pichler apukát, és két régi harcostársamat, Hajek és Zalavári fatert. Na meg az ideiglenes edzőt, Kukucska Lalit. Jobban kezdtük a mérkőzést, a gyerekek csak nyomozták a pakkot, ám a kapusteljesítményünk eléggé gyatra volt, és bizony pár apukánál "lefőtt a kávé", így végül nagy arányú vereséget szenvedtünk. A végén tömegbunyó alakult ki Ancsin János vezérletével - hoztuk a kötelezőt. A kölyök csapat is vérre menő mérkőzést vívott az apák ellen, de az elmaradhatatlan bunyót a végén ott is behúzták a szülők.

MINDEN KEDVES OLVASÓNKNAK BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!


Köszönjük a beszámolót Mazsi barátunknak! (Ha csak ez kell, lövünk még gólokat.) - B.J.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr56841417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása