Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Női bajnokság: 32:2 ide

2008.12.01. 19:52 | Bozár Jóska | 2 komment

Címkék: miskolc női bajnokság

Hétvégén kétszer is megkaristolták a Megyeri út jegét lányaink. Nem nagyon, csak éppen eléggé ahhoz, hogy a Fradi és a Miskolc csapatát is két számjegyű vereséggel küldjék haza.

Szombaton a felnőtt csapat talákozott a zöld-fehérekkel egy - az elbeszélések szerint - rendkívül durvára sikeredett mérkőzésen. Az összesen 162 percnyi kiállítást hozó örökrangadón mindvégig ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni, a nyolc próbálkozásból bekapott két gólt pedig írjuk annak a számlájára, hogy kapusunk a nagy dologtalanságban nyilván lemerevedett, úgy meg könnyű. A meccs krónikájáról bővebben az utemarilyn.hu-n olvashattok.

2008. november 29., szombat
Újpesti Jégcsarnok

UTE-Marilyn HC - Ferencvárosi TC 10:2 (5:0, 0:0, 5:2)
Vezette:
Sütő, Viczián
Marilyn: Kökényesi, Modla (31:39-től) - Lencsés, Fejős, Tóvölgyi, Simon "A", Bodor, Lakatos, Hegyi, Tison, Victor, Gérnyi, Csiszer S., Huszák, Dettrich "A", Szlaby "C", Csiszer R., Somogyi, Kocsondi
Edző: Balogh Tibor
Marilyn gólok: Fejős, Tison (Tóvölgyi, Szlaby), Szlaby (Lencsés), Dettrich (Kocsondi), Kocsondi (Victor, Huszák), Huszák (Simon, Somogyi), Tison (Szlaby), Szlaby, Gérnyi (Hegyi, Szlaby), Szlaby
Kiállítások: 42 perc + 25 p. végl. kiállítás (Fejős) + 20 p. végl. fegyelmi (Fejős) + 10 p. fegyelmi (Kocsondi) illetve 30 perc + 2 x 20 p. végl. fegyelmi (Balog, Zsolnai)


Vasárnap, András napján (khm) egy jóval sportszerűbben alakuló találkozón fogadták az MJJSE-Démonokat foghíjasan felálló U18-as lányaink. Sokaknak közülük ez volt két nap alatt a második mérkőzésük, ez azonban nem mentette meg a borsodiakat egy újabb méretes zakótól. Huszák Alexandra és Kocsondi Nóra különösen produktívan játszott, góljaink felét ők ketten szerezték.

2008. november 30., vasárnap
Újpesti Jégcsarnok

UTE-Marilyn U18 - MJJSE-Démonok 22:0 (8:0, 7:0, 7:0)
Vezette:
Berkesi, Berger
Marilyn: Modla - Hegedűs, Kovács, Botond, Pintér, Magas, Kiss, Répássy "A", Haragos, Csiszer S. "C", Huszák, Kocsondi "A", Somogyi
Edző: Balogh Tibor
Marilyn gólok: Huszák, Csiszer S. (Huszák), Huszák (Somogyi), Haragos (Kovács), Huszák, Haragos (Somogyi, Kiss), Huszák (Pintér), Magas (Kocsondi), Somogyi (Huszák, Csiszer S.), Kocsondi (Somogyi, Huszák), Haragos (Csiszer S., Hegedűs), Hegedűs (Huszák), Kocsondi (Huszák, Somogyi), Hegedűs (Répássy), Somogyi (Kocsondi, Huszák), Csiszer S. (Huszák, Somogyi), Huszák (Hegedűs), Huszák (Somogyi, Répássy), Csiszer S. (Huszák), Kocsondi (Magas, Huszák), Kocsondi (Magas), Kocsondi (Huszák)
Kiállítások: 6 perc illetve 8 perc

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr71798451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá lányok, szép volt!
A lányok nevében is köszönöm, hogy a blog figyelemmel kíséri az UTE-Marilyn női csapatainak szereplését. Okkal bízunk abban, hogy az idén - ha mégoly apró betűkkel is, de - újabb bejegyzést írhatunk az igencsak terjedelmes újpesti történelemkönyv dicsőséglistájára!

Amennyiben valamilyen módon segíteni tudom a munkátokat, keressetek meg a balna1969 kukac t-online pont hu címen.
süti beállítások módosítása