Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Van miért törlesztenünk

2008.11.23. 12:55 | Fehér Lilla | Szólj hozzá!

Címkék: nz stars mol liga

Ma esti mérkőzésére nem kell messzire utaznia csapatunknak: fél 6-tól Káposztásmegyeren az NZ Stars csapatával játszunk kerületi rangadót.

A játékosok között már napok óta a vasárnapi mérkőzés a téma, mindenkiben él a visszavágás vágya az első káposztásmegyeri összecsapáson elszenvedett 6:1 arányú vereségért. Azóta sok minden változott a két csapat háza táján: nekünk szinte csak a győzelmek feletti öröm jutott, a Stars viszont néhány meglepően sima vereséget is kasszírozott. Ennek eredménye az, hogy a nyáron legjobban erősítő és előzetesen mindenki által a bajnokság legerősebb magyarországi csapatának vélt gárda a Mol Ligában és az OB I-ben is mögöttünk található a rangsorban.

A tét számunkra nem kicsi: egyrészt illene visszaadnunk a kölcsönt, másrészt a pontvadászat nehezebbik fele következik most. A Sportklub kivételével valamennyi élcsapattal két-három mérkőzésünk van még hátra, így könnyen visszaeshetünk, ha nem figyelünk oda.

A mai mérkőzésen úgy tűnik, mindenki vállalhatja a játékot, így a Fradi ellen kisebb sérülést szenvedett Ladislav Sikorčin, és egy speciális, a gerincét védő fűzőben Hetler Ádám is.

A találkozón Varjú Árpád, Haszonits Miklós és Soós Miklós fogja fújni a sípot.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr54783843

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: daftar sbobet online 2019.02.26. 08:15:51

Heti videó : 01# Star Wars Solo figurák részletesen 1.rész - Játékok a Polcról

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása