Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Utánpótlás bajnokságok: Keménydiók vártak ránk

2008.11.21. 18:29 | Bukovina | Szólj hozzá!

Címkék: utánpótlás serdülő bajnokság ifi bajnokság kölyök bajnokság

A múlt hétvégén nehéz dolguk volt utánpótlás-csapatainknak, ugyanis kölyök, serdülő és ifi gárdánk is a korosztályos bajnokságok élmezőnyéből kapott ezúttal játszótársat.

Szombaton 11 órakor kölyök csapatunk nyitotta a mérkőzések sorát, ahol is a mindig kemény ellenfélnek számító Zalai Titánokkal kellett megküzdenie. A mérkőzés parázshangulatban zajlott, és sajnos sérülésektől sem volt mentes. Az első harmadban még csak egy találattal vezettek Kercsó Árpád tanítványai, amelyre a második játékrész elején Terbócs jóvoltából sikerült az újpestieknek válaszolni. Nem sokkal később azonban a bíró végleg kiállította gólszerzőnket hátulról lökésért, a zalaiak pedig öt perc alatt négy gólt jegyeztek, ezzel el is döntve a mérkőzést.

Zalai Titánok – Újpest 8:1 (1:0, 5:1, 2:0)
Vezette:
Molnár J., Abonyi
Újpest: Miháczi - Gyovai, Blum, Nagy, Kaiser, László, Sinkó, Lakatos "A", Bödök, Kiss B., Terbócs "A", Huszák, Szautner, Tóth R., Pichler V., Orosz "C", Fischer, Egyed, Arany (kapus)
Edzők: Baróti Zsolt, Hetler Ádám
Újpesti gólszerző: Terbócs (Pichler V.)
Kiállítások: 6 illetve 17 perc + 10 p. fegyelmi (Orosz) + 20 p. végl. fegyelmi (Terbócs és Orosz)

Hetler Ádám:
- A mérkőzés feléig kiegyenlített volt a játék, de kaptunk egy jobb helyeken 2+10 perces, ám ezen a meccsen végleges fegyelmivel járó kiállítást, és az ezzel járó ötperces emberhátrányban a rossz védekezésünk miatt kaptunk négy gólt. A két csapat között egyelőre van három-négy gól különbség, de a 8:1-es végeredmény nem reális.


Ugyancsak szombaton, fél egykor hazai pályán lépett pályára ifi csapatunk az eddig száz százalékos Budapest Stars csapata ellen. Az első harmad kiegyenlített küzdelmet hozott, a felek 1:1-gyel mentek pihenni. A 0:4-es második játékrész után már nem sok jóra számíthatott a csapat, és mint utóbb kiderül, jogosan. Az utolsó játékrészben újabb négy gólt lőtt a kanadai Robert Dever legénysége, igaz, azért Jankovics révén nekünk is sikerült betalálnunk az 57. percben.

Újpesti TE – Bp. Stars 2:9 (1:1, 0:4, 1:4)
Vezette:
Gérnyi (Sütő, Németh)
Újpest: Hajek M. - Bata, Jankovics "A", Ratkai, Dömötör, Kukucska, Rácz, Pichler Á., Hajek N., Nagy, Halmai, Zalavári "C", Mach, Danku, Földesi, Garbacz Á., Sommer "A", Szebényi (kapus)
Edzők: Ancsin János, Mihály Jenő
Újpesti gólszerző: Jankovics 2
Kiállítások: 23 perc + 10 p. fegyelmi (Nagy) + 20 p. végl. fegyelmi (Dömötör) illetve 21 perc + 20 p. végl. fegyelmi (Strenk)


Térjünk át a vasárnapi eseményekre! Délután az Icecenterben serdülő csapatunk mérkőzött meg a Budapest Stars gárdájával. A mérkőzés nem várt izgalmakat hozott; egyrészt azért, mert a csapatok remekül küzdöttek, másfelől viszont azért, mert a játékvezetők sajnos nem mondhatni, hogy makulátlanul végezték volna dolgukat. Ritkán látni egyszerre ennyi - alapvetően higgadt természetű - embert üvölteni, tombolni, sírni. Mindenesetre a mieink küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak, hiszen soha nem játszott még egymással ilyen szoros meccset ez a két csapat. Igaz, a Sztárok két nagy tehetsége, Hardi Richárd és Nemes Benjámin idén nem játszik a serdülő bajnokságban, de ez semmit sem von le a fiaink sikerének értékéből.

Bp. Stars Újpesti TE 3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
Vezette: Gérnyi (Berkesi, Ferencz)
Újpest: Czövek - Dömötör "A", Kukucska, Bajnóczi, Molnár, Frajka, Bata, Ratkai, Bessenyei, Orosz, Balla, Baróti B., Laboda, Fülöp, Garbacz Á., Havas, Nagy "C", Mach "A", Cziller (kapus)
Edzők: Ancsin János, Mihály Jenő, Hetler Ádám
Újpesti gólszerzők: Nagy, Kukucska
Kiállítások: 4 perc illetve 14 perc + 10 p. fegyelmi (Molnár, Nagy)

Hetler Ádám:
- Először is, minden tiszteletem a játékosoké. Volt, aki élete eddigi talán legjobb meccsét játszotta. Mindenki szó szerint vért izzadt a pályán, százhúsz százalékot produkáltak a fiúk a mérkőzés alatt. Sajnos egy szabályos gól meg nem adása, több tilos felszabadítás továbbengedése, és a sok ellenünk megítélt téves kiállítás megpecsételte sorsunkat. Tipikusan az a mérkőzés volt, amelyen nem a jobbik csapat győz. A Stars egy remek együttes. Nem hinném, hogy szüksége van a bírói támogatásra. Sok játékosom zokogott az öltözőben, mert érezték, hogy jobbak voltak ellenfelüknél, és rajtuk kívül álló okok miatt veszítettek. Remélem, néhány embernek lelkiismeret-furdalása volt a találkozó után. Ha így folytatják a srácok, nagy jövő állhat mind a csapat, mind az itt játszó fiatalok előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr26781442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása