Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Ismét megmérkőztünk a juniorokkal

2008.11.21. 11:41 | forestjr | Szólj hozzá!

Címkék: bajnokság válogatott újpest utánpótlás héraklész

Mostanában nem panaszkodhatunk meccshiányra, hiszen a Sport Club vasárnapi, illetve a Progym keddi legyőzése után szerdán is jégre lépett csapatunk. Az idén életre hívott Héraklész válogatott volt az ellenfél, amely Magyarország U20-as nemzeti csapatának játékosaiból áll.

Természetesen voltak "átjátszóink": Zalavári, Jankovics, Ress és Sommer is a címeres mezben lépett pályára, míg fiatal kapusunk, Hajek Márk ezúttal nem egészen nyolc percet bizonyíthatott a válogatottban. A hazaiaknál a szlovák sor pihent, Berta Ákos pedig a mérkőzés elején egy ütést kapott a fejére, ami miatt nem tudta folytatni a játékot. Már 4:0-ra vezettünk, amikor a második harmad közepén Borbás Gergely elvesztette a fejét, mivel a végig meglehetősen szemtelenül játszó fiatalok többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagyták abba a "szurka-piszkát". Persze ez nem mentség támadónk tettére, aki megkapta a megérdemelt öt plusz véglegesét Rausch Benjámin jégbe döngöléséért. Ezután szinte végig két sorral játszottunk, de így is sikerült növelni előnyünket, a vége sima 8:1 lett. A mérkőzés végén többen is elgondolkoztunk, hogy ennek az eredménynek örülnünk kellene, avagy nem?

A mieink közül mindenképpen ki kell emelni Rafaj Attila és Roczanov Dezső teljesítményét, mindkét tehetségünk 3-3 gólig jutott.

A részleteket itt találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr67780268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása