Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Jól esett a Borsodi

2008.11.15. 03:40 | Fehér Lilla | 1 komment

Címkék: bajnokság miskolc újpest mol liga

Pénteken este Miskolcon vendégeskedett csapatunk és maroknyi szurkolótáborunk. Érzékeny veszteségként könyvelhettük el, hogy a tervezett két kocsi helyett csak eggyel tudtunk elutazni Miskolcra buzdítani a csapatot, de a várt siker így sem maradt el.

Csapatunk már a kezdet kezdetén tudatosította a vendéglátókban, hogy nyerni érkezett az Avas aljára, és az ijesztő, kihagyott miskolci helyzetet követően nem egészen másfél perc után szlovák sorunk Jan Zlocha révén megkezdte a pontgyűjtést. A Macik a korábban tapasztaltaknál komolyabb ellenállást tanúsítottak, a mieink pedig talán tompák voltak a vezetés megszerzése után, mindenesetre a szünetig nem esett újabb gól, viszont a mezőnyben sokszor hasonló erők küzdelmét figyelhettük meg, amit a lövések száma is alátámasztott.

Eredményesebb második harmadot reméltünk a bajnoki szünetet szemmel láthatóan hasznosan eltöltő Macik ellen, és szerencsére nem is kellett csalatkoznunk. 4 perc elteltével Sikorcin növelte az előnyünket, majd a 8. és 9. percben egy perc két másodperc alatt háromszor is mattoltuk Duscheket, sorrendben - ahogy a cserék következtek a jégen - Rafaj, Borbás, majd Dubek volt eredményes. Ez a sorozat kapuscserét is eredményezett ellenfelünknél, mi pedig a harmad végéig gondoskodtunk arról, hogy Pál Szabolcs is kellően bemelegedhessen a kapuban.

A harmadik harmad elején Nyberg révén előnyből gyorsan szépítettek a miskolciak, de Jan Zlocha hamarosan ismét tett arról, hogy meglegyen az ötgólos különbség. Ez aztán a mérkőzés végéig már nem is változott, így biztos győzelmet arattunk a figyelemreméltó javuláson átesett Miskolc otthonában.

A mérkőzés utáni edzői értékeléseket az újpesti és a miskolci hokicsapatok honlapjain olvashatják.

Számunkra örömteli, hogy a rájátszást érő helyekért folytatott versenyben közvetlen vetélytársunkat, a Csíkszeredai Sportklub csapatát legyőzte az NZ Stars, így négypontosra nőtt előnyünk a második helyen, és továbbra is loholunk a ma a Ferencvárost legyőző HC Csíkszereda nyomában.

Vasárnap izgalmas csata következik: éppen az említett Sportklub látogat hozzánk, akikkel szemben törlesztenivalónk van, hiszen vendégként kétszer szenvedtünk vereséget tőlük, míg idehaza egy sokáig emlékezetes mérkőzésen büntetőkkel kaptunk ki. Ideje tehát egy újabb győzelemnek, melyhez elengedhetetlen lesz lelkes közönségünk támogatása is. Arra bíztatjuk tehát szurkolótársainkat, hogy minél nagyobb létszámban látogassanak el a Megyeri úti jégcsarnokba, a vasárnap este fél hétkor kezdődő összecsapásra. Nem fogják megbánni, ha így tesznek! Hajrá Lilák!

Miskolci Jegesmedvék - Újpesti TE 1-6 (0-1, 0-4, 1-1)
Miskolc, 400 néző
vezette: Varjú (Deák, Mayer)
Miskolc: Duschek (k) - Láda B., Cop, Kis A., Sike, Strengell - Egri, Láda P., Nagy G., Kivinen, Nyberg - Rausch, Budai, Rusznyák, Popovics, Dányi - Gőz, Radványi, Túróczy, Kállai - Pál Sz. (k)
Újpest: Palko (k) - Hüffner, Tolnai, Németh P., Borbás, Virág Cs. - Rúfus, Kadlubiak, Dubek, Sikorcin, Zlocha - Horváth D., Harmati, Németh Á., Rafaj, Berta - Strausz, Markó, Roczanov
Gólszerzők:
01:28 0-1 ZLOCHA (DUBEK,  SIKORCIN) EQ
23:52 0-2 SIKORCIN (DUBEK, RAFAJ) EQ
27:47 0-3 RAFAJ (BERTA, HORVÁTH D.) EQ
28:18 0-4 BORBÁS (NÉMETH P., HÜFFNER) EQ
28:49 0-5 DUBEK (SIKORCIN, ZLOCHA) EQ
40:39 1-5 NYBERG (POPOVICS, KIVINEN) PP1
43:55 1-6 ZLOCHA (DUBEK, SIKORCIN) EQ
kiállítások: 7x2p - 8x2p
kapuralövések: 23 - 39
A meccs hivatalos jegyzőkönyve itt érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr37769798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"A vendégek légiósai két perc alatt eldöntötték a mérkőzést, ám ez normális egy bajnoki címre törő együttestől." - na ezt vajon hogy érti a miskolci edző? Mondjuk a 3 gyors gólból az egyiket télleg Dubek lőtte- épp a harmadikat.
süti beállítások módosítása