Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Újból összetartottak az U16-osok

2008.11.12. 15:27 | Bukovina | Szólj hozzá!

Címkék: válogatott serdülő utánpótlás

Két héttel ezelőtt az iskolákban őszi szünetet tartottak, U16-os és U18-as válogatottjaink azonban az iskolai szabadság alatt sem tétlenkedtek. A serdülők október 27-én és 28-án edzőtáboroztak a káposztásmegyeri Ice Centerben Mayer Péter és Fekti István vezetésével.

Újpest csapatából öten vettek részt a megmérettetésen: Nagy Péter, Garbacz Ádám, Dömötör Róbert, a most először a keretbe kerülő Ratkai Ádám, valamint Molnár Tamás, aki kézsérülése miatt a legutóbbi alkalommal nem tudott a többiekkel tartani. A csapat nem csak edzett, de egy úgynevezett sport-antropometriai vizsgálaton is részt vett. Géczi Mariann elmondása szerint a vizsgálat a testalkatot (várható, becsült testmagasság) és testen belüli szövetek arányát hivatott felmérni. A tehetséges fiatalokat a televízióban is láthattuk, ugyanis a Sport TV "UP!" című magazinja november 8-án, szombaton összefoglalót közölt a válogatott összetartásáról, ahol Dömötör Róbert interjút is adott.

A kétnapos esemény során szerzett élményeiről Ratkai Ádámmal beszélgettünk:
 

- Két csoportra voltunk osztva; én az első napon az edzéseken vettem részt, majd másnap az antropometriai vizsgálatra mentem, ahol megmérték a testsúlyunkat, magasságunkat, illetve a végtagjaink hosszát és vastagságát. A vizsgálat után ismét tréningen vettünk részt. Ebéd után volt egy kis szabadidőnk, majd egy jeges és egy száraz edzés következett. Mondanom sem kell, egyik este sem kellett altatni, eléggé elfáradtam magamtól is. Nagyon jól éreztem magam mindkét napon. Úgy tapasztaltam, itt nagyobb a hajtás, mint a klubedzéseken. Mindenki próbálja kihozni magából a maximumot, viszont ez nem megy a hangulat rovására. Nagyon nagy élmény volt számomra az itt eltöltött idő.

 

A beszámolóhoz nyújtott segítséget külön köszönjük Géczi Mariannak, Dömötör Róbertnek, Garbacz Ádámnak és Ratkai Ádámnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr93764513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása