Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Hüfi nem csalódott

2008.11.05. 22:23 | Bozár Jóska | Szólj hozzá!

Címkék: válogatott hüffner olimpiai selejtező

A jégkorongblog munkatársaitól értesültünk arról, hogy minekutána hétfőn behívta, ma már el is köszönt a magyar jégkorong-válogatott szakvezetése fiatal védőnktől, Hüffner Adriántól. Az elmúlt három napról ahogy ígértük, kifaggattuk a legilletékesebbet.

Végül nem sikerült bekerülnöd a szűkebb válogatott keretbe. Csalódott vagy?

Nem, számítottam arra valamilyen szinten, hogy ez lesz. Persze jobban örülnék, ha benne lettem volna. Dehát van még lehetőségem, vagyis lesz, remélem. Februárban vagy a későbbiekben.

Mondott valamit a szakmai stáb arról, hogy miben kéne még fejlődnöd?

Most nem tértünk ki különösebben semmi ilyesmire. Elmondták, hogy hét hátvédet neveznek a tornára, mi pedig kilencen voltunk. Bátorítottak, hogy dolgozzak tovább keményen, eddzek sokat, és ha újabb lehetőség adódik, majd ők hívnak.

Milyenek voltak az edzések? Milyen volt együtt dolgozni a nemzeti csapattal és Pat Cortinával?

Az edzések nagyon jók voltak. Én már egyszer részt vettem egy hasonló tornán és az azt megelőző felkészülésen, tehát ez az egész már nem jelentett számomra újdonságot. A tréningek kicsit mások, mint amilyeneket Újpesten tartanak, de nagyon élveztem őket.


Milyen a csapatlégkör ott, a válogatottban?

Jó volt, nagyon jó hangulatban teltek az edzések. Mindenki rendesen odatette magát. Jó, összeszokott brigád ez már. Nagyon tetszett a légkör, jól éreztem magam.

Hogy érzed, a világbajnokságig bekerülhetsz a szűk keretbe?

Hát nagyon remélem, örülnék neki nagyon. Februárban is lesz egy torna, aztán áprilisban még négy felkészülési mérkőzés. Úgy érzem, lesz rá esélyem.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr43752765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása