Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Ma újra a Fradi jön

2008.10.17. 16:35 | Bozár Jóska | 14 komment

Címkék: ftc mol liga

Öt napja már annak, hogy legutóbb összecsapott csapatunk a Ferencvárossal. Akkor a tervek szerint Pesterzsébeten találkozott volna a két gárda, ám végül a Megyeri úton kötöttek ki a felek.

Izgalmakban nem szenvedett hiányt az a körülbelül 500 néző, aki kilátogatott az 1:3-as "vendég" győzelemmel végződött találkozóra. A múltkori beharangozóhoz a két meccs között eltelt rövid idő fényében nem sokat érdemes hozzátenni, ugyanis mindössze két dolog van, ami változott vasárnaphoz képest. A fontosabbik, amely miatt szomorkodhatnak az újpesti szurkolók, Hetler Ádám kiesése, aki porckorongsérve miatt bizonytalan ideig nem tud pályára lépni. A kevésbé egetrengető hír, hogy néhány napja az újkori történelem híres találmányának, az "egyet fizet, kettőt kap" módszernek a szellemében jegyakciót hirdetett meg a szakosztály vezetősége. Az utehoki.hu fórumán több hozzászólót is kritikus megjegyzésekre késztetett az elképzelés. Minket sem öntött el a jegyvásárlási láz, de hiába, mi így is, úgy is kimentünk volna a vasárnapi Miskolc-meccsre. Azért titkon reménykedünk a dolog sikerében; ha más miatt nem is, legalább klubszeretetből.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr94718881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép volt fiúúúk ! Hetinek jobbulást ! álltólag érkezink hozzánk Németh Péter a sztárszból....

Lilarajongó 2008.10.18. 09:26:23

Nem volt jó mérközés de a fontos hogy meg van a 3 pont, és ami még fontosabb TOLNAI ATTILA 2 gólllll szuperHAJRÁ LILÁK Nem kellene kivégezni a szlovák sort 40 percet voltak jégen agasztó amatör szisztéma ez nem jövő kép BOCS.

Lilarajongó 2008.10.18. 09:29:19

Nagyon sajnálom hogy HETI sérülés miatt kimaradt ,hiányos a védelem javaslom kösön korit BAROTI ZSOLTI tuti megálná a helyét BAROTIT A PÁLYÁRA
jó dolog ha az APÓS ijen aktiv...örülhet a Zsolt :D:D
Tavaly télleg jól jött volna egy ilyen kaliberű védő! És milyen jó lett volna játszani látni BZs-t (nem csak Gyergyón)!!!! Idén kicsit más a helyzet. Legalábbis egyelőre minden egész pompásan alakul - ígyhát gondolom, a védelem is összeáll idővel.

Hanem szegény Heti... :(

Lilarajongó 2008.10.18. 12:18:44

KEDVES fraind az aktivitás fontos ha sziveden viseled a csapatott,a jelenlegi helyzetben kellene valaki a védelembe Heti helyére,ha tudsz jobbat javasolj valakit.Nekem több év tizede fontos az Újpest, remélem neked is.Üdv.HAJRÁ LILÁK
Baró jó vot, de eljárt felette az idő. Épp ideje a fiataloknak lehetőséget adni. Ne essünk abba a hibába, amibe az elmúlt években estünk és csak ültek a srácok a kispadon.

Lilarajongó 2008.10.18. 17:48:29

Maximálisan egyet értek ave szurkoló társammal ami a fiatalokat illeti NÉZÉTEK MEG HÁNY ÚJPESTI fiatal kap lehetöséget jelenleg 4 amiböl sajnos HETI sérült marad három amiből 2 játékos szokot játszani BORBÁS ÉS VIRÁG Kérdezem hogyan épitjük be a saját játékosainkat ha megint a STARS-tol igazolunk? Ezek a szomorú tények és HAJRÁ LILÁK
Ahogy Minarik Ede, a mosodás mondaná: "Kell egy tartalékcsapat!"

Lilarajongó 2008.10.18. 19:47:29

guriga uram jr. jó a meglátásod én Újpesnek hivnám nem tartaléknak ha lehet.
Ő arra célzott, hogy kéne indítani egy második csapatot, ahol a fiatalok játéklehetőséget kapnának. Lásd volán!
annyi használható fiatlunk nincsen sajnos hogy kitegyenek 1 egész csapatot
Így van fraind: hosszú évek áldozatos munkája nyomán eljutottunk oda, hogy aki él és mozog, az a felnőtt keret környékén van. Innen szép újrakezdeni a csapatépítést.
süti beállítások módosítása