Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Legyőztük a bakákat

2008.10.08. 00:56 | Fehér Lilla | 9 komment

Címkék: újpest steaua mol liga

Küzdelmes és sportszerű hangulatú meccsen a kezdeti bizonytalankodás után biztos győzelmet arattunk a Steaua csapata felett.

Előzetesen nem ígérkezett könnyűnek a mérkőzés, és ez be is igazolódott az este folyamán. Annál is inkább, mert első sorunk védője, Hetler Ádám sérülése miatt nem léphetett pályára. Szerencsére visszatérhetett viszont eltiltásából Igor Rúfus. Az első harmadban Berta kiugrásból elért találatára Nicolescu cseles, az utolsó másodpercekben Georgescu pedig szerencsés góllal válaszolt, így az első harmadot követően vendégvezetéssel mentek pihenőre a csapatok. A következő harmad elején felváltva kerültek veszélybe a kapuk, de mind Brul, mind Nemčák helyén volt a nehéz helyzetekben. A harmad felénél tört meg a jég: előbb Berta szerezte meg második gólját, majd két percen belül Zlocha is két gólt ütött, ezzel egygólos hátrányunkból 3 perc alatt kétgólos vezetést hoztunk össze. Sajnos a harmad vége előtt közvetlenül egy figyelmetlenség után Geru ismét szorossá tudta tenni a meccset.

Az utolsó játékrész elején néhány nagy lehetőséget puskáztak el a vendégek, és ezt gólokkal büntettük. Ďubek szépségdíjas alakítással szeretze meg csapatunk ötödik találatát, majd pár perccel később Berta szerezte meg saját maga harmadik találatát. A mérkőzés utolsó szakaszában mezőnyjáték folyt a pályán, a csak három sorral érkező vendégek már nem tudtak, a mieink pedig mintha inkább nem akartak volna mindenáron gólt szerezni.

Pék György az utehoki honlapon értékelte a mérkőzést, melyet ezúton ajánlunk Kedves Olvasóink figyelmébe.

Győzelmével az Újpest a MOL Liga negyedik helyére lépett elő, egy ponttal lemaradva a második SC Csíkszeredától és a harmadik Steauától, tízzel elmaradva a vezető HC-től. A szokásos statisztikákkal, jegyzőkönyvvel a szerdai nap folyamán jelentkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr56702200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HAJRÁÁÁÁ LILÁÁÁÁÁK,ez a csapat megérdemelne több szúrkert !!!
Szép győzelem, gratula a csapatnak. Viszont a tv miatt is megérkezhettek volna már az új mezek, én a Decathlon helyében már régen verném az asztalt.
SZÉP VOLT FIÚK !!!! CSAK ÍGY TOVÁBB !!!
Látta valaki tv-ben? Mit nyilatkozik Berta (megmég, aki) a végén?
A címet személyes sértésnek veszem:)
Öröm volt a tegnapi mérkőzést élőben nézni,viszont tényleg jó lenne újra megint teltházas meccsen szurkolni!Tisztelt valamilyen illetékesek lenne pár kérdésem.Miért nincs még mindig névvel elllátott meze a csapatnak,miért ilyen katasztrófális a kihangósítás (évek óta),illetve míg az NZ.stars-nál minden mérkőzésre kiadnak egy egyszerű mérkőzés felvezető fénymásolt tájékoztatót ,nálunk miért nem lehet(LEGYÜNK BÜSZKÉK A CSAPATUNKRA).Ammugy nagyon jó ,hogy ilyen sportszerű meccset játszottunk tegnap! HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem ide tartozik a kérdés de a jégkorong.blog.hu-n a miskolci ifikről készült interjúban vannak MOL Ligás fotók,mieninkről is vannak ilyenek ? ho lehet azt megtalálni ?
fraind: Minden MOL Ligás csapat játékosairól készül hivatalos fotó. Hogy hol lesz elérhető... az egyelőre maradjon meglepetés. :)

juhi66: Jó észrevételek, ezekre mi is kíváncsiak vagyunk. :)

Egyéb: Délután jelentkezem némi összefoglalóval a szerdai Héraklész válogatott elleni (6:4) meccsről, csak közbejött pár dolog. Lesz még jó sok érdekes cikk, de sajnos teljesen el vagyok havazva, így kicsit csúszok velük.

Lilarajongó 2008.10.09. 09:23:18

JÓ LENNE MÁR VALOBAN ÚJ ARCULAT A CSAPATNAK MIVEL A DHL MÁR NEM IS TÁMOGATÓ KELLENE AZ ÚJ MEZ.
süti beállítások módosítása