Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

A HC Csíkszereda következik

2008.10.03. 16:54 | Fehér Lilla | Szólj hozzá!

Címkék: hc csíkszereda mol liga

Ma este hat órai kezdettel újabb nehéz feladat vár csapatunkra, a MOL Ligát pontveszteség nélkül vezető HC Csíkszereda csapata látogat hozzánk. Sérülések és eltiltások nehezítik csapatunk helyzetét a derbi előtt.

Ismeretes, hogy az NZ Stars elleni mérkőzésen meccsbüntetést kapott Igor Rúfus nem állhat a csapat rendelkezésére. Csapatunk háza tájáról származó hírek szerint Borbás Gergely és Rafaj Attila sérülések miatt valószínűleg nem tud jégre lépni, Harmati Dávid pedig sérülten vállalja a játékot. Beugrásra készen áll Tolnai, Rencz és Sommer is, de így is tartalékosan fogadjuk a Liga jelenleg legjobb formában játszó csapatát.

Mai ellenfelünk hihetetlenül bő játékoskeretből válogathat, az 5+1 légiós helyére több, mint kétszer annyi jelöltjük akad. Az eddigi hét mérkőzésen 29 játékosuk lépett jégre, a légiósok rotációs rendszerben játszanak, általában mérkőzésről mérkőzésre más és más kerül a csapatba. A házi pont- és góllövőlistát a minden mérkőzésen pályára lépő Mihály Árpád vezeti, őt Antal Zsombor és a három meccsen szereplő Gyenyisz Zabludovszkij követi. Az utóbbi két játékos egészen kiváló hatékonysággal lő kapura: 11 lövésből értek el 5-5 gólt. Legtöbbet foglalkoztatott légiósaik a védő Daniel Socha és Dmitry Suur, a HC 7 mérkőzéséből 5 alkalommal pályán voltak. Őket a csatár Stefánka, Saluga és Pupák, valamint a már tavalyról ismert védő Harabin követi 4-4 meccsel. 3 alkalommal játszott Foltín, Fegyasov és Zabludovszkij. A HC hazai játékosai jórészt minden mérkőzésen lehetőséget kapnak, és derekasan ki is veszik részüket a csapat eredményeiből.  A kapuban Polc 4 alkalommal, Fedor pedig 3 alkalommal kezdett, és igen jó teljesítményt nyújtottak, de csereként szóhoz jutott már Fülöp Rajmond is.

A HC eddigi eredményei is imponálóak: pontveszteség nélkül állnak a MOL Liga élén, és skalpjaik között van az NZ Stars (sima, 3-0 arányú győzelemmel) illetve az SC Csíkszereda. Érdekes, hogy a Ferencváros ellen Pesterzsébeten viszont komolyan meg kellett izzadniuk a győzelemért. Mi legutóbb Iglón találkoztunk mai ellenfelünkkel, ahol küzdelmes és fordulatos mérkőzésen szoros vereséget szenvedtünk.

Reméljük, csapatunknak sikerül megtörnie a HC nagy sorozatát és pontokat tud rabolni mai vendégeinktől. Mindehhez szükség lesz a szurkolók segítségére is, így arra bíztatjuk olvasóinkat, hozzánk hasonlóan látogassanak ki minél többen a Megyeri úti jégcsarnokba.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr21694130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása