Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Küzdelmes mérkőzés a Maribor ellen

2008.09.03. 09:25 | Fehér Lilla | 2 komment

Címkék: edzőmeccs felkészülés maribor

A szlovén Maribor elleni első mérkőzésünk nagyjából kiegyenlített játékot hozott, bár a sok hazai kiállítás rányomta a bélyegét a mérkőzés képére. Nem Kordisz András volt ilyen szigorú, hiszen a pénteki zebramezt lila-fehérre cserélve a mai napon már csapatunk negyedik sorában kapott helyet.

Az elején már szinte megszokott módon az öltözőben maradtunk, a vendégek egyre-másra vezették a támadásaikat, mi pedig szinte csak a védekezéssel voltunk elfoglalva. A negyedik percben meg is lett az eredménye a szlovének erőfeszítésének, Kralj passzát Emersic továbbította Melna hálójába, emberelőnyből. Hamar magunkhoz tértünk, a fiatalok is, hiszen kicsit több mint egy perc múlva a Volántól idén igazolt Németh Ádám egyenlített Rafaj Attila passzából. Ebben a játékrészben már nem változott az eredmény. A második harmadban Incze Miklós játékvezető 20 perc kiállítással sújtotta csapatunkat, ellenben a szlovénokkal, akik csak egyszer játszottak hátrányban, vagyis csak játszottak volna, hiszen a harmad végét jelző dudaszó után lépett életbe Ferles két perces pihenője. Egész jól bírta csapatunk a nyomást, de egy kettős hátrányt már nem tudtunk kivédekezni, Daniel Terenta távolról, kíméletlenül vágta a kapunk felső sarkába a pakkot. Innentől kezdve egy kicsit eldurvult a mérkőzés, többször is kakaskodásba torkolott egy-két valós vagy vélt szabálytalanság.

Az utolsó játékrész elején egy, a még vizes jégen meg-megálló korongot néztek el védőink, Kralj csapott le rá, bepasszolta Stoparnak, aki kíméletlenül kihasználta hibánkat. Mivel a már említett Ferles a pihenőjét töltötte, emberhátrányos gólt kaptunk.

Most se kellett sokat várni a válaszra, 3 és fél perccel később a szlovák sorunk szépített az eredményen,  Zlocha lőtte ki mértani pontossággal a hosszú alsót.

Továbbra is paprikás hangulatban folyt a mérkőzés, az adok-kapokból a Maribor jött ki jobban, az 51. percben Kiric állította be a 4-2-es végeredményt. Incze spori a végén megpróbált kompenzálni, az 55.percben kettős emberelőnyt kaptunk. Pék mester még a kapusunkat is lehozta, de sajnos nem sikerült további gólt elérnünk.

Bár ma veszítettünk, de látszott a fiúkon, hogy akarnak, meglepően szép támadásokat is vezettek, védőink is odatették magukat, így megkapták a jól megérdemelt tapsot, és természetesen repültek a csokoládék is. Ami biztos, hogy holnap is érdemes lesz kilátogatni a Megyeri útra, remélhetőleg az emberelőnyös-emberhátrányos szituációk kiegyenlítettebben lesznek kiosztva, így szorosabb eredményt tudunk majd elérni, esetleg le is győzhetjük a szlovéneket.

Újpesti TE - HDK Maribor 2-4 (1-1, 0-1, 1-2)
Újpest, 150 néző
vezette: Incze (Soós, Berkesi)
Újpesti TE: Melna (k) - Hüffner, Hetler, Michalek, Virág, Berta, Rufus, Kadlubiak, Dubek, Sikorcin, Zlocha, Horváth D., Harmati, Németh Á., Roczanov, Rafaj, Strausz, Kordisz, Markó, Jankovics
Maribor: Verlic J. (k) - Ciglenecki, Tarenta, Kiric, Unuk, Karafiat, Rausl, Ahmetovic, Emercic, Kralj, Stopar, Kovacic, Burnik, Ciupa, Smutny, Ferlez, Verlic M., Habjanic, Cvirn
Gólok:
03:04 0-1 Emersic (Kralj, Stopar) ee.
04:18 1-1 Németh Á. (Rafaj)
34:32 1-2 Tarenta (Ciglenecki) ee2
40:24 1-3 Stopar (Kralj) eh.
43:42 2-3 Zlocha (Rufus, Sikorcin)
50:04 2-4 Kiric (Kovacic, Burnik)
Kiállítások: 12x2perc + 10perc (Michalek) - 7x2perc

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr41646021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jÓ REGGELT!
a REAL UJPEST BLOGON, MENNYI AZ ANNYI?
Na ...... végre összeszedtem Magamat, és megcsináltam az összefoglalót.

www.atish.hu/videos/ute_maribor/20080902osszefoglalo.avi
süti beállítások módosítása