Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Verejtékes U16-víkend

2008.08.13. 16:28 | Bukovina | Szólj hozzá!

Címkék: válogatott serdülő utánpótlás

Az elmúlt hétvégén a serdülő válogatott tartotta idei első összetartását. Az Újpest képviseletében három játékos vett részt az edzőtáborban: Dömötör Róbert, Garbacz Ádám és Nagy Péter.

Sajnos Molnár Tamás nem tudott részt venni az edzéseken, mivel kézsérüléssel bajlódik. A pórul járt játékos a nézőtérről volt kénytelen figyelni társait. Nagy Péter sem jutott sokkal tovább, már az első gyakorláson megsérült a válla. Reméljük, mindketten hamar felépülnek!

Az edzéseket Fekti István és Mayer Péter vezényelte, az ő segítségükre volt Géczi Gábor és Kukhely Lajos, vagyis Lala bá'.

A táborról Garbacz Ádámot faggattuk: "Nagyszerű volt ez a három nap. A csapat és a hangulat is nagyon jó volt. Több olyan játékossal is jól kijöttem, akikkel azelőtt a pályán nem nagyon szívleltük egymást. Az utolsó nap utolsó edzésén egyik csapattársunk, Nagy Krisztián súlyos kartörést szenvedett, még aznap megműtötték. Ezúton is jobbulást és mielőbbi visszatérést kívánok neki! Edzőinknek szeretnék köszönetet mondani a táborért, várom már a következő összetartást!"

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr83612826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása