Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

A héten is nagy a jövés-menés

2008.08.06. 11:59 | Bozár Jóska | 2 komment

Címkék: edzés újpest változások felkészülés utánpótlás igazolások játékoskeret

Alig telt el néhány nap a hétből, máris újabb és újabb fejleményekről számolhatunk be a szakosztály körül zajló események kapcsán. Az utánpótlásról és a felnőtt csapatról egyaránt tartogat érdekességeket ez a poszt Kedves Olvasóink számára.

A serdülő és az ifi csapat számára a felkészülés hétfőn kezdődött - volna, ha lett volna edző. Mivel azonban Ancsin László helyére - aki egyébként azért kijött a csarnokhoz megtekinteni az edzést - egyelőre nem találtak fix edzőt, fívére, Ancsin János a jégpálya bejárata előtt röviden tájékoztatta a szülőket arról, hogy bár ideiglenesen ő lett kinevezve az ifi és a serdülő csapat trénerének, nem vezeti le az aznapi gyakorlást. Mint elmondta, neki nem szerepel tervei között az edzőködés, így nemsokára elvileg szerződtetnek egy olyan mestert, aki a szezonban ténylegesen irányítani fogja majd a két korosztályt. Addig is a jelenleg az előkészítő és kölyök csapattal Léván tartózkodó Baróti Zsolt fogja ellátni a vezetőedzői teendőket. Bár az új szakember kilétére jövőhétig minden bizonnyal nem derül fény, a fiatalokat, pontosabban szüleiket - szokás szerint közvetetten - arra kérte a vezetőség, hogy a rajtlista leadásáig, tehát augusztus 10-éig írják alá - egyébként az egész ország területén az utánpótlás-jégkorongban egyedül Újpesten használatos - szerződésüket, különben a határidő lejárta után szedhetik a sátorfájukat.

Ugyancsak hétfőn - nem mellesleg teljesen véletlenül, mindenféle értesítés nélkül - derült fény arra, amit előző posztunkban már megírtunk, tehát hogy az összes, közleményünket aláíró ex-elnökségi tag számára megtiltottak bárminemű közreműködést a szakosztály rendezvényein.

És most evezzünk kicsit békésebb vizekre, beszéljünk a nagycsapat alakulásáról. Meglepődve tapasztaltuk, hogy a hétfő délutáni edzésen sok új arcot láttunk a jégen. Nem volt nehéz kitalálni, honnan jöttek: a parkolóban álló szlovák rendszámú autók helyettük is beszéltek. Azazhogy mégis volt egy valaki, akivel közös nyelvet beszélünk: Horváth Dávid, aki a tavalyi szezont az Alba Volán csapatánál töltötte, most újra a Megyeri úton edz. Újra - mondhatjuk, ugyanis a fiatal védő pályafutását a lila-fehéreknél kezdte, majd négyéves ferencvárosi kitérő után egy idény erejéig újra soraink között tudhattuk, mielőtt Fehérvárra szerződött volna. Az eddigiek alapján azonban úgy tűnik, mégsem marad egy egyesületben bátyjával, Horváth Andrással, és a következő szezonban az Újpest mezében láthatjuk viszont. A tömérdek szlovák próbajátékos (köztük egy kapus, de vajon minek?) neve egyelőre nem jutott tudomásunkra, az viszont igen, hogy Jozef Voskár nem volt közöttük.

További, a felnőtt csapattal kapcsolatos hír, hogy a Miskolci Jegesmedvék JSE hivatalos honlapja szerint Farkas Gábor a sárga-feketéknél tartózkodik próbajátékon, akárcsak Róbert Čop (akinek átigazolása immáron kész tényként kezelendő) és Rusznyák Szilárd.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr51602767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én láttam ma a délelötti edzést és megmondom őszintén kellemes csalódás a csapat. Két nagyon jó sorunk van Péknek egy harmadikat kell összegyúrnia és meglepetés csapat lehetünk idén. Jó volt az edzés irama. sztem a kis Horváth nemfog beférni ha Rencz vagy Tolnai visszatér....Még mindig nyilatkozat stop van ???????
Még mindig nyilatkozatstop van, további értelmetlen és komikus szankciókkal fűszerezve. :) Egyébként az ne tévesszen meg, ha nézed az edzést, hogy volt jó pár szlovák próbajátékos is az edzésen, akik közül csak 1-2 marad a végén. Meglátjuk mi lesz, a játékosoknak mi is drukkolunk, mert ők tehetnek a legkevésbé a kialakult helyzetről.
süti beállítások módosítása